Şimdi Ara

Avukat zorla para istiyor (hukukcular bakabilir mi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir için avukatla 10 bine anlaştık herhangi bir sözleşme vs yapılmadı imza atılmadı. 5 bin peşin verdik fakat gelinen sürece kadar işini adam akıllı yapmadı. Yani savsakladı. Biz bu adama vekalet de verdik. Peki biz bu 5 bini vermesek ne gibi bir durumla karşı karşıya kalırız? Bize bir yaptırimda bulunabilir mi? Aramızda bir anlaşma sözleşme yok.

Yardımlarınız bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• iş ne
  • Yazılı herhangi bir şey yok, ıslak imza yok bu durumda birşey olamaz ki avukatın amacı zaten işi çözmek.
  • 10.000 iyi paraymış milleti anlamıyorum neden avukat tutuyorlar çok zor bi durumda değilsen tamamen israf.Zaten dava açmak 2 dklık iş dilekçeni yaz hangi mahkemeye vereceksen ver başlasın sonra 4 ayda 1 anca duruşma oda 15 dk sürüyor ona gir anlat felan filan bunun aynısını yapması için avtukatlara 5.000 10.000 tl verenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

Yazılı herhangi bir şey yok, ıslak imza yok bu durumda birşey olamaz ki avukatın amacı zaten işi çözmek.

Aynen hocam yapmadığı işin parasını neden vereyim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

10.000 iyi paraymış milleti anlamıyorum neden avukat tutuyorlar çok zor bi durumda değilsen tamamen israf.Zaten dava açmak 2 dklık iş dilekçeni yaz hangi mahkemeye vereceksen ver başlasın sonra 4 ayda 1 anca duruşma oda 15 dk sürüyor ona gir anlat felan filan bunun aynısını yapması için avtukatlara 5.000 10.000 tl verenler var

Başımıza gelenler senin başına gelmez inşallah boyle akıl vermek kolay kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

10.000 iyi paraymış milleti anlamıyorum neden avukat tutuyorlar çok zor bi durumda değilsen tamamen israf.Zaten dava açmak 2 dklık iş dilekçeni yaz hangi mahkemeye vereceksen ver başlasın sonra 4 ayda 1 anca duruşma oda 15 dk sürüyor ona gir anlat felan filan bunun aynısını yapması için avtukatlara 5.000 10.000 tl verenler var

kardeşim cahil misin sen? senim mantığına göre avukatlar olmamalı. nasıl kafa lan bu.

bu arada konu sahibine gelirsek nasıl savsak davrandı biraz daha anlatır mısın dostum?

• yazılı sözleşme olması şart değil adama vekalet vermişsin neticede sözleşme kurulmuş olur. ha miktar belli değil orasını bilemem ama avukat bi şekilde ispatlar 10 bin lira olduğunu. makbuz verdi mi avukat 5 bin için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

quote:

kardeşim cahil misin sen? senim mantığına göre avukatlar olmamalı. nasıl kafa lan bu.

bu arada konu sahibine gelirsek nasıl savsak davrandı biraz daha anlatır mısın dostum?

Yapması gereken şeyleri yapmadı sürekli davam var isim var diyerek geçiştirdi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Azazil88

yazılı sözleşme olması şart değil adama vekalet vermişsin neticede sözleşme kurulmuş olur. ha miktar belli değil orasını bilemem ama avukat bi şekilde ispatlar 10 bin lira olduğunu. makbuz verdi mi avukat 5 bin için?

Hayır hocam ama eft ile gönderdik parayı.

• Ya arkadaş söyle adam gibi ne iş olduğunu, o işi nasil yapmadiğını nasip savsakladigini. Sanki işinizi elinizden alacağız. İfşa da olmazsın merak etme. 2 milyon üye var bu forumda. Yarım yamalak bilgi verip çözümleme istiyorsunuz. Olmaz ki böyle.. Adamin adina vekâlet çikarttiniz mi?

• Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    makbuz vermek zorunda. şu an vergi kaçırıyor. hem baroya hem maliyeye şikayet ederim falan diyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.