Şimdi Ara

Avukatlık yaz stajı ilk gün ne giymeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pazartesi günü yaz stajı yapacağım hukuk okuyorum 4. sınıfa geçtim, şişli mecidiyeköy taraflarında istanbulun önde gelen kurumsal hukuk bürolarından birinde avukatlık yaz stajı yapacağım daha önce hiç yapmadım ne giymemi önerirsiniz

1) presantabl görünümde kanvas siyah pantolon+ beyaz yaka gömlek + kravat mı

2) günlük görünümde t-shirt/kareli gömlek + mavi kot pantolon yani casual mı olayım ?

İlk defa staj yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

Not: Gömlek kravat gitsem aşırı abartı kaçmasından korkarken, kot pantolon tişörtle gitsem gayriciddi sünepe tarzında görünmekten korkuyorum. Kafam karıştı yardım edin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogkyldz -- 30 Ağustos 2014; 23:40:15 >

• yok mu yardımcı olacak öneri sunabilecek bir arkadaş, takım tarzında mı yoksa günlük mü gideyim
  • 1 secenek iyi bence isin icinde uygun.
    Ayakkabi olarak burnu uzun kundura sakin giyme sakin.
    Gomlegi mavide yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

1 secenek iyi bence isin icinde uygun.
    Ayakkabi olarak burnu uzun kundura sakin giyme sakin.
    Gomlegi mavide yapabilirsin

sarar marka buz mavisi gömleğim vardı onu giyeyim o zaman ayakkabı da dedıgın gibi spor lacivert düz bir ayakkabı giyeyim
    sağol dostum tavsiyelerin için çok kararsız ve cahil kalmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkyldz

yok mu yardımcı olacak öneri sunabilecek bir arkadaş, takım tarzında mı yoksa günlük mü gideyim

eğer günlük gelmende sıkıntı yoksa o şekilde gitmen daha rahat olur diye düşünüyorum ama ciddi bir kurum dediğin içinde sünnetlik çocuk gibi kalma durumunda var.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    dostum evet ben de onun kararsızlığında kaldım, hem kurumsal uluslararası bir büro hem de ilk gün sahibiyle görüşücem bir de oranın :(
  • Gömlek kravat gitsem aşırı abartı kaçmasından korkarken, kot pantolon tişörtle gitsem gayriciddi sünepe tarzında görünmekten korkuyorum. Kafam karıştı yardım edin beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise stajı nasıl olacak?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upupup

• Hocam şu resimler sana biraz yardımcı olur, benim tercihim solda ki gibi gitmen. Hem spor hem birazda klasik. Ayakkabıda tercihe göre altına daha spor birşeyler alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hocam şu resimler sana biraz yardımcı olur, benim tercihim solda ki gibi gitmen. Hem spor hem birazda klasik. Ayakkabıda tercihe göre altına daha spor birşeyler alabilirsin.

Sağol hocam dediğin gibi yapayım ben ortadaki gibi gitmeyi planlıyordum soldaki de iyiymiş

• Beyaz gömlek siyah ceket siyah pantolon siyah ince (hafif parlak) kravat

• ogkyldz O kullanıcısına yanıt
    Ayakkabida imkanin varsa resimdekiler gibi bi renkte-eger resimdeki gibi giyiceksen-suet bi ayakkabi daha iyi olur.
    Suet ayakkkabi hem klasik hemde şık olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.