Şimdi Ara

Avustralya mı Irlanda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten bu yorumlara ihtiyacım var. İngilizce Dil okuluna gitmek istiyorum ve bu iki ülke arasında kararsız kaldım. 15.000 tl gibi bir bütcem var gerçekten değecekse biraz daha artırabilirim. 3 ay gitmeyi düşünüyorum. Ve eğer olursa çalışarak biraz daha toparlayabilirim. Orta sev. ingilizcem var. Anlıyorum ama konuşamıyorum diyenlerdenim. Gerçekten tecrübesi olanlar fikir verebilir mi?

• Nasıl bir destinasyon istiyorsunuz öncelikle?
    Eğlenmeye yönelik aktiviteler için benim kişisel fiktim irlanda biraz sıkıcı gelebilir avustralya daha iyi olurdu
  • Giden arkadaşlarımdan ve biraz internetten yaptığım araştırmayla 3 ayın kısa olduğuna kanaat getirdim. Bende kanadaya ya da ingiltere(bournemouth)'ye gideceğim. Yalnız ben 32 hafta düşünüyorum. Kanadanın ve ingilterenin vizeleri 7 ve 9 ay olarak veriliyormuş fakat orada uzatma imkanıda var. Tabi süre uzadıkça maaliyet artıyor. Tahmini 25-30 bin liraya denk gelecek. İrlanda bende düşünmüştüm fakat herkes irlandanın doğasının güzel olduğunu ama sosyal yaşamın bir yerde tıkandığını söylüyor.
  • tecrübem yok ama araştırmalarım sonucu irlanda daha iyi olduğunu söyleyebilirim..ayrıca seceneklere kanada da ekle bence,avustralyanın uçak biletleri pahalı 3 ay için gideceksin ama sadece gidiş dönüş en az 4 bin uçak parası vereceksin..kanadanın da uçak biletleri pahalı ama sonucta kanada yani..avustralya da sokakta evinde gezen canlılara katlanabilcek misin ona da bir bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.