Arkadaşlar gerçekten bu yorumlara ihtiyacım var. İngilizce Dil okuluna gitmek istiyorum ve bu iki ülke arasında kararsız kaldım. 15.000 tl gibi bir bütcem var gerçekten değecekse biraz daha artırabilirim. 3 ay gitmeyi düşünüyorum. Ve eğer olursa çalışarak biraz daha toparlayabilirim. Orta sev. ingilizcem var. Anlıyorum ama konuşamıyorum diyenlerdenim. Gerçekten tecrübesi olanlar fikir verebilir mi?
Nasıl bir destinasyon istiyorsunuz öncelikle? Eğlenmeye yönelik aktiviteler için benim kişisel fiktim irlanda biraz sıkıcı gelebilir avustralya daha iyi olurdu
Giden arkadaşlarımdan ve biraz internetten yaptığım araştırmayla 3 ayın kısa olduğuna kanaat getirdim. Bende kanadaya ya da ingiltere(bournemouth)'ye gideceğim. Yalnız ben 32 hafta düşünüyorum. Kanadanın ve ingilterenin vizeleri 7 ve 9 ay olarak veriliyormuş fakat orada uzatma imkanıda var. Tabi süre uzadıkça maaliyet artıyor. Tahmini 25-30 bin liraya denk gelecek. İrlanda bende düşünmüştüm fakat herkes irlandanın doğasının güzel olduğunu ama sosyal yaşamın bir yerde tıkandığını söylüyor.
tecrübem yok ama araştırmalarım sonucu irlanda daha iyi olduğunu söyleyebilirim..ayrıca seceneklere kanada da ekle bence,avustralyanın uçak biletleri pahalı 3 ay için gideceksin ama sadece gidiş dönüş en az 4 bin uçak parası vereceksin..kanadanın da uçak biletleri pahalı ama sonucta kanada yani..avustralya da sokakta evinde gezen canlılara katlanabilcek misin ona da bir bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme