Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mech.engr

Hocam yuksek lisans dusunuyorum duydugum kadariyla avustralya yuksek lisans yapan ogrencilere 4 yil oturma ve calisma izni veriyormus okul bittikten sonra tavsiye edermisin

hocam meraba bende inşaat müh. den avustralya yı zorlıycam senin okuduğun üniyi bilmiyorum ama müdek e üyeyse üniversiten yeni mezun mühendis vizesiyle gidiyorsun 18 ay iş bulma süresi veriyolar işi bulursan çalışma izninde otomatik çıkarılıyor tabi bu iş sadece mühendislik değil manavda çalışıyor olarak gözüksen bile yeterli bende forumdan bi arkadaş sayesinde öğrendim vizenin adı subclass476 araştır istersen şartları basit ielts den tüm bölümlerden 6 alman ve mezun olduktan 2 sene içinde başvurman gerekiyor
  • Bu tarz konular güzel oluyor. Takip etmeye çalışıyorum genelde ama her nasılsa bunu kaçırmışım.
    Avustralya görmeyi istediğim ülkelerden birisi. Bakalım ne zaman nasip olacak
  • Cok guzel bi sehir degilmis.bildigin ankara .konu tutmadigi icin kapaticam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum şöyle konuları gördükçe, yolları, evleri gördükçe ülkemden soğuyorum ne güzel yerler ya.
    şimdi siz beni eksiliceksiniz, eksileyin durmayın ama durum bu gençler sürünüyoruz bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cok guzel bi sehir degilmis.bildigin ankara .konu tutmadigi icin kapaticam.

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

ayağı bandaşlı uzun boylu siyah elbiseli kızı götür diycemde o sana bi kac gömlek büyük galiba.yada yabanciya vermez o.
  • Yerlere bak 1 tane cop yok. Ayni Ankara diyenler olmus bide

• adaletine ettiğimin dünyası. neyse buna da şükür
  • Kanada, US ve AUS....İmkanları tutturabilene süper fırsatlar yaratan ülkeler.
  • Kardeşim bizim hayallerimizi yaşıyorsun kıymetini bil
  • Vay anam vay

• quote:

quote:

quote:

ayağı bandaşlı uzun boylu siyah elbiseli kızı götür diycemde o sana bi kac gömlek büyük galiba.yada yabanciya vermez o.

O 22 ben 18 yasinda. Ve artik ayni dersleri almiyoruz.

• Boyle kkonulari gordukce icim ciz ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğretmenin gmail ini aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

Kardeşim bizim hayallerimizi yaşıyorsun kıymetini bil

Elimden geldigince firsatlari degerlendiriyorum

• quote:

quote:

Bizi de daha fazla haberdar etsen keşke. Yazacak bir şey aklıma gelmiyor demişsin, geliyordur elbet. Aklına geleni yaz. Bakarsın en ufak detay bile ileride işimize yarar veya azıcıkta olsa şu ülkeden uzaklaşıp tebessüm etmemizi sağlar.
  • 1 ay bulundum, gerçekten harika bir yer. Tek sorun ilk baharda her yerde olan böcekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

Bizi de daha fazla haberdar etsen keşke. Yazacak bir şey aklıma gelmiyor demişsin, geliyordur elbet. Aklına geleni yaz. Bakarsın en ufak detay bile ileride işimize yarar veya azıcıkta olsa şu ülkeden uzaklaşıp tebessüm etmemizi sağlar.

Aslinda aklima gelmemesi cok fazla farkli seylerin olmasından. Mesela otobuste yer vermek olayi yok. Kiza hesap verme yok kiz agir bisey tasiyorsa yardim etme gerekliligi yok. Derslerde herkes inanilmaz rahat. Ogretmenler fuck felan çok rahat kullaniyorlar. Bir arkadas bira fiyatini sormus 6 pack corona 16 dolar 24 pack Carlton draught 44 dolar. Insanlar inanilmaz rahat mesela sinif arkadisimin sevgilisi ilk gorusmemizde bana sarildi optu adam hop noluyoruz falan tribine girmedi. Sehir cok duzenli mesela son 1 aydir hep trenlerde tamir oluyor hafta sonlari kos koca 100binler tasiyan trenler calismasa bile kaos olmuyor neden çünki trenlerin yerine bedava otobusler cikartiyorlar. Hersey cok organize. Mağazalarda mallarda anlayan insanlar çalışıyor. Baska cok var yazmaya devam edicem saat 2.41 burada :D

• Şuan yeni eve tasindim. 3 arkadaş kaliyoruz azerbaycandan evin kirasi 3000$, 1000er veriyoruz. Ama once kaldigim evden daha iyi çünki orada yemek pisiremiyordum. 2 oda 2 tualet 1 salon simdiki ev. Biramizi alip pes 15 oynuyoruz evde olunca. Universitede 3 somesterim suan. Dersler biraz daha zor. 1 hafta sonra 10cu ayim oluyor burada zaman cok hizli gecti
    .

• Hayatıma küfredeyim ya
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.