Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

Kardeşim bizim hayallerimizi yaşıyorsun kıymetini bil

Elimden geldigince firsatlari degerlendiriyorum

Bizi de daha fazla haberdar etsen keşke. Yazacak bir şey aklıma gelmiyor demişsin, geliyordur elbet. Aklına geleni yaz. Bakarsın en ufak detay bile ileride işimize yarar veya azıcıkta olsa şu ülkeden uzaklaşıp tebessüm etmemizi sağlar.

Aslinda aklima gelmemesi cok fazla farkli seylerin olmasından. Mesela otobuste yer vermek olayi yok. Kiza hesap verme yok kiz agir bisey tasiyorsa yardim etme gerekliligi yok. Derslerde herkes inanilmaz rahat. Ogretmenler fuck felan çok rahat kullaniyorlar. Bir arkadas bira fiyatini sormus 6 pack corona 16 dolar 24 pack Carlton draught 44 dolar. Insanlar inanilmaz rahat mesela sinif arkadisimin sevgilisi ilk gorusmemizde bana sarildi optu adam hop noluyoruz falan tribine girmedi. Sehir cok duzenli mesela son 1 aydir hep trenlerde tamir oluyor hafta sonlari kos koca 100binler tasiyan trenler calismasa bile kaos olmuyor neden çünki trenlerin yerine bedava otobusler cikartiyorlar. Hersey cok organize. Mağazalarda mallarda anlayan insanlar çalışıyor. Baska cok var yazmaya devam edicem saat 2.41 burada :D

Teşekkürler hocam, iyi ki yazdın, aklım gitti yine oralara. Yazmaya devam edersin umarım uygun zamanlarında. :)

• skor kaç?
  • Hayat sana güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman Eminbaylı diye bir arkadaşım var çok benziyorsunuz

• Konuyu takip edeyim ama sık sık guncelle dostum

• takibe aldım okuyacağım inş kızlarla iletişim nasıl ve nasıl gidiliyor avustralyaya sorularına cevap vardır
  • bende ciddi ciddi gelmeyi düşünüyorum. senin gibi burda konular açacağım falan insanların sorularını yanıtlayacağım cidden çok kıskanıyorum seni mesela benim 4 yıllık lise not ortalamam 65 civarı. Almanya,Avusturya gibi veya Avustralya gibi ülkelere gelebilirmiyim?
  • Amcamlar da 8 senedir melbourne de bende univ den sonra gitmek istiyorum bakalim cok guzel mekan avustralya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhAimsTeryy123

Yemin ediyorum şöyle konuları gördükçe, yolları, evleri gördükçe ülkemden soğuyorum ne güzel yerler ya.
    şimdi siz beni eksiliceksiniz, eksileyin durmayın ama durum bu gençler sürünüyoruz bu ülkede.

Bizimde sehirlerimiz boyle olsa

• Hocam Türkler hakkinda ne dusunuluyor ?

• Ya hocam o kadar uzun mesaj alıntı yapılır mı? Ayıp denen bişey var mobilden giriyoruz burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

bende ciddi ciddi gelmeyi düşünüyorum. senin gibi burda konular açacağım falan insanların sorularını yanıtlayacağım cidden çok kıskanıyorum seni mesela benim 4 yıllık lise not ortalamam 65 civarı. Almanya,Avusturya gibi veya Avustralya gibi ülkelere gelebilirmiyim?

En onemlisi dil sertifikati. Sonra tabi ki gidersin.

• quote:

Hocam sigara fiyatları nasıl orada?

Birde farklı sigaralar mevcut mu?

Buna benzer mesela;

Avustralyada 50. Ay [SS'li]

Sigara icmiyorum ama arkadaslar iciyor en ucuza aldiklari 15 dolar. Bide burda devlet sigarayi mümkün oldugunca yasakliyor o yuzden paketlerin uzerinde atiyorum parliament yazmaz. Baska isimler kullaniliyor. Bond street blue mesela benim bildigim. Ve paktlerin uzeronde igrenc resimler oluyor masaya bile koyamiyorsunuz.

• quote:

Hocam sigara fiyatları nasıl orada?

Birde farklı sigaralar mevcut mu?

Buna benzer mesela;

ps_hero elbette daha iyi biliyordur ama haberlerde hep Türkiye sigara yasaklarında Avustralya'yı örnek alıyor şeklinde bahsedilir. Orada tek paket uygulaması var bildiğim, okuduğum kadarıyla ve sigara içme alanları vs. gibi yerlerde çok kısıtlı.
  • bu kadar düşüncesiz hareket yapılır mı birader? editle bare mesajını
  • Vahşi hayat olmasa güzel yer aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu kadar düşüncesiz hareket yapılır mı birader? editle bare mesajını

Mobilden eziyyet oldu resmen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

bende ciddi ciddi gelmeyi düşünüyorum. senin gibi burda konular açacağım falan insanların sorularını yanıtlayacağım cidden çok kıskanıyorum seni mesela benim 4 yıllık lise not ortalamam 65 civarı. Almanya,Avusturya gibi veya Avustralya gibi ülkelere gelebilirmiyim?

En onemlisi dil sertifikati. Sonra tabi ki gidersin.

dil öğrenmek sorun değil. dil ögrendim diyelim. 4 yıllık lise ortalamam 65 gibi olsa yurtdışında örneğin Almanya'da kabul ederlermi beni? çünkü lise not ortalamasına bakıyorlarmış yabancı uyruklu ögrenci alımında öyle biliyorum ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Hocam Türkler hakkinda ne dusunuluyor ?

Dun bi ingiliz ile tanistik senin sordugun sorduk demek ki genlerimiz de var

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Hocam Türkler hakkinda ne dusunuluyor ?

Dun bi ingiliz ile tanistik senin sordugun sorduk demek ki genlerimiz de var

aldığın cevabida yazaydın iyiydi aslında

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.