Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sydneydeyim suan saat 00.55

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Sydneydeyim suan saat 00.55

fırsatımız olsada bizde oraları görebilsek
  • Olmak istedigim yerdesin. Iyi eglenceler, basarilar!
  • Takip. SS bekliyoruz
  • SS ler geldi arkadaşlar
  • quote:

SS ler geldi arkadaşlar

Takip ayrica ordaki kizlar nasil ? :)

Orada hayat turkiyeye gore nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • off hocam harika daha çok istiyoz daha çokkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

quote:

SS ler geldi arkadaşlar

Ben türkiyede yaşamıyordum öncesinde Azerbaycanda yaşıyordum.Hayat tabik daha düzenli daha gelişmiş.Herşey çok pahalı hiçbirşeyin istisnası yok pahalı bir ülke.Sydneyde ve diğer büyük şehirlerde korkunç derecede fazla asyalı var.400 bin asyalı var bunun yarısı öğrenci.Yerli kızların geneli çok güzel Onları görmek için belirli yerlere gidilmesi lazım çünki burada yerleşim yerleri milletlere ayrılmış halde mesela asyalıların çoğunlukta olduğu bölge var ve aksine yerli insanların yerleşim yerleri var.

• iyi eğlenceler hocamm
  • Önlerden.
  • quote:

quote:

quote:

SS ler geldi arkadaşlar

Ben türkiyede yaşamıyordum öncesinde Azerbaycanda yaşıyordum.Hayat tabik daha düzenli daha gelişmiş.Herşey çok pahalı hiçbirşeyin istisnası yok pahalı bir ülke.Sydneyde ve diğer büyük şehirlerde korkunç derecede fazla asyalı var.400 bin asyalı var bunun yarısı öğrenci.Yerli kızların geneli çok güzel Onları görmek için belirli yerlere gidilmesi lazım çünki burada yerleşim yerleri milletlere ayrılmış halde mesela asyalıların çoğunlukta olduğu bölge var ve aksine yerli insanların yerleşim yerleri var.

İyi iyi :D ingilizce biliyormusun ? Kac ayda igrendin ? Asyali sevmem ben yerli sarisin varsa iyidir ss bekliyoruz :Dd
    Bide ordakilerin boylari kac uzun diyorlar ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

SS ler geldi arkadaşlar

İyi iyi :D ingilizce biliyormusun ? Kac ayda igrendin ? Asyali sevmem ben yerli sarisin varsa iyidir ss bekliyoruz :Dd
    Bide ordakilerin boylari kac uzun diyorlar ?

Kaç ayda derken 2ci sınıftan ingilizce görüyorum Üniversiteye TOEFL sınavıyla girdim,96 puan.Kısa boylu da var uzun da yani genelleme yapamam.Yarın sırf auisse(avustralyalı demek) kızların fotolarını çekmeye çalışırım

• Sokaklar acayip düzenli
  • en çok gitmek istediğim 2.ülke...1 amerika

hayırlı olsun şanslıymışın.senin adına sevindim başarılar.bu arada kanguru eti yeniyomu..ve bizim dinimizde sakıncası varmı?
  • Evler çok güzel ya..
  • Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

en çok gitmek istediğim 2.ülke...1 amerika

hayırlı olsun şanslıymışın.senin adına sevindim başarılar.bu arada kanguru eti yeniyomu..ve bizim dinimizde sakıncası varmı?

ev sahibim çok yararlı et türü olduğunu söyledi beslenme için.Din açısından ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden henüz denemedim.
  • Hocam bravo. Orada ki gunlerin dolu dolu gecer umarim. Ben dahil cogu kisi senin yerinde olup bu tecrubeleri yasamak ister sanirim. Senden ricam detaylariyla tum bu avustralya ve universite macerani anlatman. Yazilar az geldi, okumaya doyamadik. :)

• gitmek için neler yaptığını daha detaylı anlatırsan çok iyi olur. Başarıların devamını dilerim darısı bizim başımıza.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.