Şimdi Ara

Avustralyada 50. Ay [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
134
Favori
28.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avustralya sydney,malbourne müthiş bi yerdir şehir planlaması vs. hayran kalınacak düzeydedir
  • Alnından öpesim geldi. Benim neden böyle hayallerim olmadı diye soruyorum kendime. Neden kıytırık bir ilçedeki okula(İstanbl uni. Avclr. kamp.) gitmek zorundayım ki? Neyse yazdıklarını okudukça kalıcı bir hırs yakaladım. Konuyu takibe alıyorum bol bol fotoğraf ve başından geçenleri anlatmanı istiyorum :)
  • Önüne Amerika mı Avustralya mı diye iki seçenek sunsalar hangisini tercih edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Önüne Amerika mı Avustralya mı diye iki seçenek sunsalar hangisini tercih edersin?

Zor soru :D her Ikisinin avantajlari ve dezavantajlari var baya uzun bir konu olur burada baslarsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Bursu azerbaycan devleti mi veriyor? Bizimkilerin boyle her seyi karsilayan hayvan gibi burs verdigini duymadim hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

gitmek için neler yaptığını daha detaylı anlatırsan çok iyi olur. Başarıların devamını dilerim darısı bizim başımıza.

Yurtdisindan okumak benim icin kesin gibi birseydi sadece hangi ulke olucagini bilmiyordum.Amerika dus uyordum sonra bursun amerikada sadece master karsiladigini ogrendim. Pek fazla secimim yoktu ingiltere ve Avustralya disinda. Ingilterede cok fazla Azeri var oraya gitseydim bakudeki ortamdan pek farki olmayacakti. Avustralyada toplam azeri ogrenci sayisi 30dur belki az. Avus secimimin sebeplerimden sadece biri bu.iklimin hep sicak olmasi, guvenli biyer olmasi ves. Dedigim gibi yerel universite sinavinda iyi puan yapmam gerekliydi ve bu toefl gibi degil bi kez sansin var sadece.ayni zamanda hem toefl hem uni sinavina calisiyordum. 3 kere toefl sinavindan sonra 3cude gerekli olan skora ulastim ve ondan bir kac ay sonra da uni sinavina girdim. Tum bunlardan sonra avustralyadaki uni ye basvuru formu gonderdim. Evet aldiktan sonra burs programina bas vurdum. Ordan da iyi cevap geldi ve vize islemlerine basladim. Vize 2gun icinde verildi. Bilet aldim ve iste buradayim

• hocam sizin okulda tıp fakültesi varsa bana staj ayarlasana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Alnından öpesim geldi. Benim neden böyle hayallerim olmadı diye soruyorum kendime. Neden kıytırık bir ilçedeki okula(İstanbl uni. Avclr. kamp.) gitmek zorundayım ki? Neyse yazdıklarını okudukça kalıcı bir hırs yakaladım. Konuyu takibe alıyorum bol bol fotoğraf ve başından geçenleri anlatmanı istiyorum :)

Seve seve :) takipte kal

• Vay Süleyman im hayırlı olsun umarım seciminden pişman olmaz guzel bir sekilde okursun sorun çıkmadan

Ps3-4 götürdün mu oraya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Bursu azerbaycan devleti mi veriyor? Bizimkilerin boyle her seyi karsilayan hayvan gibi burs verdigini duymadim hic

Evet azerbaycan devleti.2007de basladi ve 5000 ogrenciye ayni benim gibi burs veriliyor, verilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Vay Süleyman im hayırlı olsun umarım seciminden pişman olmaz guzel bir sekilde okursun sorun çıkmadan

Gurur naber :D yok goturmedim ps3e dokunmadim zaten son 5ayda :d ps4le devam ederim artik hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Vay Süleyman im hayırlı olsun umarım seciminden pişman olmaz guzel bir sekilde okursun sorun çıkmadan

Gurur naber :D yok goturmedim ps3e dokunmadim zaten son 5ayda :d ps4le devam ederim artik hayirlisi

Iyidir kardeşim sen nasılsın konuya bakarsak iyi gibi

Salla ps4 U zaten şimdilik sen oradaki ortama alışmaya bak

• tebrik ederim,ınsalar hak ettikleri şekılde yaşarmış
  • ps_hero P kullanıcısına yanıt
    Hocam oralarda Müslüman kesim nasıl ?
  • Arkadaşlar malum 9 saat fark var ve burada saat 3e geliyor. Sorulariniz varsa yazin sabah kalkinca cevaplarim :)

• takip
  • türklere veya müslümanlara karşı farklı bir bakış açısı var mı ? birde nasıl burs kazandıgını ve okulun sınavını biraz açıklar mısın ?
  • TOEFL dan 96'yı nasıl aldın tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Arkadaşlar malum 9 saat fark var ve burada saat 3e geliyor. Sorulariniz varsa yazin sabah kalkinca cevaplarim :)

internet fiyatları nasıl?

• Takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.