Şimdi Ara

Avusturya Gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben okulun sundugu bi proje ile avusturyaya gideceğim 3 hafta orada eğitim alıcaz ve ayrıyetten gezeceğiz rehber eşliğinde fiyatlar konusunda ve önemli yemekleri hediyelik eşya tarzında bana bilgi verebilcek var mı ? hocalarmz pahlı dediler yemeklere bi hamburger 15€ flnmış doğrumu ne kadar para almalıyım ve ben burda pc ekipmanı veya telefon almayı düsünüyorum fıyatlar uygnmdr razer ekipmanlar fln ve telefon almayı planlyrm ama gümrük kaydı fln biraz uğraşlyms sanrm bilmyrm ilk defa yurt dışına çıkacağım burda yaşıyan veyatta bilen yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden

• Senin hocaların fazla para götürmen için sallamışlar ben 1 sene avusturyada kaldım ve her sene avusturyaya gidiyorum yazları bir hamburger 15 euro falan değil en fazla 3 4 euro olur.
  • Hocam 15 euro ne ya ben isviçre ye gittim cenevre orda bile böyle fiyatlar yok ki Avrupa nın en pahalı ülkesidir. Avusturya ya kasım ayında gitme fırsatım oldu öyle abartı pahalı bir yer değil. Tabii ki tr den pahalı ama öyle 3 hafta kaldıgında adamı göcertecek bir ülke değil. Teknoloji olayına gelince hiç bakmadım ama aklımda kalan telefon dükkanlarında gördüğüm iphone fiyatları '0' euro diyordu herhalde kontratlıydı sanırım merak edip sormadım.
  • yok ya naptın ne 15€ su.
    Hamburger menünün fiyatı bile o kadar değil abartmışlar.
    Türk dönerciler baya mevcut :D 3,5 euro genelde döner ama bazen aktion yapıyorlar daha indirimli oluyor.Hamburger vs zaten uygun fiyatlı
  • ben 2008 viyanada tavuk burgeri sanırım 1 avroya almıştım, çikolata ve kolada çok ucuz
  • bir mc vardı kola sınırsızdı :D
  • Avusturya'da yapıalcaklarla ilgil iyaşanmış bir kaç tecrübe > http://yurtdisitecrubesi.com/experience_detail.php?id=211
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanakkale gezisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.