Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim. Artık duruma göre karar vereceğim. Philips vardı ben de. Kronik sorunlu tvleri kapanıp açılma sorunu vardı. Ben de yeni almaya karar verdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix yüklü mü geliyor siz mi yüklediniz?

Bir de Netflix 4k film denediniz mi? Lisanssız olunca yalnızca HD açabiliyor denilmişti.
  • Axen AX49UIL08 49'' modele göre nasıl bu cihaz ? 55'' büyük olacak benim için o yüzden soruyorum.
  • Tv kurulumunu sağladım.. Cumartesi gününden bu yana izliyorum. Bu fiyata bu televizyon bence bedava.. Görüntü kalitesi beklentimin üstünde çıktı..
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    netflix yuklu geliyor ama lisansiz oldugundan 576i gosterebiliyor hd ready bari olaydi iyiydi.
    bende aldigimdan beri netflix HD olarak nasil goruntu alabilirim onu bulamadim

ilk mesajdaki uygulamalar calismadi
    ayrica root yetkisinide beceremedim :/

bu arada android arayuzu 1080p Full HD yani 4k goruntu android ile alinamiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: palego

netflix yuklu geliyor ama lisansiz oldugundan 576i gosterebiliyor hd ready bari olaydi iyiydi.
    bende aldigimdan beri netflix HD olarak nasil goruntu alabilirim onu bulamadim

ilk mesajdaki uygulamalar calismadi
    ayrica root yetkisinide beceremedim :/

bu arada android arayuzu 1080p Full HD yani 4k goruntu android ile alinamiyor
    İşte aradığım bilgi :) Teşekkür ederim hocam. 4k Netflix en çok ihtiyacım olan şey olacak alacağım televizyonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben tv yi aldım. Ama bana gelen k5000tsr. Aradım awox merkezi bana u6000str ile aynı olduğunu sadece kutu o şekilde dediler. Umarım öyledir. Optik çıkışı göremedim. Bilen arkadaşlar resmini atabilir mi acaba? Genel itibari ile parasına göre bence iyi bir tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihtaha -- 18 Temmuz 2019; 15:53:39 >
  • Hocam iyi akşamlar.. Ben tv yi aldım. Bugün kurdular. Optik ses çıkışını bulamadım. Yok mu acaba? Siyah ekranda böyle oluyor. Normal mi acaba? Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

• salihtaha S kullanıcısına yanıt
    Merhaba aldığınız hangi model yada aldığınız yerin linkini atarsanız yardımcı oluruz. Size gelen TV nin tam model bilgisini de yazarsanız uygun olur.

TV de ışık sızması var normal değil bazı kullanıcılar sorun yapmayabiliyor ama ben olsam iade ederdim selamlar.

Bu ayni televizyon degil. Ve baya isik sizmasi var bence iade edin. Sparis verdiginiz modelden farkli model yollamislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Awox un başka Android modeli var mı acaba?

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada dan kayadtm satıcıdan U5600str modeli sipariş verdim. Ancak bana gelen K5500rst/4K/S diye bir model geldi. TV yi kuran arkadaş bunlar aynı dedi. Aldığım yeri aradım o da artık yeni kutular böyle dedi. Yine emin olamadım awox u aradım. O da aynısını söyledi. Aynı tv olduğunu sadece yeni kutular böyle dedi. Başka Android model var mı acaba awox da..

Ben böyle bir model ne duydum nede biliyorum. Merak ettim açıkçası tv bin kutusunda mı neresinde yazıyor model bilgisi resmini çekmeniz eklemeniz mümkün mü ?

Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

Hocam isterseniz satıcıyla iletişime geçin ama bence hiç uğraşmayın ekranın resmini, gönderilen ürünün resmini hepsiburadaya gönderin iade edin kesin kabul ederler sadece sorun olarak geri paketlerken video çekin eksiksiz olduğu ile ilgili
    Farklı üründen ayrı olarak kusurlu ürün yollamışlar

Satıcı ile yeni ürün değişimi talep edebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı ile iletişime geçtim. Awox ile de geçtim. İkisi de bana artık yeni üretilen tv ler bu kutuda geliyor dediler. Awox da öyle deyince inandım ama bilemiyorum

• Awox alinirmi alinmazmi cok merak ediyorum dogrusu...

Firma teyit etti ise doğrudur diyeceğim ama optik çıkış olmaması beni düşündürdü açıkçası. Özellikleri farklı olabilir Model ile ilgili bilgi yok o yüzden şaşırdım. Satıcılar ilan detaylarını değiştirmeli o zaman. Fakat sizde ışık sızması var ciddi anlamda bence değişim yada iade talebinde bulunun.

Rica etsem sizdeki optik çıkışın fotosunu atar mısınız müsait olunca?

• Razorback R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha yeni kullanmaya başladım. ama uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sizin için daha yararlı olur diye düşünüyorum. Ama benim kendi fikrim 2300 TL ye 55'' tv alıyorsun ve android işletim sistemi var. Bence çok da fazla eleştirilmez diye düşünüyorum. Çünkü f/p ürünü benim fikrim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.