Bir de Netflix 4k apksi var mı arkadaşlar? Netflix uygulaması çok kötü. Kumanda ile diğer videolara geçiş yapamıyorum. Mesela bir dizi açıyorum. Sadece sezon seçebiliyorum. Aşağı inip istediğim bölümden başlatamıyorum. Telefondan izlemek istediğim bölümü açıp kapatıyorum. Tvden netflixi açıp izlemeye devam edin bölümünden izliyorum.
limonlusodaL
kullanıcısına yanıt
1080p apk bile yakında kullanılmaz hale gelebilir. 4k beklemeyin.
Bir de 1 haftadır wifida sürekli kopma oluyor. Mecburen kablo ile bağlanmak zorunda kalıyorum. Önceden böyle bir şey yoktu. İlginç bir şekilde telefondan wifi paylaşıp tvde bağlanınca kopma olmuyor. Evdeki modemden bağlanınca kopuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: AlpErkin
1080p apk bile yakında kullanılmaz hale gelebilir. 4k beklemeyin.
Netflix konusunda mı söylediniz hocam bunu? Farklı birini mentionlamışsınız emin olamadım. Eğer netflix içinse, neden böyle söylediniz?
RTÇ
kullanıcısına yanıt
Doğrudur telefonda karıştırmısım
Tv renk ayarını nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar
Android telefon ile cihazı kumanda etmek için bir program kullanıyor musunuz?
Arkadaslar cahilligime verin bu tv de mouse mi bagliyorsunuz yoksa kumandadan mi mouse yonlendirmesi var ?
Bu tv yi almak istiyorum ancak Stadium24 adlı uygulama var bunu arkadasımın awox 5600 üne kurmak istiyorum apk sını indirdigimde apk açılamadı gibi bir hata veriyor nasıl yğkleye biliriz ? Yardım eder misiniz eğer yükleye bilirsek almayı planlıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: ultr4slan
Bu tv yi almak istiyorum ancak Stadium24 adlı uygulama var bunu arkadasımın awox 5600 üne kurmak istiyorum apk sını indirdigimde apk açılamadı gibi bir hata veriyor nasıl yğkleye biliriz ? Yardım eder misiniz eğer yükleye bilirsek almayı planlıyorum :D
Android ayarlarından bilinmeyen kaynaklara izin verin öyle deneyin
Selamlar arkadaşlar.. Gittigidiyor üzerinden bir adette ben temin ettim. Bakalım herhangi bir problemle karşılacakmıyım. Beklentilere karşılık vereceğini düşünüyorum. Beklentiniz 6000 TL bandındaki bir cihaz ile eşdeğer ise tabiki üzebilir.. Bende elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım.
Arkadaşlar merhaba , bu TV nin ayakları arası kaç cm acaba ? 80 cm lik masaya ayakları basar mı?
İyi günler, Acaba bu tv yi alsam pişman olur muyum? Tavsiye eder misiniz? 3500 tl ye kadar bütçem var..
Televizyonu alalı 2-2.5 ay kadar oldu. renkleri çok iyi çıktı ve hiç yazılımdı şuydu buydu hiç kurcalamadım. google play durduruldu için güncel apk yükledim şuan çok iyi. isteklerimizi çokcasıyla karşılıyor. güzel bi klavye ya da airmouse şart. yeni alacakalra tavsiyem şudur; cihaz alınabilir. ancak tv iyi cıkarsa sakın güncellemeydi yeni yazılımdı vs vs işlerle ugraşmayın. yazılım atan arkaaşlarda kumanda sorunu var şimdide. dokunmamak oldugu gibi kullanmak en güzeli.
by_nisayB
kullanıcısına yanıt
Son cikan yazilimla kumanda sorunu duzeldi ve kanal duzeltmede numara sorunuda yok.
Hocam bilmediğim için soruyorum.. Panel önemli mi? Hangi panel var acaba? Ya da panel önemli mi va ya da ips olması??
salihtahaS
kullanıcısına yanıt
Ben memnunum ama kanal gecis hizi gercekten yavas bunun haricinde gayet alinabilir bir tv.
salihtahaS
kullanıcısına yanıt
ips ve Va konusu cok tartışılmış net cevabı olmayan bir konu olmuş. Amatör kullanıcı olarak degerlendirmek gerekirse bendeki tv cok iyi. başta aldıgımda sorun cıkmadı hiç. ki bazı arkadaşlarda sarı renkte hardal sarısı sorunu vardı. bende yaşanmadı bu sorun. tv parasında daha cok ederi olan bir tv. o yüzden de cok tercih edildi. ben önceden Axen 49 kullanıyordum evimde. bütçe öenmliyse özellklerine göre kesinlikle tavsiye ederim.