Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben televizyonu 4 gun once almistim..yeni olanlarin bile eski surum oldugunu kendi televizyonumda bizzat gordum.. cihaz adi yazdigim gibi eski adi varsa ve google play surumu 10.5.10 ise eski surucu yuklu televizyonunuzda
  • merhaba aradaşlar bende yeni yazılımı yüledim bir araaşın dediği gibi renler ve görüntü baya düzelmiş , ama menülerd değişili yo menüler aynen devam ço cötü menüsü var inşallah onuda en cısa zamanda düzeltirler
  • 1.https://www.noa-mobile.hr/vision/n55lus
    2.https://www.noa-mobile.hr/vision/n50lus

bu cihazlar ile bizim cihaz aynı mı acaba?
  • yagiz123 Y kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz değil, bizimki n55lusb ile aynı ve yazılımı orada yok, uydu çalışmaz.

Konunun ilk mesajında Noa'nın bizim tv ile uyumlu yazılımını vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpErkin -- 2 Haziran 2019; 15:5:56 >
  • Full_HD kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja buradaki bir arkadasin sundugu awox yazilimini koydum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpErkin

Awox yazılimini sunan arkadasa tesekkurler, yalniz bir kanalda uzun sure kaldiktan sonra kumanda algilamiyor tv'yi kapatip açmak zorunda kaliniyor, en azindan tv 100 kanalinda iken 2 kere basima geldi.
    evet, bazen kumanda işlevsiz hale gelebiliyor. ses ve kanal değiştiremiyorum bazen. sebebini ben de bilmiyorum.
  • İlk sayfadaki güncellemeyi yükledikten sonra kanal arama yapıyorum fakat yabancı kanalları buluyor sadece. 4a uydu frekanslarını girdiğim halde türk kanalları çıkmıyor. Tv den aşırı şekilde soğudum. Bence iyi kötü idare ediyorsa yazılımını kurcalamayın bu konuda rezil bir tv.
  • cnkycr C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Kardeşim,

6586_DVBT_8G.bin güncellemesini benimde yüklemem gerekiyor. Sen yüklemişsin, varsa linkini paylaşabilir misin? Link'i yoksa bir paylaşım yapıp gönderebilirsen çok dua ederim :)
  • melihgk M kullanıcısına yanıt
    Link'i buldum teşekkür ederim. Kusura bakma forum'un başındaymış.
  • Merhaba bir şey soracağım. Noa N55LUSB Romunu başarıyla kurdum ve güncelledim. Ama açılan menü'de DTV Elle ayarlama var bizim standart frekans olayı yok. Bunu bir türlü bulamadım. Bu ayarını yapabileceğim bir yer var mı? Yoksa Awox'un size gelen güncelleme dosyasını geri yükleyip mi kullanayım?
  • Merhaba arkadaşlar şu dosyayı oynatıyorum Avengers.Infinity.War.2018.DUAL.TR-EN.2160p.4K.UltraHD.x264.BiTTurK 16,3 GB (17.587.478.528 bayt) şeklinde boyutu, Seagate 3.5" 1,5 TB disk üzerinden.

Aksiyon sahnelerinde takılmalar oluyor. Takılan sahneleri geri sarıp tekrar izlediğimde takılmalar olmuyor.
    ama izleme zevkini gerçekten çok düşürüyor.

normal mi? sizde de öyle mi?

kolay gelsin.

HDD ısınıyormuş o sebeple böyle arızalar oluyor.. 30 dk HDD nin fişini çekince kendine geldi. Sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz123 -- 6 Haziran 2019; 21:19:33 >
  • Renk ve şu sorunları düşününce , 50’ olanını alıp android tv box takmak mantıklı görünüyor . 50’ alan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melihgk M kullanıcısına yanıt
    Linki buraya kopyalabilir misin birde nasıl güncelleniyor dosya USB ye kopyalandıktan sonra tv ye mi kopyalanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: whatewer

Linki buraya kopyalabilir misin birde nasıl güncelleniyor dosya USB ye kopyalandıktan sonra tv ye mi kopyalanıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=EbdWvC3T5GU

Düzgünce anlatmış. Anakonuya koyulabilecek bir video
  • Merhaba arkadaslar ps4 pro ile kullanan var mi cihazi?kalitesi nasil bende almayi dusunuyorum sadece ps4 proda kullanacagim

• Bu yeni yazilimda kumanda calismama sorunu bendedevar duzeltebilen varmi ?

• blackcalderas B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.