Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
637
Cevap
28
Favori
59.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kanal listesi ve dahili uydu ile ilgili problem yaşıyordum. servisi aradım. geldi arkadaş yeni güncelleme varmış yükledi ve sorunum düzeldi. ihtiyaç olursa diye yeni güncel yazılım linki de aşağıda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrealman -- 24 Mayıs 2019; 15:58:1 >
  • enrealman E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur hocam bekliyoruz.
    Orjinal yazılım yedeği olmasi çok iyi oldu teşekkürler. Sorununuz dışında yenilik var mı arayüz,renkler vs..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Orjinal yazılım yedeği olmasi çok iyi oldu teşekkürler. Sorununuz dışında yenilik var mı arayüz,renkler vs..?
    henüz inceleme fırsatım olmadı. sadece kendi uydusunun çalıştığını gördüm, tv yi kapatıp servisle evden çıktık. :) akşam bakacağım daha.;)
  • srt dosyası ile alt yazılı film izlendiğinde alt yazıda herhangi bir sorun bulunuyor mu . Deneyen bilgi paylaşabilir mi. ona göre alacağım tv yi . Teşekkür ederim şimdiden
  • tarayıcı üzerinden takılmadan film izleyen varmı ben film izlerken hafif takılmalar oluyor
  • ariva01 kullanıcısına yanıt
    Pc den google chrome apk indirip flash bellekle tv ye yükle, performansı tv'ninkinden daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Yarın kuruluma gelecekler hocam. Haftasonu aksilik olmazsa inceleyip yorum bırakırım. Bir de airmouse sipariş ettim. Yarın gelirse onunla birlikte performansını görürüz. PS4 pro,teledünya modülü,netflix kullanıyorum.Deneyeceğim çok şey var.
    bende d-smart modül çalışmadı servise kayıt bıraktım sizde durum nedir?
    yeni güncellemeyle kanal geçişleri nasıl sıralamayı istediğimiz gibi yapabiliyormuyuz?

yani 12345 gibi
  • alexxson kullanıcısına yanıt
    Teledünya modülde hiç sorun çıkmadı. Kurulumunu servis yapmıştı ben evde yokken, çalışıyordu. Tekrar kurulum yaptım güncellemeyi yükleyip yine sorun çıkmadı. Ayarlarını doğru yaptığınızdan emin misiniz? Teledünyanın ki kurarken dvb-c. D-smartın ki farklıdır. Dvb-s olması gerek.
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    zaten denemediğim tarayıcı kalmadı ben mi yanlış algılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrealman

Merhaba,
    kanal listesi ve dahili uydu ile ilgili problem yaşıyordum. servisi aradım. geldi arkadaş yeni güncelleme varmış yükledi ve sorunum düzeldi. ihtiyaç olursa diye yeni güncel yazılım linki de aşağıda:

https://drive.google.com/open?id=1-0M1ZMC1toeucC4RxM9WzgUOP4VbDBiK
    bu güncelleme ile android performans artması varmı ?
  • ariva01 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk mesajdaki romu yuklemistim memnun degildim. Yeni romu yukledim eskiye nazaran baya iyi simdilik memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sipariş verdim bu gün.
    bakalım nasılmış.
    herkese destek ve yorumları için teşekkürler.
  • Ben de almayı düşünüyorum ama odaya çok büyük gelecekmiş gibi hissettim.

Alan arkadaşlar bir ölçüsünü yazabilir misiniz eni boyu nedir tam olarak?
    Aşırı büyük mü sizce? Küçücük bir odada kullanacağım.

2 metreden izleyeceğim öyle söyleyeyim. Aslında tvye F/P dedikleri için almaya niyetlendim. Yoksa 49" bakıyordum.
    SAOLASIN EMEĞİN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ROM.U YÜKLEDİM GAYET İYİ OLMUŞ RENKLER VE HATA OLAYI DÜZELMİŞ BİRAZ DİYERİNDEN YAVAŞ GİBİ KANAL LİSTESİ GEÇ GELİYO YOOTUBE 1080 FUL HD AÇIYOR 4K DESTEĞİ YOK HENÜZ KANAL LİSTESİ SIRALANMIŞ GÜZEL OLMUŞ KANAL LİSTESİNE KANAL ARAMA BUTONU EKLENMİŞ ÖNCEKİ YAZILIMA BAKARAK GENEL OLARAK BEĞENDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONCENGİZSON

SAOLASIN EMEĞİN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ROM.U YÜKLEDİM GAYET İYİ OLMUŞ RENKLER VE HATA OLAYI DÜZELMİŞ BİRAZ DİYERİNDEN YAVAŞ GİBİ KANAL LİSTESİ GEÇ GELİYO YOOTUBE 1080 FUL HD AÇIYOR 4K DESTEĞİ YOK HENÜZ KANAL LİSTESİ SIRALANMIŞ GÜZEL OLMUŞ KANAL LİSTESİNE KANAL ARAMA BUTONU EKLENMİŞ ÖNCEKİ YAZILIMA BAKARAK GENEL OLARAK BEĞENDİM
    Eski yazılımda sorunu olmayanlar kullanıcılar bu yeni yazılı mı yüklemeli mi? Benim kullandıgım tv.de sarı renk sorunu yoktu. yukarılarda limon greyfurt portakal resmi atmıştım.
    ben ve ben gibi sorunu olmayan kullanıcılar için yazılım yüklemesi gerekli mi?
    yeni eklemelerin fotografını çekebilen varsa mukayese etmek kolaylaşacak ve yazılımı yükleyecek olanlara yol gösterecektir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.