Şimdi Ara

Awox U5600STR 55' Android TV (Paylaşım Konusu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
28
Favori
60.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gittigidiyor da düşmüş şuan almak istiyorum ama yeni stoklarda hala sarı renk problemi var mı acaba. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full_HD kullanıcısına yanıt
    nete bakın bulamazsanız nöbetten cıkınca bakıyım. 36cm di benim tv ünitesi onda bile sanki bişey olacak gibi duruyor. duvara asmak en güzeli ve güvenlisi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    110 cm lik tvliğe sığmadı. 110cm den büyük. Boyu yetmeyince Enine bakmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz123 -- 30 Mayıs 2019; 11:37:52 >
  • elektrik faturasında herhangi bir fark oluşturuyor mu arkadaşlar cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

Bu mesaj silindi.
    Ayak ölçüleri. 26-27cm geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz123 -- 30 Mayıs 2019; 20:58:9 >
  • Şu kanal listesini ayarlamak gerçekten eziyet.

• enrealman'in onerdigi 6586_DVBT_8G.bin guncellemesini yukledim..google play durduruldu hatasi ortadan kalkti..cunku google play versiyonu 10.5.10 imis, guncellemeden sonra 13.1.34 oldu..cihaz adı da degisti TV6586_DVB idi U5600STR/4K/S oldu.. guncellemeyi mutlaka tavsiye ederim Awox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkycr -- 1 Haziran 2019; 20:59:39 >
  • Awox yazılimini sunan arkadasa tesekkurler, yalniz bir kanalda uzun sure kaldiktan sonra kumanda algilamiyor tv'yi kapatip açmak zorunda kaliniyor, en azindan tv 100 kanalinda iken 2 kere basima geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme de kanal listesi hakkında geliştirmeler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz123 -- 1 Haziran 2019; 20:56:36 >
  • ben digiturk kullandigim icin kanal listesinde bir degisiklik var mi bilemiyorum..maalesef o konuda yardimci olamayacagim.. goruntu psikolojik mi bilmiyorum ama sanki iyilesti.. ben resim ayarlarinda arka isik 85, kontrast 48, parlaklik 48,keskinlik 48, doygunluk 46 yaptim..baska birsey degistirmedim..benim gozume renkler guzel geliyor
  • İzleyeceğimiz 40 tane kanal yükleniyor yüzlerce kanal. Uyuz oldum sıralarken. Hayırlısı teşekkürler.

• eski tv sehpası yetmeyenlere onerim: sanayiden 5mm sac plakadan tv arkaligi yaptirdim aski aparati vida deliklerini kullanarak dimdik duruyor..boylece tv sehpami degistirmek zorunda kalmadimAwox U5600STR 55" Android TV (Paylaşım Konusu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpErkin

Awox yazılimini sunan arkadasa tesekkurler, yalniz bir kanalda uzun sure kaldiktan sonra kumanda algilamiyor tv'yi kapatip açmak zorunda kaliniyor, en azindan tv 100 kanalinda iken 2 kere basima geldi.
    Yeni alınan tvlerde de güncelleme gerekiyor mu?
    Ben şu an Tvden güncellemelere bakınca en son sürümü kullanıyorsunuz diyor. Nasıl kontrol ediliyor bu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.