Şimdi Ara

awrupa yakasının yeni bölümleri we şesu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar az önce reklamını izledim de yeni bölümlerde şesu yoqmu ya şesu yerine başka bi adam almışlar gibi geldi şesusuz awrupa yakasımı olur bide ata demirel gelcek dimi askerden

• Şesu (Bülent Polat), Selin (Evrim Akın) ve Ata Demirer diziden ayrıldı, yerlerine yeni karakterler geldi.
  • ata demirerin yerine kim gelcek??

ya dizinin tadı kaçtı ata gidince. ama ben gülse birsel için o diziyi yine seyrederim
  • ben bi yerden duymuştum ata demirer çok fazla para istio kapris yapıo falan die belki yanlış duymuşumdur ama selin ve şesunun ayrılmasına üzüldm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Şesu (Bülent Polat), Selin (Evrim Akın) ve Ata Demirer diziden ayrıldı, yerlerine yeni karakterler geldi.
    ana eee kim kaldı geriye yaaa tamamen kaçmış dizinin tadı ya
  • atanın yerını dolduracak adamı gordum atayı kurtarır belki ama selin kurtarmaz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_man

ben bi yerden duymuştum ata demirer çok fazla para istio kapris yapıo falan die belki yanlış duymuşumdur ama selin ve şesunun ayrılmasına üzüldm

ewt bende ata çok para istemiş ondan anlaşamamışlar.

kim olursa olsun atanın yerini dolduramaazlar. ya selinin gitmesi çok kötü olduu...

bi selin bi de aslı için seyrediyodum o diziyi.. özzellike gülse birsele bayılıyorum ya bir numara o!

bi de ben hani süpermen vardı ya organize işlerde ismini hatırlayamadım onla sıdıkayı oynayan gelmiş diziye bu doğru mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende Atanın ayrılma sebebını soyle bılıyorum Ata sette uyurken Atanın annesını oynuyan kisi ismini bilmiyorum kusura bakmayın! O insan ata dınlenırken ses cıkarmıs ve Ata da bagırmıs su kadını bırı sustursun yoksa ben susturcam diye...boyle dıyınce Atanın annesının rolunu oynayan kısı bagırmıs ya o gıder ya ben Atada sen zahmet etme ben gıderım demis ve diziden ayrılmıs ... diye duydum ben
  • VaLLa ben Şesu ya hayrandım be ya keşke ayrıLmasaydı.
  • quote:

İşte Avrupa Yakası’nın yeni kadrosu

Avrupa Yakası’nın 100’üncü bölümde biteceğini, Eylül’de yayınlanacak son 7 bölümde Ata Demirer’in olmayacağını Sinan Çetin ilk olarak Habertürk’teki programda açıklamıştı bana...

Geçenlerde bazı gazeteler Ata Demirer’in yerine diziye Şahan Gökbakar’ın katıldığını yazdı.
    Ama bu doğru değildi.
    Bazı oyuncularla görüşüldüğünü, ancak Şahan’la anlaşılmadığını biliyordum.
    Doğru kadroyu açıklayayım da bu konudaki polemiklere nokta koyalım.
    Avrupa Yakası’nın 93’üncü ve sezon finali önümüzdeki hafta 21 Haziran’da yayınlanacak.
    Ata Demirer’in son kez sette yer aldığı bu bölümün çekimleri dün tamamlandı.
    Bu arada eylül ayından itibaren son yedi bölümde yer alacak yeni kadro ise belirlendi.
    Ata Demirer’in yerine gelen isim Tolga Çevik.
    Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncusu olan Çevik, Avrupa Yakası’na katılan tek isim değil.
    Anlaşılan diğer iki isimse Asuman Dabak ve Peker Açıkalın.
    Dikkat ederseniz katılan isimlerin ortak bir paydası var.
    Her üçü de ortalama falan değil, benim tek tek her birini beğendiğim çok iyi oyuncular.
    Hiçbir isim diğerinin yanında zayıf kalmıyor, daha önce yaptıkları işlerdeki performansları ortada...
    Peki çok başarılı olan bu üç oyuncu biraraya geldiğinde nasıl bir sonuç çıkar?
    O da Gülse Birsel’in maharetine kalmış ki, kendisi 92 bölümdür her hafta o mahareti kanıtladı zaten...
    Tolga Çevik, Asuman Dabak, Peker Açıkalın’lı Avrupa Yakası, eylülde 7 bölüm yayınlanacak.
    O 7 bölümdeki performans dizinin kaderini belirleyecek.
    Her ne kadar şimdilik 100’üncü bölümde bitecek gözükse de, benim hissiyatım dizinin yeni kadrosuyla 100’den sonra da yola devam edeceği yönünde...

Cengiz Semercioğlu Kelebek/Hürriyet

bi siteden buldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_man -- 11 Eylül 2006; 14:25:34 >

• valla eski tadi da kalmayabilir tutabilir de, ornegin kurtlar vadisinde cakir olunce bir kisim izlemeyi birakmisti ancak yine baya izleyicisi vardi
  • asuman dabak yerine hani sıdıka diye bi dizi wardı işte o sıdıka girmiş sanırım..
  • şahan gökbakar gelcek diolrdı
  • Şu en alt fotoğraftaki elemanın ağzına iki tane patlatasım geliyor suratını görünce,sırf onun yüzünden izlemem artık...
  • Her ne kadar eskisi gibi olmayacaksa da Peker Açıkalın'ın geldiği iyi olmuş.
    Daha önce Burhan ve Şesu'nun piknik yaptığı bölümde oynamıştı.
  • BUHRAN abi varsa ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Şu en alt fotoğraftaki elemanın ağzına iki tane patlatasım geliyor suratını görünce,sırf onun yüzünden izlemem artık...

hislerime tercuman oldun yakışmamış diziye ama şahan gelseydi güzel olurdu
  • selinin gitmesi olayı bitirmiş zaten
  • İnşallah Peker Açıkalınada Burhan abi gibi pisikopat bir rolu oynar........... iki pisiko iyi malzeme çıkarır bence.........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.