Şimdi Ara

Axe hakkında görüşleriniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1, birde bu war tabi cleric teki holly spell e yakın nerdeyse :)
    1,
     Axe hakkında görüşleriniz..

2,bunu herkes biliyor zaten ;
    2,
     Axe hakkında görüşleriniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 26 Ekim 2009; 19:37:22 >

• bizim ardkşda açtı zevklidir die şu an pişman 1h'a döndü gerçekten çok az vuruyor üstteki video gerçekten ilgi çekici ama kasarken fln bilemiyorum. gerekli skili açman yeterli bence yani stün zehir gibi ama tam olarak açma derim , sp her zmn lazım ,kasarkende 1h daha iyidir die düşünüyorum KolayGelsin
  • axeyle stun yapıp 2h le ısını bıtırcen
  • 105 lvl gelince holy spel %50 ye inecek eğer axe maxlarsan %50 de ordan gelcek %100 ama bir warrior 2h divison sleep yeme şansı olurken senin olmas eline som alırsanki ucuz olcanı düşünürom serverde nekadar warrior birde axe yi maxlayan en fazla 4 kişidir onun için som temin edebilirsin az gibi gozuksede cok hızlı vurdundan anlaşılmıyor bled geldikten sonra adam peeehhh 4k yamı ölcem desede 4k 4k gözüküyor pot basamıyor okadar seri vuruyorsunki pert bir görüşümde şu dare devilden sonra yatır yapcama dual axe 80 lvl skilini kullanırım açıksa 1000 kat daha iyidir dare devilden sonra en fazla vuran skill ^^
  • yatırdan sonra axe 70 lvl skilide kuallana bilirsin oda yerdeyken %50 katıyor ^^
  • Kesinlikle öneririm ama yanında 1h+2hde açık olması lazım birazda hız gerekiyor tabi
  • 1h ve 2h ın altında ezilen bir builddir axe.
    savunması yoktur.
    1h zor durumda kalkanla iteleyip tekrar yanına kayıp atağa devam edebiliyor blockları var, aşırı defansı var.
    2h yere düşüyor geri itiyor ve 2h a pot basmak için zaman kazandırıyor
    dual axe de ise 1 tek stun var oda ya tutarsa, diyelim tuttu peşindeki skill zaten stunu bozuyor.

dual axe kullanmak yerine dagger kullanmak her zman daha avantaşlıdır. dagger çok daha fazla vurur crtleri boldur, dull verir, zehir ile karşındakinin potu etkisiz yapar. axe ı çok spen varsa şekil olsun diye kullanabilirsin.
  • 100 level Warrior / Cleric Karakterim var. Axe buildini kesinlikle önermiyorum. Diğer Arkadaşlarında dedigi gibi stun yapıp çakıcaksın Dare Devili :D Crit geldimi ztn karsındakinin şansı yok.

Bide şu farm bitse bitmior lanet. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

100 level Warrior / Cleric Karakterim var. Axe buildini kesinlikle önermiyorum. Diğer Arkadaşlarında dedigi gibi stun yapıp çakıcaksın Dare Devili :D Crit geldimi ztn karsındakinin şansı yok.

bunu bilmeyen yoktur herkezde aynı şey nasıl sıkılmıyonuz artık
  • quote:

100 level Warrior / Cleric Karakterim var. Axe buildini kesinlikle önermiyorum. Diğer Arkadaşlarında dedigi gibi stun yapıp çakıcaksın Dare Devili :D Crit geldimi ztn karsındakinin şansı yok.

Dubble crit elirse olurda, bunu bladeye deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Dubble crit elirse olurda, bunu bladeye deneme

yetkili konustu vay be :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.