Şimdi Ara

Axe hakkında görüşleriniz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi axenin gereksiz bir build olduğunu artısının olmadığını düşünüyor. Eğer bu axe gereksizse ve + sı yoksa ne diye koymuşlar oraya? Belki bilirsiniz warrior&cleric charım var 1h & 2h açık axe gereksiz dedikleri için şu ana kadar açmadım ama bana iyi işler çıkarabilir gibi geliyor. :) Axe hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa herkes için faydalı olur.

• Stun ve bleed özelliği için kullanılabilir.İlk attackları seri şekilde vurmak herzaman avantaj kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Stun ve bleed özelliği için kullanılabilir.İlk attackları seri şekilde vurmak herzaman avantaj kazandırır.

katılıyorum,,
    eğer karşında bir bowcu varsa 5 li ve 6 lı comboya shield crush dısında nasıl karsı koymak istiyorsun ! işte o zaman aklına Sudden Twist gelmeli ;) Axe den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 25 Ekim 2009; 16:47:10 >
  • Pvp de stun ve bleed veren skilli herkes kullanıyor zaten. Ben adam kesmek için veya kasarken kullanmaktan bahsediyorum.
  • Bence de warrior karakteri için olmazsa olmaz denemese de warrior için büyük avantajlar sağlayan bir build.Özellikle 2H sword için.Herkesin bildiği gibi 2handed sword ne kadar fazla hasar verse de bir o kadar da yavaş.Yavaş olduğundan dolayı tam bitirici vuruşu yapacağı anda karşısındaki kişi izin vermiyor.Axe atak önceliğini sağlamak için büyük yardımcı.Bleed ve stun veren skilleri dışında (2h açık olduğunu var sayarsak) skill kullanmak sadece zaman kaybı.
    SP Farm yapan biri için açmak tabii ki de yararlı olacaktır ama sp farm yapmamış bir warrior karakter için oldukça zor.
  • Bot ile kasarken bir warrior karakterin en iyi sonucu alabileceği kasma şekli 1 handed sword + shielddır bence.
  • Sp sıkıntım yok.Bot ile kasarken seriliğinden dolayı en iyi sonucu axe verir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acımam paraya abanır; en kral set, en kral silah vs. yaparım diyorsan axe daha iyi olabilir ama normal idare edecek bir set ve silah bulur onunla bota atarım dersen de 1h daha iyi bence.
  • Benden bi video...

http://www.youtube.com/watch?v=8tlCqImG7UY

• @AmmuT
    Daha önce izlediğim güzel bir video ancak bir kişiye veya bir videoya bakarak karakter açıp kasmak ne kadar akıllıca bilemiyorum yani oyuncudan oyuncuya bir çok değişken durum varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pu55y

@AmmuT
    Daha önce izlediğim güzel bir video ancak bir kişiye veya bir videoya bakarak karakter açıp kasmak ne kadar akıllıca bilemiyorum yani oyuncudan oyuncuya bir çok değişken durum varken.

Zaten bi videoya göre karakter açılmaz.Sadece skilleri yaklaşık vuruşları görmek için koydum.Bence gayet seri,Critin çok geldiği bi char.Bence açılabilir bir char.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

@AmmuT

Zaten bi videoya göre karakter açılmaz.Sadece skilleri yaklaşık vuruşları görmek için koydum.Bence gayet seri,Critin çok geldiği bi char.Bence açılabilir bir char.

Tabi robe giyiyor buda seriliği ifade ediyor. Axe ile kasymayı denedim fakat bir skili %10 hp den kullanıyor ve Robe gymeli kasarken de aXe de sağlam olmalı +6 yada +7 olursa güzel kasar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

@AmmuT

Orada haklısın axe karşındakine çok fazla atak şansı vermeyen bir karakter ancak karşındaki iyi kullanıyor ve gerektiğinde defansını da iyi yapıyorsa hiç şansı yok axenin.
  • Söyle söylmm axede holy spell gibi bir pasiv buff war yanı warlock acarsan celeric bufu warmıs gibi olur saglam bir char yapılandırması olur ama sun alırsan komple saglam olur bir kişinın charını gormustum alpste hem zehir yemıyo hemde kendisi veriyo yıkıyodu milleti.. defansıda saglam sanırım axenın
  • Axe ile pvp yapmak Güç, Özveri ve Teknik istiyor, yatırması çok zor
  • Seal of Moon +7 axe ile bile bazen pvp de galip gelmek güç. Elinde sun yoksa pvp amaçlı kullanılmamalı.. sadece warrior a bleed+stun özelliği ile kullanılmalı. Gerçekten bi faydası yok.
  • söylede birşey war yan buılde ne acıcagında onemli.. Warlock acarsan rakibini zorlarsan gibime geliyo full zehirler basılıyo + bleed arkadan geliyo..
  • Stun vb gibi zehir vermek için kullanılabilir.Ancak diğer silahlar yerine de kullanılacaksa kullanışlı olmaz.Tamam ölmezsin ama öldüremezsin de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.