Şimdi Ara

new beetle hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bu araç biraz daha kadınsı gelirdi bana daha sonra biraz daha kaslı gösterip erkeksileştirdiler sahibindende gördüğüm bir ilandan sonra iyice bu aracın artık erkekler tarafındanda kullanılabileceğine inandım :p

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-model-30.000-km-cam-tavan-plussunroof-otomatik-desing-paket-orj-399990723/detay

Aracın görüntüsü çok hoş gelmeye başladı sizce bir erkek için bu araç abes kaçar mı ? önceden baya baya kadınlar için araba yapmışlar diyodum yolda gördüğümde özellikle kırmızısı felan :D

Araç hakkında genel görüşlerinize talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTyln -- 20 Mart 2017; 15:41:56 >

• Tasarım göreceli bir kavramdır. Benim şahsi fikrim, çok beğenmem ama belli bir kitleye hitap ediyor beetle. Baktığınız zaman zaten altyapı golf ile aynı ve bence alınmaya alınır.
  • Kesinlikle çok tarz bir model. Ben beğeniyorum.
  • Bana da gereksiz pahalı geliyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 16:20:54 >
  • avrupada gider de bizde gitmez bu araba
  • cillop ama pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çok beğeniyorum ama 60 bin tl üzerinde bir rakamı bağlamazdım Beetle'a.
  • Modern voswos,
  • Bende şuan tamamiyle parasına takılmış durumdayım. Köleliğimizin durumu malum zaten. Aşırı vergiler falan filan. Daha ucuz bir araba alalım desen 30-40 bin arası araçların çoğuna baktığımda param boşa gidicekmiş gibi geliyo. 60-70 Bin arası belki bağlanır bu arabaya ama şehir içinde km de 30 kuruşun üstünede açıkçası çıkmamalı. Ötv den kazığı zaten yemişiz bide km de 40-50 kuruş arazı yakıt ödenmez. Bilemedim başkada tarz bir araç aklıma gelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade23

Bende şuan tamamiyle parasına takılmış durumdayım. Köleliğimizin durumu malum zaten. Aşırı vergiler falan filan. Daha ucuz bir araba alalım desen 30-40 bin arası araçların çoğuna baktığımda param boşa gidicekmiş gibi geliyo. 60-70 Bin arası belki bağlanır bu arabaya ama şehir içinde km de 30 kuruşun üstünede açıkçası çıkmamalı. Ötv den kazığı zaten yemişiz bide km de 40-50 kuruş arazı yakıt ödenmez. Bilemedim başkada tarz bir araç aklıma gelmiyo

new beetle hakkında düşünceleriniz ?

Yakmıyor, 2. eli uygun.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 20 Mart 2017; 22:27:30 >

• İkonik, güzel.
    Pahalı, iihs'de çuvalladı, karoseri ciddi ağır, alınırsa dsg problem olur tabi.
  • Güzel araba, beğeniyorum. Ancak sade modellerine ve daha bir giden motorlularına bakmakta fayda var. Düz kırmızı çok yakışıyor bu arabaya.

DSG meselesi sıkıntı biraz. İyi niyet garantisinde olan aletlere bakmak lazım. Tercihen manuel. Ancak 2010-2012 arası kadar sıkıntı değil DSG artık.

Altyapısı Golf. O yüzden Golf kullanım keyfi beklenmeli. Bende A3 cabrio var. O da benzer. Spor araba hissi pek yok. Ancak kötü de değil. Normal arabadan sonra spor gelir. Ancak herhangi bir roadster'dan inip buna binince insan bir "Bu ney la!?" oluyor.

Ancak tarzını, içini ve dışını çok beğeniyorum, o kesin. Ancak arabaların kullanım keyfini her geçen gün kıstıkları için ben artık sadece kullanım keyfine bakıyorum. Sabırla Toyota SFR'ı beklemekteyim. Gelirse Miata'yı kızıştırır falan. Miata fiyatı düşmezse SFR alırım.

• Bence biraz femine
  • İlandaki aracın aynısının 1.6 tdı dsg modeli bir arkadasımda vardı..2 sene kadar surekli bindim ve kullanma fırsatımda oldu cok sefer..Bence gayet erkegede gidebilcek bir arac ve oldukca dikkat cekiyo ozellikle bayanlar tarafından..Kullanım hissi olarak bi farklılık ayrıcalık yok ama goruntusuyle gercekten fark yaratan bir arac..Dizelinin yakıtıda iyiydi,ilandaki benzinli nasıl bilemiyorum ama es deger performansı vardır 1.6 tdı ile..ve performansı standart kullanıcıyı memnun eder..Aracın yol tutusu vs gayet iyiydi,direksiyonu cok hafif geliyodu bana yani ozellikle bi Mercedes BMW deki tokluk yok ama alısılıyo..Arac periyodik bakımları dısında da hicbi masraf acmamıstı 60 bin km boyunca..bildiklerim bu kadar beettle hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naltay23 -- 20 Mart 2017; 23:53:18 >
  • evli olmasam aklımda olan bir araç haliyle küçük kalıyor ve halen her gördüğümde de bakarım. bu aracın bulunduğu yerde de dönüp bakmayanıda görmedim
  • Ben test surusu yapip tiksinmistim. Ici tamamen legen plastiginden imal ve 1500 km deki test aracindan cikan trim sesi inanilmaz rahatsiz ediciydi. Maslaktaki dogus plazanin garajindan cikip daha otoparktan cikmadan test surusunu bitirmek icin geri donup ibiza test etmistim. Ibiza bi tik daha iyiydi.
  • 1.4 160 lık sarı kaplumbağa var bende de. Şuanki 3. Aracım ilk kırmızı sonra beyaz şimdi de sarısını aldım. Kısmet olursa mavi de alacağım. Çok konforlu değil ama gözleri hep üstüne çekmeyi başarıyor. Yolda gören dönüp bakıyor.

Piyasada en çok beyaz renk var siz onu seçmişsiniz. Yerinizde olsam başka renklere bakardım. Özellikle kırmızı hatun kişiler tarafından çok beğeniliyor.

Araç 1.2 105 hp. Ortalama tüketim 7-8 litre. Agrasif kullanında en az 10 olur. Bi ara bizim gruptaydı bu araç sonra satıldı. Şimdi yine ilana koymuşlar. Dediğim gibi ilandaki aracı kesinlikle almazdım ama fiyatta güzellik yaparsa düşürnürdüm. Üzerindeki şeritler yıllardır öyle boyaya zarar verir gibime geliyor. Aynı uygulamayı bende yapmıştım üstelik aracım da beyazdı o zamanlar 2 ay kalmasına rağmen şeritleri sökene kadar çok zorlanmıştık. Ayrıca şunu da söyleyeyim yıllardır ilanda bu araç.

• İlandaki araç çok itici olmuş. Genel olarak ben de beğeniyorum. Porsche havası hakim.

Özellikle siyah renkli ve 5 kollu jantlı ve sade olanları hoşuma gidiyor. Sürüş karakteri olarak ne hissettirir bilemem ama butik ve alımlı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

1.4 160 lık sarı kaplumbağa var bende de. Şuanki 3. Aracım ilk kırmızı sonra beyaz şimdi de sarısını aldım. Kısmet olursa mavi de alacağım. Çok konforlu değil ama gözleri hep üstüne çekmeyi başarıyor. Yolda gören dönüp bakıyor.

Piyasada en çok beyaz renk var siz onu seçmişsiniz. Yerinizde olsam başka renklere bakardım. Özellikle kırmızı hatun kişiler tarafından çok beğeniliyor.

Araç 1.2 105 hp. Ortalama tüketim 7-8 litre. Agrasif kullanında en az 10 olur. Bi ara bizim gruptaydı bu araç sonra satıldı. Şimdi yine ilana koymuşlar. Dediğim gibi ilandaki aracı kesinlikle almazdım ama fiyatta güzellik yaparsa düşürnürdüm. Üzerindeki şeritler yıllardır öyle boyaya zarar verir gibime geliyor. Aynı uygulamayı bende yapmıştım üstelik aracım da beyazdı o zamanlar 2 ay kalmasına rağmen şeritleri sökene kadar çok zorlanmıştık. Ayrıca şunu da söyleyeyim yıllardır ilanda bu araç.

Yıllardır ilanda derken ?

Ya bende aracı seviyorum ama sade hali itici geliyo banada. Kırmızısıda çok bayan işi gibi geliyo bana derdim dikkat çekmek değil kızlar bakmasada olur :D hani araç alınacak dünyanın parası veriliyo her biri birbirine benziyo hiç bir tasarım bir göze hoşluk yok. Bir ara rcz lere hastaydım onunda üretimi durdu. Benim aradığım araç göbekte yanlayanlarla ailesini alıp pikniğe gidenlerin tam ortası :D ne apaçi ne 2 çocuk babası olması lazım aracın spor araçlara bakıyorum ya apaçi havası var yada hiç bişey yok :) bu yüzden beetle hoşuma gidiyo hoş bir araç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.