Şimdi Ara

Axen Led Tv ses çıkışı, yardımmm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Axen 32 inç led tv den ses çıkışı yapmak istiyorum 5 artı 1 e..fakat kulaklık çıkışı yok, nasıl yapabilirim, aşağıda çıkışları yazıyorum..ayrıca bu yazdığım çıkışlar ne işe yarar, bilen varsa lütfen yardım..

Coax Audia çıkışı..
    PC Audio çıkışı..
    Skart çıkışı YOK !!

Coax çıkışından veya PC çıkışından ses çıkışı yapabilir miyim ? Teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Axen LED TV Ses Çıkışı Sorunu ve Çözümleri

Axen LED TV'nizde ses çıkışı sorunları mı yaşıyorsunuz? Endişelenmeyin, bu yaygın bir sorundur ve genellikle kolayca çözülebilir. İşte kontrol etmeniz gereken bazı olası nedenler ve düzeltmeleri:

Axen TV Ses Sistemi Bağlantısı:

• TV'nizin harici bir ses sistemine bağlı olup olmadığını kontrol edin. Bağlantılar gevşek veya hasarlı olabilir.
    • Farklı bağlantı kabloları (HDMI, optik, AUX) deneyin.

Axen TV Ses Ayarları:

• TV'nizin ses ayarlarını kontrol edin. Sesin sessiz veya çok düşük ayarlanmadığından emin olun.
    • TV'nizin ses çıkış formatını (PCM, Dolby Digital) seçin.

Axen TV Ses Sorunu:

• TV'nizin dahili hoparlörlerinde sorun olup olmadığını kontrol edin. Sesler bozuk mu yoksa hiç ses gelmiyor mu?
    • TV'nin yazılımını güncelleyin. Yazılım hataları ses sorunlarına neden olabilir.

Axen TV Ses Kalitesi:

• TV'nizin ses kalitesinden memnun değilseniz, harici bir ses çubuğu veya hoparlör sistemi bağlamayı düşünün.
    • TV'nizin ekolayzer ayarlarını ayarlayarak sesi kişiselleştirin.

Axen Televizyon Ses Gelmiyor Görüntü Var:

• TV'nizin güç kablosunun düzgün şekilde takıldığından emin olun.
    • TV'nizin ses çıkışını doğru kaynağa (TV, HDMI, optik) ayarlayın.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala ses çıkışı sorunları yaşıyorsanız, Axen müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunlardan Tv ses çıkışı yapamazsın, o tv nin sesi boğuk rahatsiz edici sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel konu aynı sıkıntıyı yaşıyorum yardımcı olabilecek olan var mıdır?
  • scart veya optik cikis yoksa dıştan zor. elektronikten anlayan biri icini acip halleder basit bi şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coax çıkışı varsa stero olarak 5+1 e bağlarsın.
    Yazdığın çıkış değilde giriş'se olmaz.
    Birde dışardan kullandığın uydu alıcın varsa ondaki çıkışlara bak direk onun çıkışına bağlayıp tv hiç ses yollamadan direk uydu alıcından kontrol edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 20 Temmuz 2019; 11:56:27 >
  • Coaxial diye bir bölüm var ama herhangi bir girişi yok. Kapalı yani. Ben elektronikçi bir arkadaşa hoparlör bölümünden jak çıkartmayı falan düşündüm acaba olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: copalox

Coaxial diye bir bölüm var ama herhangi bir girişi yok. Kapalı yani. Ben elektronikçi bir arkadaşa hoparlör bölümünden jak çıkartmayı falan düşündüm acaba olur mu?
    belirttiğim gibi uydu alıcında ses çıkışı vardır hiç tv ile uğraşma uydu alıcından çıkış al. Ama uydu alıcısı kullanmıyorsan son çare dediğin gbi bişi olacak ama ses çok yükselmez tecrübeyle sabit:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dahili uydu kullanıyorum. Sesin en azından şimdikinden daha iyi olabileceğine inanıyorum 😊

• bol şans bari yapılan işlemleri fotoraflayıp video çekip burada paylaşırsan ihtiyacı olan kişilerde duruma göre deneyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

bol şans bari yapılan işlemleri fotoraflayıp video çekip burada paylaşırsan ihtiyacı olan kişilerde duruma göre deneyebilirler.
    Elektronikçi arkadaş yapabiliriz dedi. Olurda cihaz geldiğinde paylaşırım tabi 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.