Şimdi Ara

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
12.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: philosopherx

ilkle falan alakası yok , ben daha önce de aynı tarz kampanyaya 2 kez daha katılmıştım,geldi hocam sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Gelmedi malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    Anladım ara ara uygulamaya bakmak gerekiyor o zmn.

Peki olur da iade edersek boyner çek tanımlıyoruz diyor. Tanımladığı çek tutarı ürünün indirimli rakamı mı yoksa liste fiyatı mi oluyor? Indirimli rakama tanımlama yaparsa iyi olmaz, kampanyadan yararlanmamış oluruz. Tecrübesi olan var mı?

• turktelekom indirimi ile 400 liralık sipariş verdim 320 tl ödedim fakat banada akbanktan 100tl indirim kazandınız gibi bir mesaj gelmedi. kaç saat sonra gelir bu mesaj
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    1 gün sonra geliyor mesaj. Şuan işlem provizyondadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA7DB07DC

1 gün sonra geliyor mesaj. Şuan işlem provizyondadır.
    anladım. axess mobile anında düşüyormu kazandınız diye filan
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    Mobilden hemen görünmüyor. Chip para kampanyası değil bu ekstreden düşmesi için provizyondan düşmesi lazım.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Ne çeki tanımlıyor hocam Boyner? Ben de ayakkabı aldım, olur da numarası denk gelmez iade edersem indirimlerim yanmıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son gününde, kullanmayan varsa yeşillendirebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 14 Mayıs 2018; 18:3:8 >
  • Kaç günd iade geliyor acaba?

• Ben de bugün 17:00 civarı 120 TL Türk Telekom indiriminden sonra kalan 363 TL'yi Axess kartımdan çektim.
    Anladığım kadarıyla provizyondan düştükten sonra indirim yansıyacak. Şimdilik SMS veya Axess Mobil'de herhangi bir bilgi yok. Beklemedeyiz.

Edit: Az önce kontrol ettiğimde kazanımlarınız sayfasında 100 TL indirim kazandınız şeklinde yazıyı gördüm. Henüz SMS gelmedi ama işlem tamam.

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 15 Mayıs 2018; 0:5:32 >

• Dun 333 tl yapmıs olduğum alısverısın mesajı sabah geldi. İndirim yansımış. Bilginiz olsun

• 2 adet axess çrktik ikisinde de indirim yansıdı bugün itibariyle bu sefer güzel oldu turktelekom kampanyasıyla

• alışveriş sonrası bazı ürünleri iptal ettirdim ancak, fatura tutarı 363 TL olarak kaldı. yani 300 TL üzeri. Axess indirimi iptal etmiş. Niye dedim sonuçta 300 TL üzeri alışveriş yaptım. Fark etmez, 1 liralık bile iptal olsa kampanya şartları ihlal edilmiş oluyor dedi mh. Şikayet oluşturduk bakalım. Bu durumu yaşayan var mı benden başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    Sitede iade ile ilgili bilgilerde ücret iadesi ya da çek tanımlıyoruz yazıyor ama indirimli tutar mı yoksa liste fiyatı mıdır belli değil, yazmıyor.

Edit:
    1. Değişim koşulları
    Boyner.com.tr'den satın almış olduğunuz ürünlerde renk/beden değişikliğini yalnızca Boyner Mağazaları'ndan yapabilirsiniz. Tüm Boyner Mağazaları'ndan “Mağazadan İade” kısmında anlatıldığı gibi alışveriş kuponu (Gider Pusulası) alarak yapabilirsiniz. Alışveriş kuponunu Boyner Mağazaları’nda istediğiniz ürünlerde ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 15 Mayıs 2018; 13:22:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Bu mesaj silindi.
    Odeabank banko kart axess ile kampanyadan iade almıs olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Odeabank kampanya dışı
    Hocam banko kart axess dahildir diyor.
    9 taksit için mi yazılmış banko kart
    Genelde bankocard'a indirim yapmıyor. 100 TL indirim yaptıysa sorun yok. Bankocard axess kampanyalarına dahil olmuyor, kendi kampanyalarını kendi yapıyor. Axess ile bağlantısı sadece üye işyeri ve chippara.
  • storm kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Önceki mesajını da geç gördüm. Ama Telekomla fena olmadı sayılır.
    Odeabank ı da tez zamanda kapatacağım inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyner kac gunde genelde kargoluyor urunleri bilgisi olan var mi ?

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Attıkları mesajda 2-7 gün diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.