Şimdi Ara

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
12.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11-14 mayıs demiş. bugun mü son yarın mı? yani 14 ü 23.59 a kadar mı?
  • Güzel kampanya tt ile birleştirip iki çift ayakkabı siparişi versim fakat bi yeri atlamışım ilk alışverişten kasıt yeni üyelikle yapılacak ilk alışveriş mi yoksa boynerden axess ile yapılacak ilk alışveriş mi eğer birinciyse 100 lira çöpe gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Güzel kampanya tt ile birleştirip iki çift ayakkabı siparişi versim fakat bi yeri atlamışım ilk alışverişten kasıt yeni üyelikle yapılacak ilk alışveriş mi yoksa boynerden axess ile yapılacak ilk alışveriş mi eğer birinciyse 100 lira çöpe gitti
    boynerden axess ile yapılacak ilk alışveriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabularasa1

11-14 mayıs demiş. bugun mü son yarın mı? yani 14 ü 23.59 a kadar mı?
    bende 14 mayıs 02:00 de sipariş verdim. ve henüz puan mesajı gelmedi. son gün 13 mayıs 23.59 mu yani. 14 mayıs dahil olmuyor mu. tacrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi acilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exec031

Kazanılan indirimler ekstrenize yansıtılacaktır. İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

100 TL indirimin hepsi iptal ediliyor hocam. İptal ya da iade edince faturan 300 TL'nin altına düşeceği için 100 TL indirim tamamen iptal oluyor. Kalan tutarı ödemiş oluyorsun.
    başına geldi mi?
  • hocam 14 mayıs demek yani kampanyanız gecerlı ve hatta bugunde saat 23,59 e kadar gecerlıdır demek 100 tl ındırmınız gelecektır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 14 Mayıs 2018; 2:24:59 >
  • Benim axess mobil kazandınız diye güncellenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Benim axess mobil kazandınız diye güncellenmiş.
    Aynen benim de güncellenmiş.
  • Aynı boyner hesabından, farklı axess kart ile alışveriş yapsak ekstre indirimi geçerli oluyor mu? Yoksa yeni üyelik mi açalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

Aynı boyner hesabından, farklı axess kart ile alışveriş yapsak ekstre indirimi geçerli oluyor mu? Yoksa yeni üyelik mi açalım?
    olur hocam,axess ile boyner online olsun yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARRİOROFLİFE

bende 14 mayıs 02:00 de sipariş verdim. ve henüz puan mesajı gelmedi. son gün 13 mayıs 23.59 mu yani. 14 mayıs dahil olmuyor mu. tacrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi acilen.

Alıntıları Göster
    Banada gelmedi. Anlamadığım konu ilk defa boyner online dan axess kartlarıyla yapılan ilk alış veriş mi yoksa bu tarihler arasındaki ilk alışveriş mi

Bir önceki ekstre indirimi kampanyasından yararlanmıştım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Aynen, normal kart ile nasıl alıyorsan öyle alıyorsun hiçbir şey yapmadan, ertesü günü ekstrenden 100 lira düşüyor ve sms geliyor. Ben de dün harcadım 9 taksit çektirdim hem de, bugün sms geldi, uygulamadan baktım orda da -100 düşmüş

Tebrikler! Boyner.com.tr kampanyasindan 100 TL indirim kazandiniz. B002

Alıntıları Göster
    Kaç saat sonra oldu tahminen

• merak etmeyin indiriminiz ekstreye yansır. 14 mayıs pazartesi son bugün 23:59 a kadar alışveriş yapabilirsiniz. indirim kart işlemlerinden provizyondan düştüğünde ekstreye yansıyacak. alışveriş yapar yapmaz niye indirim yansımadı diye panik yapmayın.
  • Mesaj 10 da gelmiş

• Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim!

• Slm,

Kampanya sartlarında chip para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil degildir denmiş. Benim kartımda 30 tl boynerde kullanabileceğim chippara var. Bu puanı kullandıktan sonra kalan tutar 300tl üzeri olursa indirim kazanır mıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Banada gelmedi. Anlamadığım konu ilk defa boyner online dan axess kartlarıyla yapılan ilk alış veriş mi yoksa bu tarihler arasındaki ilk alışveriş mi

Bir önceki ekstre indirimi kampanyasından yararlanmıştım ama

Alıntıları Göster
    ilkle falan alakası yok , ben daha önce de aynı tarz kampanyaya 2 kez daha katılmıştım,geldi hocam sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevcen

Slm,

Kampanya sartlarında chip para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil degildir denmiş. Benim kartımda 30 tl boynerde kullanabileceğim chippara var. Bu puanı kullandıktan sonra kalan tutar 300tl üzeri olursa indirim kazanır mıyım sizce?
    ben olsam riske girmem
  • 457 liralık 3 parça ürün aldım ve ttnet kodları sorunsuz kullanıldı. Fakat axess için herhangi bir mesaj gelmedi. Acaba kayıt mi olmak gerekiyor diye korkmuştum ama konuda ve ilgili kampanya detaylarında yok. Belli bir işlem sayisi limiti mi vardı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

457 liralık 3 parça ürün aldım ve ttnet kodları sorunsuz kullanıldı. Fakat axess için herhangi bir mesaj gelmedi. Acaba kayıt mi olmak gerekiyor diye korkmuştum ama konuda ve ilgili kampanya detaylarında yok. Belli bir işlem sayisi limiti mi vardı acaba?
    mesaj bana 2. günün sabahı yani bu sabah geldi ama akşam uygulamada indirim kazandınız şeklinde görünmekteydi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.