Şimdi Ara

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
12.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam takipteyim. Sonucu da yazın.

300 tl üzerinde kaldıkça indirimi iptal etmeleri çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 15 Mayıs 2018; 16:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba gelen ürünlerden birini mağazadan birebir veya fark ödeyerek değişim yapsak axess kampanyası iptal olur mu ?

• crzystyle C kullanıcısına yanıt
    Onda sıkıntı olmaz. Değişimler Boyner siparişini etkilemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 420 liralık air max için 4 tane çorap eklemiştim. Çorapları henüz tedarik edemedikleri için önden ayakkabıyı yollamışlar. Çorapları temin edemeyip iptal ederlerse ve axess indirimim iptal olursa gerçekten çok sinirlenirim. Kırk yılda bir defa kombo yapıp ürün almışım onu da ziyan ettirmesinler.

Axess Şubatta da 250ye 75 kampanya yapmıştı. Bu tip kampanyaların tekrarı olacaktır.

• Yapılan iadelerde axess indirimi geri alıyor mu tutar 300 tl ve üzeri olsa dahi? Çok önemli ben buna göre alışveriş yapmıştım ya

• daha önce 2 kez axess boyner'de benzer şekilde ekstre indirimli kampanya yaptı , ikisinde de parçalı iadelerde indirim iptal olmamıştı.
    Bu sefer bu şekilde uygulama yaparlarsa hakkınızı arayın arkadaşlar,benim ürünler bugün eksiksiz geldi ve beden falan sıkıntı olmadı , o yüzden bende öyle bir risk yok ama boyner tedarik edemezse de kısmi iptal yaparlar ve sizi madur ederlerse hakkınızı bddk,şikayetvar gibi yerlerde arayın.Beden değişimi, ayıplı ürün iadesi gibi sıkıntıları da mağazadan iade çeki alarak çözebilirsiniz.
  • 2 gün önce yaptığım alışveriş bugün provizyondan çıkıp dönem içine düştü ama ne mesaj geldi ne indirim. Sanal kart ile yapmıştım alışverişi ondan olabilir belki. İptal edeceğim siparişi indirim yansımazsa

• beyler olası olumsuzluklarda toplu halde aksiyon alıp şikayet edelim de sesimiz gür çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

2 gün önce yaptığım alışveriş bugün provizyondan çıkıp dönem içine düştü ama ne mesaj geldi ne indirim. Sanal kart ile yapmıştım alışverişi ondan olabilir belki. İptal edeceğim siparişi indirim yansımazsa
    Ben de 14 mayıs 23:50 gibi falan yaptım. Gün içine yansımış ama iade falan yok. Mesaj da gelmedi. Mobil uygulaöadam sorun kaydı oluşturdum

• mesaybelf kullanıcısına yanıt
    Sorun kaydı oluşturmayı nasıl başardınız?

Ben de sizinle aynı dakikalarda sipariş verdim ve durumum aynı. Mhdeki kalın kafalilara anlatıyorum, kayıt oluşturun diyorum, hâlen inatla "indirim ekstreniz kesilince uygulanacak" diyor.

• ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Az önce bana da aynı şey oldu, bende ısrarla, arkadaşım 13 Mayıs'ta aldı ve 14 Mayıs'ta hem sms geldi hem indirimi kartına yansıdı, ben 14 Mayıs'ta aldım, bugün işlem dönemiçine düştü ama ne indirim geldi ne sms, lütfen kayıt oluşturunuz dedim, anca oluşturdu.
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Ekstrem dün kesildi gayet de indirim yansımadı

• Siparişi iptal edeceğim artık. İndirim yansıtacaklarını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ybilgin

Ben de bugün 17:00 civarı 120 TL Türk Telekom indiriminden sonra kalan 363 TL'yi Axess kartımdan çektim.
    Anladığım kadarıyla provizyondan düştükten sonra indirim yansıyacak. Şimdilik SMS veya Axess Mobil'de herhangi bir bilgi yok. Beklemedeyiz.

Edit: Az önce kontrol ettiğimde kazanımlarınız sayfasında 100 TL indirim kazandınız şeklinde yazıyı gördüm. Henüz SMS gelmedi ama işlem tamam.

hocam sms geldi mi, dönemiçine yansıdı mı?

14 Mayıs'ta alanlar için sorun var sanırım. Veya 14 Mayıs geç saatte alanlar için sanırım problem oldu.

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Benim ekstre kesim günüm ayın 14ü. 15i sabahı telefona SMS gelmiş ve kesilen ekstremde 100 TL indirim gözükmekteydi. Yani bir sorun olmadı.

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 16 Mayıs 2018; 13:5:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Bence de 14 ü geç saatlerde alanlarda sıkıntı olmuş gibi. Ama iade edecekler illa ki

• Israr edince kayıt oluşturmuş dengesiz mh; fakat kayıt oluşturdum da demiyor, ekstrede görürsünüz diye tutturuyor. Mail geldi, kayıt oluşturduğunu ordan anladım.

Siparişi iptal etmeyi düşünmüyorum. Temin sorunu vs olmazsa paşa paşa verecekler o indirimi. Şartlara uymayan hiçbir şey yok, benim alışverişimde.

• Ben Ttnet ve Axess indirim kombosuyla 2 ayakkabı aldım. Aynı modelden , bir arkadaşıma bir bana. Gri aldık , siyah geldi. Aradım hemen, görsel hatalıymış dediler. Geri göndermek istiyoruz ama indirimler filan yanacak sanırım. Yok mu bunun bir yolu. Kırk yılın başında bir indirim yakaladık. Hatalı yolladılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 ünde akşam aldım

Banada gelmedi

Beklemedeyim bakalım

Ulan Axess uğraş dur şimdi bunlarla

• Iade ve degisimlerde son durum nedir?

Magazadan fark odemeden birebir beden/renk degisimi yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 17 Mayıs 2018; 14:27:5 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.