Bilgi için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Axess e ticarete 100 TL chip-para (300×5) (4. sayfa)
-
-
sayaç yok alışveriş yapınca direkt bildirim gelir 25 tl kazandınız diye.
-
Bugün 2.işlemi başka yerde yaptım bildirim gelmedi puanda gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o "ikinci" ibaresini görünce güzel bir anaavrat düz gidiyorum !
-
Süreci tamamladık. Sayaç yok ama her harcamadan sonra mutlaka axessmobile ile kazanım bildirimi geldi.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 tane harcama yaptım ne gelen var ne giden anlamadım bu nasıl iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tremdyol cüzdanına yukleme yaparsak kampanya geçerli olur mu?Cevaplari görünce tereddüte düştüm
Sanırım bu kampanya kapsamında kimseye chippara gelmedi? Ben de 2. Harcamayı yaptım, gelmeyince bıraktım kartı kullanmayı. Talep oluşturdum ama önceki kampanyalarla karıştırıp zaten size yükleme yapmışız diye bilgi verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbankin kredi kartinda gelen chip parayla borcu odeme yontemi ilginc geldi cok guzel birsey butun bankalar oyle yapsa keske %4 ile paraya cevirmek yerine. Migros Hediyem karta direk atiliyorda surekli puan geldigi icinde at at nereye kadar
Bana 2. harcamamda 25 TL geldi. 3. harcamamda ise Elektronik kampanyasından 25 TL yattı, internet harcama kampanyasından yatmadı. Kampanyalar birleşmiyor gibi bir ibare yok aslında. Çamura yatıyorlar demek ki...
Aynen çok güzel. Mağaza arama derdi yok. Bilgisiz kasiyerle uğraşma derdi yok.
-
AKBANK zaten postan chip para kullanımı en zor banka. 10 kasiyerden 8'i afallıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 19 Kasım 2021; 9:51:1 >
Trendyol cüzdan ve altungold işlemlerine puanlar geldi.
Altungold nedir?
Hocam, aynı gün 2 işlemi de mi kabul ediyor yani? Genelde bunlarda aynı yerden 1 günde 1 işlemi kabul oluyordu.. Yanılıyor muyum ?
-
İlk işleme puan vermediği için genele de kabul eder. Tabi belli de olmaz. Sanki yapan vardı kabul edilen.
-
Anladim hocam
-
denediniz mi hocam? ettimi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X