Şimdi Ara

Axess eticaret festivali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
17
Favori
12.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Espri yapmistim. Online yakit zaten olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Eskiden oluyodu artık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

quote:

Orijinalden alıntı: dividend

Sarışın problem olacak gibi başka bir alternatif olabilir mi?

Ben gg'dan sarışın ayarladım bitane az önce. Sorun yok...

Axess mobilde gözüktü yaptığınız işlem dimi hocam? Eğer o iş oluyosa bu kampanya tutar.

Hatta son 2 hane kampanyası için de teşvik edici olur.

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarına uygunsa elbette yaparım, bu savunma niye?
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok yardımcı oldunuz. Forumda espiri yeteneği üst duzey arkadaşlar var gerçekten. Nerden geliyor nasıl çoğalıyorlar belli olmuyor. En ciddi sorularınızı bile tiye alabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussi47 -- 16 Aralık 2017; 20:57:30 >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şart olsaydı elbette yapmazdık. Gelmesi gerekirdi.
  • mobile de nerede bu kampanya kişiye özel mi ben de gözükmüyorda.
  • Tesekkurler.

• Beyler nerden ne alabiliriz bi fikir verin? :)

• Evet shelden 100yerine 150TL alırsan birleşir.

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    bende
    bi daha ders olsun beklemek lazım
  • bugün ilk işlemi hb.dan yaptım sayaç işledi, az önce gg den sarışın aldım tık yok sayaç durdu, sarı öküz axesin sayacına takıldı, yarın 3. işlemi yapıp kayıt açarım. akbank dönüşleri bu aralar geç, 1 ayı buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

N11'den 3 alışverişi tamamladım sadece bir tanesinde SMS geldi, SS'leri alıp kayıt oluşturdum. Hemen yükleyin dedim ama bakalım kaç günde gelecek puanlar?

4.Alışverişi de yaptım n11'den ve hala 1 alışveriş görünüyor, bir de sms atmışlar 2 alışveriş daha yapın diye(dün de aynı şekilde gelmişti), yalnız alışverişlerinin birisini iptal etmiştim(muhtemelen 3 tanesini de sildi ve kampanyayı sıfırladı). Yani bu kampanyaya katılacakların benim gibi acil ihtiyacı yoksa Akbank'ın sistemi düzelene kadar alışveriş yapmamalarını tavsiye ederim.
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    aynen ya çok acele etmişiz :)
    üstelik bu sürede 1 tane hb. ve 1 tane n11 den alım yapmıştım ,beklemiş olsam sadece 1 tane daha alım yapınca birleşmiş olacaktı
    ne diyelim sağlık olsun ,zaten bu tür konularda pek şansım yoktur :)
  • Çay şeker un deterjan gibi market alışverişi yapsan her türlü 450₺ yi bulursun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

bugün ilk işlemi hb.dan yaptım sayaç işledi, az önce gg den sarışın aldım tık yok sayaç durdu, sarı öküz axesin sayacına takıldı, yarın 3. işlemi yapıp kayıt açarım. akbank dönüşleri bu aralar geç, 1 ayı buluyor

Bur şekilde saptanıyor gibi geldi bana.

• Son iki rakam için 3 alışveriş yaptım ancak kalan 2 alışverişten birini neo kartla yapmam lazım o zaman neo kartın son iki hanesinden dolayı 91+10 tl cippara kazanırım son alışverişi axess ile e ticaret kampnyasına dahil sirelerden sarışın alırım diyordum ama orası biraz sorunlu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 17 Aralık 2017; 14:37:54 >
  • bazı arkadaşlar sarışına oluyor bazıları olmuyor demiş son durum ne arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endymion1961

bazı arkadaşlar sarışına oluyor bazıları olmuyor demiş son durum ne arkadaşlar :)

Hocam böyle yazınca Axess çalışanları hiç anlamıyor merak etmeyin Adamlar yazmış geçerli değil diye yine de denemek isteyen denesin ama olmazsa iptal edemezler
  • Böyle sözde şifreli konuşacağınıza watsapp grubu da yok zaten ortada, telegramdan konuşalım nedir ne oldu bitti.en mantıklısı bu olur 5000 kişiye kadar kapasite var tel no da gerekmiyor

Pardon hocam cevapla olarak sizin mesajı seçince size demişim gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 17 Aralık 2017; 17:5:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.