Neden kimse 100.000 Mil almayı tercih etmiyor :) Kimsede wings kartı yok mu ? 100000 mil ile 1000 TL uçak bileti alına biliyor rahatlıkla. 300 tl den daha mantıklı değil mi ? |
Bildirim
Neden kimse 100.000 Mil almayı tercih etmiyor :) Kimsede wings kartı yok mu ? 100000 mil ile 1000 TL uçak bileti alına biliyor rahatlıkla. 300 tl den daha mantıklı değil mi ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayır. Hediye kodu alındığı zaman iade olmaz. Cüzdana yükleme şeklinde değil zaten. Kod şeklinde e-postaya geliyor ve sonra istediğiniz hesaba yükleyebilirsiniz. |
teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol 250 tl için 20tl çip para kampanyası Trendyol cüzdana tek seferde 250tl yüklersek sayılıyor mu acaba yoksa direkt alışveriş mi yapmak lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Eminmisiniz 1k bilet alindigina? Yurt disi seyahatim var yakinda Wings cikarip katilabilirim. Ancak ilk kampanyayi giyim yaptim 2. sini Wings ile yaparsam 100k mil alabilirmiyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 13 Aralık 2020; 15:52:13 > |
|
Verdi 500'e 25 aldım. Elektronikte sayaç ilerlerdi. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 13 Aralık 2020; 16:41:42 > |
|