farklı günlerde yapmak gerekiyor. 6x200 yapacaksanız en mantıklısı 2 gram almak. geriye 300 civarı bir şey kalır onu da zamanla harcarsınız. kuyumcudan aldığımız için piyasaya göre hep 15-20 tl yüksek. zaten daha fazlasını kazanmış oluyorsunuz |
Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (30. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
posların farklı olduğunu sanmıyorum, epttden altın alarak riske girmeyin. üstteki 3 mesajda elektroniğe sayılmadığı yazılmış
-
Axess market kampanyasında TORKU alışverişleri market kapsamına giriyor mu? Dün Torku'dan 200 lirayı geçkin alışveriş yaptım ama bu alışverişi mareket alışverişi olarak saymadı. Bilgisi olan var mı?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarboTeşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşündüm sonradan. Ayrıca çok ilginçtir ki Yapı Kredi Torku'yu market olarak görüyor ama Akbank görmüyor.
-
Şu anda, 2x1000e 150 için 2.5 gram (1190 ₺) n11 ve ty fiyatları aynı. Sadece 8 ₺ cüzdan indiriminden faydalanamiyoruz. Maliyet n11de 448 . Ty de 440 oluyor.
En mantikli seçenek bu gibi duruyor. N11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greaturk2 -- 30 Aralık 2020; 23:13:39 > -
En iyisi eptt di ama maalesef artık geçerli değil. N11 de şuan 1.196 gözüküyor ve kar bırakmıyor. -
Amazon kesin elektronik geçiyormu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: YASIN0634
Amazon kesin elektronik geçiyormu ?geçiyor ben iki kere yaptım geldi 150 chip
-
Teşekkürler 👍 -
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama eptt mtv ödemeleri elektronik mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama eptt mtv ödemeleri elektronik mi?Mtv ödeme işlemi yapılamıyor ki. Uyarı veriyor sürekli güncelleniyor vs diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm, geçen yıl katılmıştık ama bir sorayım dedim.. Teşekkür ederim hocam.. -
Market olarak geçen yer var mı nette
Hocam Migros Sanal Market.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu pttavm işi kötü oldu.Pazar gece kamp bitiyor sanırım elektronik için son güne bıraktık kaldık böyle.Diğer sitelerde fiyatlarda yüksek napacaz bakalım -
Bende aynı durumdayım, bir şeyler bulursanız haber eder misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet 1000 TL elektronik harcamam kaldı, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
amazondan hediye çeki alın
-
Epttavm'nin ne berbat ekibi var ayın 2'si oldu hala MTV sayfası güncelleme de muhtemelen pazartesi açacaklar elektronik için bekliyordum yalan oldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X