Şimdi Ara

Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
46
Favori
66.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynen sağlık olsun ne kadar dikkat etmeye çalışsakta böyle aksaklıklar çıkabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar free kartım yaklaşık 2-3 haftadır ulaştırılamadı. hep böyle miydi ? tahminen ne zaman getiriyorlar.

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Hocam durum bölgenizde ki kurye firmasıyla alakalı demek ki dağıtıma önem vermiyorlar canları istediği zaman dağıtıma çıkıyorlar yoksa bu zamana kadar çoktan gelmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Aralık 2020; 0:2:34 >
    Benimde gelmedi 2 haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam durum bölgenizde ki kurye firmasıyla alakalı demek ki dağıtıma önem vermiyorlar canları istediği zaman dağıtıma çıkıyorlar yoksa bu zamana kadar çoktan gelmeliydi.

güya aramışlar ama arama kayıtlarımda numaraları yok. kuryenin cep tele ulaştım adam beni meşgule atıyor. gelip ben alayım diyorum ona da cevap atmıyor sms olarak. yani tamamen ciddiyetsiz bir kurye firması agt

Hocam Akbank'a iletişim kurun kuryeye talimat geçerler işlemi hızlandırırlar.

• quote:

Hocam Akbank'a iletişim kurun kuryeye talimat geçerler işlemi hızlandırırlar.

onu da yaptım, kuryeye adres verdik gerisine karışamayız gibisinden konuştu. iyi o zaman 31 aralıka kadar kullanamazsam gelen kartı kırıp atarım dedim, kapattım telefonu. 31 aralığa kadar bana özel 2 tane özel teklif görünüyor toplam 300 lira chip para değerinde. kaçıracağız bu kurye yüzünden..

Hocam o zaman hangi kuryeyse genel merkezle iletişime geçin bölgenizde ki dağıtım ekibine aciliyetini bildirsinler.

• quote:

Hocam o zaman hangi kuryeyse genel merkezle iletişime geçin bölgenizde ki dağıtım ekibine aciliyetini bildirsinler.

onu yapamıyorsunuz, otomatik ses sisteminde tuş basarak ilerliyorsun. en sonunda kartınız dağıtım aşamasındadır belirtilen süreye kadar bekleyin diyor aramayı sonlandırıyor kendi kendine. kanser ederler hocam adamı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 25 Aralık 2020; 20:19:31 >
    Hocam malesef bazı bölgelerde ki kuryeler çok sorumsuz ve bu eksikligi bankalar da bilmesine rağmen süreci düzeltme yoluna gitmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Aralık 2020; 20:29:1 >
  • trendyolda cüzdana aciklamalarda en fazla 1000 tl yükleyebilirsiniz diyo, kampanya icin 6 kere 200 nasil yukluyosunuz 1200 yapiyo toplami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Hocam TC ile Cüzdan doğrulaması yaptıysanız 1000 TL değil 10.000 TL oluyor sanırım bir tane sıfırı eksik gördünüz.

• Cüzdan doğrulaması yap. Ünleme tıkla bilgileri doldur. limit kalkar 👍
  • tesekkur ederim her ikinizede, bilmeyenler için iyi bilgi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Hediye çeki değil direk satın alma işlemi yaptım.
    Elektronik saydı

bende 1450 liralık bişi aldım 3 taksit aynı sizin ki gibi gözüküyor. sayaca işledi. acaba ikinci kez hediye çeki alsak yine işler mi. ne aldığımız görümüyordur sistem diye düşünüyorum. benim aldığım ürün amazon.com.tr üzerinde amazon germany ürünüydü bi de.

• merhabalar AKBANK KART (banka kartı) TRENDYOL da hangı sektör olarak gecıyor acaba? deneyen var mı? cüzdan yüklemesi yapsak?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Giyim
  • Cüzdanki bakiyeyi karta geri yüklediğimizde iptal olarak mı geçiyor ?

• Son durumda eptt elektronik mi geçiyor baska sektor mu
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.