|
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizas -- 24 Aralık 2020; 17:58:58 > |
Var. Problem yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar tğrul almak istiyorum ama trendyol ile 6 gün uğraşmak istemiyorum, bu sarıkız ı elektronik 2x1000 olarak hangi siteden alabiliriz acaba ? alıp sayaç işleten veya öneriniz olur mu teşekkürler |
|
hocam trendyol ödediğim ücreti tamamlayamazsam geri alabiliyorum doğru muyum ? |
|
Eptt den akbank kartla sarı aldım ama altın posundan çekti. Elektronik saymadı. Kredi kartı da mı altın posu bilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Aralık 2020; 23:35:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumartesi günü arkadaşa aldı free kartla elektronik saydı. Tekrar alacak pos mu değişti bilemedik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ptt avm altın yazdı açıklamada hocam. Bunu da öğrenmiş olduk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüzde 2 ile 2500 e 40 la kombo yapayım demiştim ama olmadı hocam şuan ufak zarara girdik sağlık olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |