Şimdi Ara

Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
46
Favori
66.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    750ye 100 chip hangi kart ile hangi kamp oluyor hocam
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiye özel kampanya geliyor bana ondan belki
    Usd maaş müşterisiyim ondan olabilir ama normalde dediğiniz gibi kampanya falan en vasat banka denizbank
    Koronadan önce maaş alımı dışında işim olmazdı dezbank ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 27 Aralık 2020; 15:7:16 >
  • trlizard kullanıcısına yanıt
    Saydı diyen de var saymadı diyen de. Bu nasıl muammadır.
  • ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumu
  • Ben de bugün pttavm'den Axess ile aldım altın. Maalesef sayılmadı, bilginiz olsun..

• Hadi ya.gecen hafta e ptt avm elektronik saymıştı sarıkızi
  • geçen hafta epttavm sayılıyordu altına yüklenme olunca ayrı postan geçirmeye başlamışlardır o da patladı demekki
  • Sonra her şeyi açık açık yazmayın deyince bankalar burayı mi takip edecek, bu işlemleri mi takip edecek diyen arkadaşlar hortluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Koskoca banka, burayı mı takip edecek
  • shark1907 kullanıcısına yanıt

Bankanın zaten haberi vardır hocam. burada yazılması bir şeyi değiştirmiyor. eptt patladığına göre yukarıdaki kar-zarar tablosundan epttyi çıkarayım bari. Kar-Zarar tablosu

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147174564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 27 Aralık 2020; 15:4:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın 1’i

Arkadaşlar A101 fiziki alışverişte chip para geçiyor mu, deneyimleyen oldu mu?
    Hayır, anlaşmaları yok, çok denediler ama olmadı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E ptt peki ne olarak geçiyor
  • Amazondan 2 tane 1000tl'lik hediye kart alsak 150 chip para gelir mı acaba deneyen oldu mu?

• GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    Farklı günlerde alırsan gelir
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Dijital kart kampanyası trendyolda 750tl harcamaya 100 chip kampanyasi vardi.akbank iyi gidiyor bu aralar benim için 1750 TL'ye 320chip kazandım totalde daha önceki mesajlarımda yazdım nelerelerden geldiğini 6ay boyunca heray 250tl harcamaya 250chip kampanyasıda gelseydi bana efsane olurdu malesef onu vermedi
  • Trendyol cüzdana yükleme yaparak altin alsak nasıl bir kampanya (sektör ne seçmek lazım?) ve nasil bir kombo yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 29 Aralık 2020; 0:22:22 >
  • saredsa kullanıcısına yanıt

6x200 giyim seçmeniz lazım. Son gün 3 ocak. Cüzdanla altın alınca %2 de cüzdana iade alacaksınız

• allnite A kullanıcısına yanıt

Normalde elektronik ama altınları ayrı postan geçiyorlar sob 3 gündür

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Aynı gün içinde 6 adet 200TL Trendyol cüzdana atsam, kampanya şartını sağlamış oluyorum degil mi?
    Düzeltme: aynı gün içinde ilk işlem dikkate alınıyor.
    Zaten 2 giyim olarak kamp. Oluşturmuşum. 1 gr alarak 30 TL alayım yeter. Altin piyasaya göre 18 TL yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 29 Aralık 2020; 11:50:46 >
  • ptt avm nin mobil uygulaması var mı? mobil uygulama ile web arasında pos farkı olabilir mi? elektronik için 2. alışverişi yapamadık daha. fiyatlar çok yüksek. eskiden bazı sarı kız sitelerinde elektronik geçen poslar vardı? o konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.