< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (13. sayfa)
-
-
Tskkrlr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 1k bilet alabilirsiniz fakat kampanya değişikliği için onu bilmiyorum.
Gezkanatlan sitesinden baka bilirsiniz biletlere.
burda mil hesaplama var fakat vergiler dahil değil hesaplarken onu dikkate alın. 1200 tl yurt dışı biletinin 600 tl kısmı vergi olabiliyor onu mil ile ödeyemiyorsunuz.
https://www.wingscard.com.tr/wings-info/mil-programi/mil-puan-hesaplama
iç hat uçuşu 600 TL uçuşlarda tamamı mil ile ödene biliyor. 25 tl bir biletleme ücreti var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_dj_omar -- 13 Aralık 2020; 17:2:59 >
-
Hee bunu yazmak için üye olduk siz yokken ben vardım burdaa -
Ben yokken sen olsan yazılı bazı kurallardan haberin olur. Neyse sen bildiğin gibi devam et. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 15 Aralık 2020; 14:47:5 >
Herşeyin çözümü var 👍🙏 -
Mil puanla market alışverişi ödeme vardı nasıl oluyorsa bir türlü yapamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar bende Telefon alacagim 7500 tl nasi olacak bu kampanya ne yapmaliyim?? 2 seferde nasıl odecenecek 7500 😀
1 yıldır almadı alsa zaten yapmam 🤗😃 -
Kampanyalarda iptal yada iade hakkını banka saklı tutar özgür irademle yapıyorum puanı almakta özgür zaten puanı da 1 yıldır kullanmıyorum birikiyor silmek istese silerdi beni düşündüğünüz için teşekkür ederim 👍 -
quote:
Orijinalden alıntı: Stereo Palma
Bu mesaj silindi.yemeksepeti kodlarını banka geri istemesin sizden hocam satıyorsunuz da aman dikkat edin!!! bankalar alacaklarını bırakmazlar
-
hocam işbankası ve yapıkredi bunu yemiyor onları nasıl yapıyorsunuz -
Amazon’dan hediye ceki alıp elektronik olarak yüklenen oldu mu? -
Onlar yemiyor malesef🤣 -
Amazonda m31 varda acaba cuzdandan mi yapmak gerek. Cunku iki sefer 1k x2. Bu arada n11 ne durumda oda sanirim sayar ayni anda.
-
Bilgisi olan yazabilir mi?
Kampanyada ödeme yaparken Chip Para kullansak 2*1000 elektronikte misal 1200tl nin 100tl si Chip Para olsa dahil oluyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X