AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1562. sayfa)
-
-
herkeste var da net bilgi yok..Ben 100 bin atıp 1 gün serbest hesapla bağlayıp ertesi gün çekecem..Vermezlerse kayıt açıp,bddk başvuracam.
30 gün dursun diye bir net bilgi yok
-
merhabalar. Bu dönem hiç bir bankda Melak Vergisi taksit kampanyası yapılmadı mı?
World & Axess araştırdım ama kampanya göremedim.
Hepsipaya 3.000 TL yükleme yapsam 3 taksit olur mu? deneyen yada bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 25 Kasım 2024; 12:12:19 > -
Bize gelmiyor ondan katılamıyoruz da Sen Ne yaptın aslında hiç hak etmeyen müşteri hizmetlerine arayıp güzel dileklerini mi ilettin 😂 -
Akbank’ı biraz tanıyorsam böyle ucu açık kampanyalarda genellikle vermiyorlar.. -
Bi bu var, bir de 1000 lira hepsiburada çeki kampanyası var. Uçları açık. Şartları net değil. Bakalım ne olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: djoguzhan55biraz önce bende aradım banada çıktı hocam ama şöyle bir sıkıntı var ekstrem 24ünde kesiliyor ve yarından itibaren başlatıyor kampanyayı yani pazar gecesine kadar 500 tl harcama yapmamı istiyor,dedim dönem içinde zaten harcamalarım vardı onları saymıyormu dedim hayır dedi yeni bir işlem olması lazım yarından itibaren dedi,bende ekstre kesildikten sonra arasam aynı teklif oluyormu dedim evet dedi,25-26sı gibi arayıp kabul edeceğim,teşekkürler haber verdiğiniz için.
bugün ekstrem kesildi bende biraz önce arayıp kabul ettim 500 yüklendi banada.
-
akbankın sağ solu belli olmadığı için kendimizce garantiye alıyoruz hocam, 3 dönem diyor mh yani 3 ekstre dönemi
-
tekrar aradım bu sefer ilgili birime aktarıyorum dediler orası dahil etti. herkeste var demek ki bu kampanya
bu harcama sözünün detaylarını internet şubede bir yerden görebiliyorduk sanki, neresi bilen var mı
edit : kart chippara bilgileri yazan yerdeymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Kasım 2024; 14:44:41 > -
Bu menüye uygulamada nereden ulaşıyoruz acaba bulamadım bir türlü
-
Uygulamada yok sanırım -
İnternet şubesi dediğiniz chrome üzerinden mi
-
evet
kartlarım - kredi kartlarım - detayları göster - kart chip-para bilgileri
-
Degerli Akbankli, %0 faiz ile Arti Para kullanma firsati sizi bekliyor. 20 Kasim 2024 tarihine kadar Arti Para limitinizi tanimlayarak 21-27 Kasim 2024 tarihleri arasinda %0 faizle kullanabilirsiniz. Basvuru icin:www.akbank.com/artipara-basvuru Detayli bilgi icin: akbank.com/arti-para-kamp
Arkadaşlar 27 sinde geri yatırmalıyız değil mi? -
Bu kampanya bana sunulmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Size sunulmamış dediler. Gelmeyip müşteri hizmetlerinden alabilen var mı? Bana size gelmemiş sms gelmiş miydi acaba göremiyorum diyince evet sms gelmedi dedim. Acaba evet geldi deseydim tanımlarlar mıydı? -
Bana da SMS gelmedi ki -
Sms gelmesi veya kampanyalar kısmında gözükmesi gerekiyormuş. -
bana da 2 sigorta al 500 cp kazan diyor.
tey Allahım:) -
6 ay 750TL harcamaya 1K chip vermişlerdi. 6 ayın 4.ayınıda tamamladım 2 ay kaldı. Bunu iptal edip 500 lüğe geçsem benden ne kadar kesecek acaba?
-
evet hocam 27sinde 23:59dan sonra faiz işler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X