Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.332
Cevap
1.101
Favori
3.275.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Bana böyle bir kampanya tanımlanmış. Hesaba 100 bin lira aktardıktan sonra parayı geri çeksem olur mu acaba? Hesapta ne kadar kalması gerektiğiyle ilgili detay paylaşmamışlar. Var mı acaba daha önce bu ya da buna benzer kampanyaya katılan arkadaşım?
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt

herkeste var da net bilgi yok..Ben 100 bin atıp 1 gün serbest hesapla bağlayıp ertesi gün çekecem..Vermezlerse kayıt açıp,bddk başvuracam.

30 gün dursun diye bir net bilgi yok

• merhabalar. Bu dönem hiç bir bankda Melak Vergisi taksit kampanyası yapılmadı mı?

World & Axess araştırdım ama kampanya göremedim.

Hepsipaya 3.000 TL yükleme yapsam 3 taksit olur mu? deneyen yada bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 25 Kasım 2024; 12:12:19 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Bize gelmiyor ondan katılamıyoruz da Sen Ne yaptın aslında hiç hak etmeyen müşteri hizmetlerine arayıp güzel dileklerini mi ilettin 😂
    Akbank’ı biraz tanıyorsam böyle ucu açık kampanyalarda genellikle vermiyorlar..
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Bi bu var, bir de 1000 lira hepsiburada çeki kampanyası var. Uçları açık. Şartları net değil. Bakalım ne olacak.AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

biraz önce bende aradım banada çıktı hocam ama şöyle bir sıkıntı var ekstrem 24ünde kesiliyor ve yarından itibaren başlatıyor kampanyayı yani pazar gecesine kadar 500 tl harcama yapmamı istiyor,dedim dönem içinde zaten harcamalarım vardı onları saymıyormu dedim hayır dedi yeni bir işlem olması lazım yarından itibaren dedi,bende ekstre kesildikten sonra arasam aynı teklif oluyormu dedim evet dedi,25-26sı gibi arayıp kabul edeceğim,teşekkürler haber verdiğiniz için.

bugün ekstrem kesildi bende biraz önce arayıp kabul ettim 500 yüklendi banada.

• sakalak kullanıcısına yanıt

akbankın sağ solu belli olmadığı için kendimizce garantiye alıyoruz hocam, 3 dönem diyor mh yani 3 ekstre dönemi

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

tekrar aradım bu sefer ilgili birime aktarıyorum dediler orası dahil etti. herkeste var demek ki bu kampanya

bu harcama sözünün detaylarını internet şubede bir yerden görebiliyorduk sanki, neresi bilen var mı

edit : kart chippara bilgileri yazan yerdeymiş

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Kasım 2024; 14:44:41 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Bu menüye uygulamada nereden ulaşıyoruz acaba bulamadım bir türlü

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Uygulamada yok sanırım
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

İnternet şubesi dediğiniz chrome üzerinden mi

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

evet

kartlarım - kredi kartlarım - detayları göster - kart chip-para bilgileri

• Degerli Akbankli, %0 faiz ile Arti Para kullanma firsati sizi bekliyor. 20 Kasim 2024 tarihine kadar Arti Para limitinizi tanimlayarak 21-27 Kasim 2024 tarihleri arasinda %0 faizle kullanabilirsiniz. Basvuru icin:www.akbank.com/artipara-basvuru Detayli bilgi icin: akbank.com/arti-para-kamp

Arkadaşlar 27 sinde geri yatırmalıyız değil mi?
    Bu kampanya bana sunulmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Size sunulmamış dediler. Gelmeyip müşteri hizmetlerinden alabilen var mı? Bana size gelmemiş sms gelmiş miydi acaba göremiyorum diyince evet sms gelmedi dedim. Acaba evet geldi deseydim tanımlarlar mıydı?
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Bana da SMS gelmedi ki
    Sms gelmesi veya kampanyalar kısmında gözükmesi gerekiyormuş.
  • bana da 2 sigorta al 500 cp kazan diyor.

tey Allahım:)
  • 6 ay 750TL harcamaya 1K chip vermişlerdi. 6 ayın 4.ayınıda tamamladım 2 ay kaldı. Bunu iptal edip 500 lüğe geçsem benden ne kadar kesecek acaba?

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

evet hocam 27sinde 23:59dan sonra faiz işler.

• 
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.