Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Eldezenfektani Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.478
Cevap
1.130
Favori
3.399.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kampanyadan gelecek olan chip para yattı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Bende de gelen giden yok, vakit var daha aslında ama bir ara ararım müsait olunca

• Şu aylık su kadar duzenli harcama yaparsan 500 chip para gibi kampanya olursa bir daha katılmayacam

Eğer ona katılırsaniz bir daha güzel kampanya vs gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank hesabımdan 9 TL MKK ücreti kesilmiş. Normal hesap dışında hiç bir hesabım yok nerden çıktı anlamadım

• sarkat kullanıcısına yanıt

Yatırım hesabı açılınca alınıyor.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    2 hesap kontrol edildi 1 kat değersiz chip para ile öde kampanyası gelmiş

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi normalde. Baktım annemin hesaba tanımlamışlar. Daha öncede yazmıştım. Çok fazla kartı kullanmayanlara bu tür kampanyalar geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

akbank ve teb de kampanyalar genelde aynı hesaplara geliyor. onunla alakası yok. ben hepsini denedim gelmiyor, limit de vermiyor. a bankası limit vermezken b bankası 500bin verebiliyor. hangisi veriyorsa ordan devam. garanti nin hesap kartına da bana özel her ay 2 kere kampanya geliyor ve her ay bir sürü masterpass kampanyası geliyor. hangisi seni seviyorsa oradan devam AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR  .

akbank,garanti,vakıf kartı kullanırsan kampanya vermiyor. gündelik alışverişte denizbank,ziraat falan kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 19 Ocak 2025; 15:26:43 >
  • Axees kart vermiyor neyle ilgili olabilir 2 kartim var

• Axess den verilen fatura talimatlarının kaç ay tahhüt olduğu uygulamadan vs.görünür mü? Yada 1 ay yatmasa chipi komple mi geri alıyor orantılı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trentyol giyim geçiyordu deyilmi

• Juzdan da eğitim harcamasına 9 taksit yapılıyor bilgisi aldım okuldan ama benim juzdanda böyle bir kampanya yok.Acaba sizlere geldimi böyle bir kampanya?

• bhgrcn B kullanıcısına yanıt

Kişiye özel o kampanya, kimisinde var kimisinde yok. Bende var.

• bhgrcn B kullanıcısına yanıt
    Evt var bende

• Mtv 4 taksit kampanyasına katıldım ama öderken tek çekimden başka seçenek çıkmıyor. Neden acep?

• Akbank vadesiz hesap da chip para birikmiş bunu kredi kartına aktarabilirmiyim? Ya da nerelerde geçer nasıl kullanırım hangi ödemelerde geçer?

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Juzdan uygulaması üzerinden canlı destek kısmındaki temsilciye kredi kartınıza aktarmak istediğinizi belirtin. Hemen aktrarıyorlar

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Sonradan kendisi taksitlendiriyor. Bende tek ödedim kendisi böldü.

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Hiç puan geçen yeri aramaya gerek yok. Kredi kartınıza aktardıktan sonra herhangi bir harcamanızı chip para ile silebilirsiniz. İsterze harcama puandan fazla olsun; kısmi silme de yapabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 16141615161616171618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.