< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1616. sayfa)
-
-
Bende de gelen giden yok, vakit var daha aslında ama bir ara ararım müsait olunca
-
Şu aylık su kadar duzenli harcama yaparsan 500 chip para gibi kampanya olursa bir daha katılmayacam
Eğer ona katılırsaniz bir daha güzel kampanya vs gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank hesabımdan 9 TL MKK ücreti kesilmiş. Normal hesap dışında hiç bir hesabım yok nerden çıktı anlamadım
-
Yatırım hesabı açılınca alınıyor.
-
2 hesap kontrol edildi 1 kat değersiz chip para ile öde kampanyası gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da gelmedi normalde. Baktım annemin hesaba tanımlamışlar. Daha öncede yazmıştım. Çok fazla kartı kullanmayanlara bu tür kampanyalar geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akbank ve teb de kampanyalar genelde aynı hesaplara geliyor. onunla alakası yok. ben hepsini denedim gelmiyor, limit de vermiyor. a bankası limit vermezken b bankası 500bin verebiliyor. hangisi veriyorsa ordan devam. garanti nin hesap kartına da bana özel her ay 2 kere kampanya geliyor ve her ay bir sürü masterpass kampanyası geliyor. hangisi seni seviyorsa oradan devam .
akbank,garanti,vakıf kartı kullanırsan kampanya vermiyor. gündelik alışverişte denizbank,ziraat falan kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 19 Ocak 2025; 15:26:43 > -
Axees kart vermiyor neyle ilgili olabilir 2 kartim var
Axess den verilen fatura talimatlarının kaç ay tahhüt olduğu uygulamadan vs.görünür mü? Yada 1 ay yatmasa chipi komple mi geri alıyor orantılı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trentyol giyim geçiyordu deyilmi
Juzdan da eğitim harcamasına 9 taksit yapılıyor bilgisi aldım okuldan ama benim juzdanda böyle bir kampanya yok.Acaba sizlere geldimi böyle bir kampanya?
-
Kişiye özel o kampanya, kimisinde var kimisinde yok. Bende var.
-
Evt var bende
Mtv 4 taksit kampanyasına katıldım ama öderken tek çekimden başka seçenek çıkmıyor. Neden acep?
Akbank vadesiz hesap da chip para birikmiş bunu kredi kartına aktarabilirmiyim? Ya da nerelerde geçer nasıl kullanırım hangi ödemelerde geçer?
Juzdan uygulaması üzerinden canlı destek kısmındaki temsilciye kredi kartınıza aktarmak istediğinizi belirtin. Hemen aktrarıyorlar
Sonradan kendisi taksitlendiriyor. Bende tek ödedim kendisi böldü.
Teşekkür ederim
Hiç puan geçen yeri aramaya gerek yok. Kredi kartınıza aktardıktan sonra herhangi bir harcamanızı chip para ile silebilirsiniz. İsterze harcama puandan fazla olsun; kısmi silme de yapabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X