Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.625
Cevap
1.133
Favori
3.418.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtiraz etmezseniz onaylamış oluyorsunuz sonuçta. Birden fazla bankada hesap olunca da itiraz etmekle bitecek gibi değil. Müşteri, limiti artıyor diye ve banka da limit/kart veriyor diye şikayet etmiyor. Ceza kesen de yok zaten.

Mesela, kredi notu düşük ve 25.000 TL geliri olan kişiden bin tane belge istiyorlar ve muhtemelen reddediliyor. Diğer yanda da aynı gelirli birisinin kredi notu yüksekse ve yüksek limitleri varsa daha başvuru yapmadan 1.000.000 TL limit alıyor. AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

Yasa da insanları farklı bankalardan kart alırken çok kısıtlıyor. Keşke banka başı bir kısıt olsa da insanlar uğraşmasa. Mevcut durumda zaten 4 kat sınırı pratikte yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 7 Şubat 2025; 11:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayata38 M kullanıcısına yanıt
    Benimde iş bankasıydı hocam,aynı şekilde çözdüm, sağol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik ödeme talimatına 500₺ gelmiş kişiye özel galiba. Bide faiz var talimatlı ödemeye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Bugün

1.000TL değerinde Hepsi burada hediye çeki kampanyası ile ilgili iletinizi inceledik.

Hediye çeki kampanyası kapsamında işlemler devam etmekte olup hak eden müşterilerimize 10 Şubat 2025 haftası SMS ile bilgi verilecektir.

diye mail gelmiş.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Sorun beyan usulü olmasında sanırım. ek olarak Banka bddk dışında kendine göre de bir limit koymuş olabilir.

Benim örnekte de sizin gibi diğer bankalar toplamı 5 civarı, ona göre bir gelir beyan ettik ama akbank yine de onaylamadı, limit sıfır duruyor 2 aydır, geçen hafta bir okul ödemesi için başka bankadan kart çıkarmam gerekti, o gün yüksek limitli kartı verip yolladılar.

• Hocalarim merhaba juzdan uygulamasinda qr kodla chip para harcayabilir miyiz yoksa chip para harcamak icin sadece kredi karti mi lazim kredi kartı vermiyor banka😂

• Arkadaşlar havale nasıl yapıyoruz? Babamın akbank hesabına 1000 tl havale işlemine 100 tl chip para kampanyası tanımlanmış. 10 defa da yapılabiliyor. Güzel ancak kampanyayı devreye sokamıyorum. Para transferi yaptığında EFT olarak yapıyor ve chip para kazanamıyorum. Havale olarak nasıl gönderebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Havale ne demek ?

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktım. Mesai saatleri dışında kalan işlemlerde havale işlemi oluyormuş. Mesai saatleri dışında deneyeceğim bakalım olacak mı.

Farklı bankaya yaparsanız eft, aynı bankaya yaparsanız havale olur. Akbank hesabına yapacaksınız ki havale olsun. Ben böyle biliyorum.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama yine mesai saatlerinde yaparsanız eft oluyor. Denedim olmadı. Mesai saatleri dışında deneyeceğim.

Ne alakası var mesai dışıyla sizin akbank hesabınızdan başka bir akbank hesabına para gönderin 28 şubatta chiplerin gelmesini bekleyin bu kadar

28 şubatta ne kadar işlem yapılmışsa ona göre toplu olarak mı yüklüyorlar chip paraları? Ben işlem yapıldığında işlem başına chip para yüklenecek diye biliyordum.

Yanlış biliyorsunuz

Anlıyorum

• SMS gelen kontrol etsin. Denedim veriyor
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Kanks bana 3 taksit 0 faizli 5 bin veriyor.

Banada sms geldi ama % 5 faiz çıkıyor sizde nasıl ?

şayet sms yoktu ama yine de bakayım dedim %5

• ePeP E kullanıcısına yanıt

Bana da sms geldi ama % 5 faiz çıkıyor, sizde nerden bakınca 3 taksit 0 faizli 5 bin veriyor?

• 
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.