< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1629. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
800 lira aidat dışında bişeyini görmedik aidatı da ilk kullanımda alacaklar herhalde sözleşmeye göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Şubat 2025; 15:32:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sefer 31 Kasım'da kampanya bitti diye hatırlıyorum 12 gün sonrada geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde aidat kesmiş aradım iptal ettiler aidat ücretini belki sizde yapmışsınızdır ama genel olarak bilgi olsun
Tamam o zaman bekleyeceğiz demek ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Eyvallah
Aidat kesilip iade olduktan sonra atıyorum 2 ay sonra kartı kapatmaya karar verdiniz o iptal ettikleri ücreti tekrar yansıtabilirler..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Axess'te kredi kartın ilk alıp kullandıktan 1 sene sonra mı aidat çıkıyor?
Ben banka kartina basvurunca yaninda k.k da gondereceklerdi.Ben de reddettim.MH ilk yil aidat olmadığını söyledi. Yani evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son fatura talimatını iş bankasına verip iptal etmiştim. Daha sonra Akbank'a vermeye çalıştığımda aynı bildirimi aldım. Durumu şu şekilde çözdüm. İşbankasına tekrar fatura talimatını verip iptal ettim. Sonrasında Akbank'a dönüp talimatı sorunsuz bir şekilde tanımladım. En son talimatı verdiğiniz bankaya tanımlayıp iptal edin.
-
Arkadaşlar mobilden axessli olanlar 4000 tlye varan chippara kazanıyor kampanyası için axess açtım ama aktif kampanyalar kısmında görünmüyor bi çözümü var mı bunun ?
Akbank kart limitin dolmak üzere diye mesaj attı. Mesajı görünce elim ayağım dolaştı. Dedim herhalde biri kartı patlattı, kartı fulledi. Uygulamalara girip baktım harcanan bir şey yok, bütün limit duruyor.
Akbank göz göre göre yalan söylüyor. Limitin dolmak üzere dediği de 203bin limitin 200bin lirası duruyor. Limiti arttırayım diye bildiğin yalan söylüyor. Akbank dolandırıcının önde gideni.
-
kartı ben de kapatacağım. wingsin mil avantajı kalmadı. ilgili sitede saçma sapan bilet fiyatları var.
-
Bunun bir benzeri yakın bir zaman da bizim de başımıza geldi küçük zamanlı bir kalp krizi geçirttiler sağolsunlar bizlere de..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok garip işler bunlar, size istemeden limit veriyor , benimse 2 aydır limitim sıfır tl. Sene sonu kazanan akbanklı ile müşteri oldum. Kart da çıkarayım belki kullanırım dedim, ama yok sıfır tl... Diğer bankaları düşür limit verelim diyorlar, bu süre içerisinde başka bankaya gittim aynı gün kredi kartımı verip yolladılar, kredi skorum tam, gelir de beyan ediyorum, etkisi olur diye akbank hesabıma para da yolladım ama yok, limiti artırmadılar, ben de kapattım kartı, istemiyorum.
-
Bankaların limit olaylarını hiç anlamıyorum. Bende çok fazla kart var limit artırmayı başaramadığım tek kart İş bankası. 4 senedir falan 15.000 TL limiti artırın diyorum olmaz diyorlar halbuki o sırada Akbank 300.000 den 1.200.000 e, Garanti ve Vakıf 100.000 den 400.000 e yükseltti. Ayrıca tüm limitleri toplayınca gelirin 4 katı olma zorunluluğu da elbette yok benim bu limitler kim bilir kaç katı oldu.
-
Kesinlikle haklısınız bazı kurallar var ama o kurallar da bankaya ve müşteriye göre esniyor ya da daralıyor. Bir garip olay.
Kartların avantajları da birbirine benzemeye başladı, bir miles özellikli, bir bonus bir de world özellikli kartım var. yetiyor aslında. Bu axess de burada arkadaşlardan anladığım kadarıyla önce kampanya veriyor sonra kampanyalar azalıyor.
-
Limitleriniz hiçbir koşulda toplam gelirinizin 4 katını aşamaz. Banka sizin gelirinizi olduğundan yüksek tahmin ediyor, siz de bunu geliriniz olarak beyan ettiğiniz için beyanınızı doğru kabul ediyor. Benim de limitlerim 5 milyonu geçti ama aylık gelir kısmında artık en az 1 milyon 250 bin TL yazıyor. Yeni kart başvurusunda bulunup gelire 50-100 bin yazarsanız başvurular onaylanmaz.
Tamam da ben aslında beyanda bulunuyor sayılmam banka biz böyle tahmin ettik o nedenle itiraz etmezseniz limitinizi şu kadar yapacaz diyor ben de itiraz etmiyorum. Normalde böyle bir yasa varsa gelirimin bir kanıtını sunmam gerekir ama Türkiye işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X