SMS geliyor...Katıldım 3 ay için 500 vermişlerdi. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1627. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam.
-
Akbank kartaki chip paraları yükleyeceğimiz bir yer var mı?Kredi kartı yok o yüzden bir yere aktarmamız lazım
-
Ailem adina 1 kartta cok fazla chip para vardi harcamak yerine k. karti acayip bazi yere yukleyip yukledigimi chiple oderim dedim ve actim acis o acis çünkü yeni oldugundan 1000tl lik harcamaya 3 ay boyunca 1500 er tl vs ve baska Kampanyalarlada birlestiriliyordu o bu derken kapattirmadim halen acik. Yani mantikli degerlendirmek için k.karti acmaktan baska care yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onceden limiti onemsiyordum dusurunce tekrar cikmaz falan diye ama artik dünya sıkıntı o yüzden limiti dusurdum. Internet limiti sinirlamak o kadar da care degil. Kartida tasimiyorum ama birsey olsa kayanin selami var zaten adalet yok hirsiza birsey olmaz sana olur
Puan harca uygulaması yada pazaramaya aktarabilirsiniz
akbankta eft/havale muafiyeti alan var mı 1e1 bankacılık vs durumlarında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 500 TL harcamaya 500tl migros çeki hediyesi, harcamadan kaç gün sonra veriliyor?
Kampanya 23 şubata kadar geçerli.Kampanya bittikten sonra verecek.Uygulamada çıkacakmış.
-
Param card uygulaması %5 komisyonla yükleyebiliyor ama nakit olarak bir yere aktaramıyorsun. Karekodla falan ödeme yapabiliyorsun
-
Bugün mobilden baktım 6 aylık harcama sözünün 7.ayındasın 7 ay/6 ay kampanya bilgisi gözükmüyor sizde de öylemi?
-
Kişiye özel bir kampanya mı
Bu harcama sözü verilen kampanyalardan sonra hesaba bir daha adam gibi kampanya gelmiyormuş o yüzden bu kampanyalara katılmayı çok da önermiyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Şubat 2025; 11:14:54 >
Bu sms bana geldi. Şimdi işimiz gücümüz yok da Akbank hesabı olan 10 kişi mi arayacaz..
bende 4 hesabın 3üne vermiş. Hepsiyle harcasmayı yaptık,çekleri bekliyoruz artık
-
Siz söyleyince baktım, bende de kalkmış. Teşekkür ederim.
-
Rica ederim.
Ondan mı şu havale,çek kazanan Akbank kampanyası çıkmıyormuş. Gerçi x2 olarak iyi olmuştu ya tekrar verirmiyim bilmiyorum .
Bende 6/6 ay olarak görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X