Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.619
Cevap
1.133
Favori
3.415.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SMS geliyor...Katıldım 3 ay için 500 vermişlerdi.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• Akbank kartaki chip paraları yükleyeceğimiz bir yer var mı?Kredi kartı yok o yüzden bir yere aktarmamız lazım

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Ailem adina 1 kartta cok fazla chip para vardi harcamak yerine k. karti acayip bazi yere yukleyip yukledigimi chiple oderim dedim ve actim acis o acis çünkü yeni oldugundan 1000tl lik harcamaya 3 ay boyunca 1500 er tl vs ve baska Kampanyalarlada birlestiriliyordu o bu derken kapattirmadim halen acik. Yani mantikli degerlendirmek için k.karti acmaktan baska care yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceden limiti onemsiyordum dusurunce tekrar cikmaz falan diye ama artik dünya sıkıntı o yüzden limiti dusurdum. Internet limiti sinirlamak o kadar da care degil. Kartida tasimiyorum ama birsey olsa kayanin selami var zaten adalet yok hirsiza birsey olmaz sana olur

Puan harca uygulaması yada pazaramaya aktarabilirsiniz

• akbankta eft/havale muafiyeti alan var mı 1e1 bankacılık vs durumlarında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 500 TL harcamaya 500tl migros çeki hediyesi, harcamadan kaç gün sonra veriliyor?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Kampanya 23 şubata kadar geçerli.Kampanya bittikten sonra verecek.Uygulamada çıkacakmış.

Param card uygulaması %5 komisyonla yükleyebiliyor ama nakit olarak bir yere aktaramıyorsun. Karekodla falan ödeme yapabiliyorsun

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Hayret ettim sonunda bir hesaba gelmiş.

Yalnız Geçen ay başında Hem Troy hem Axess kredi kartı alınan hesaba bir aydır ne geçen ay sonu ne bu ay başı adam gibi bir kampanya sms falan hiç gelmedi. Kartlar alışverişe açık ama hiçbir harcama yapıldı. Acaba onunla alakası olabilir mi? Ufak bir harcama yapıp beklemek mi daha iyi olur yoksa hiç harcama yapmadan aynen beklemeye devam etmek mi daha mantıklı bir hareket olurdu?

• Akcura kullanıcısına yanıt

Bugün mobilden baktım 6 aylık harcama sözünün 7.ayındasın 7 ay/6 ay kampanya bilgisi gözükmüyor sizde de öylemi?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel bir kampanya mı

• waybe kullanıcısına yanıt
    Bu harcama sözü verilen kampanyalardan sonra hesaba bir daha adam gibi kampanya gelmiyormuş o yüzden bu kampanyalara katılmayı çok da önermiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Şubat 2025; 11:14:54 >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Bu sms bana geldi. Şimdi işimiz gücümüz yok da Akbank hesabı olan 10 kişi mi arayacaz..

• mstf196 M kullanıcısına yanıt

bende 4 hesabın 3üne vermiş. Hepsiyle harcasmayı yaptık,çekleri bekliyoruz artık

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Siz söyleyince baktım, bende de kalkmış. Teşekkür ederim.

• Akcura kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Ondan mı şu havale,çek kazanan Akbank kampanyası çıkmıyormuş. Gerçi x2 olarak iyi olmuştu ya tekrar verirmiyim bilmiyorum .

Bende 6/6 ay olarak görünüyor.

@waybe @cimbom38 @karizmaaa1907

• 
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.