Hocamla karşılıklı yaptık, güvenilir üyedir. Son 2 kişi var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1625. sayfa)
-
-
Havale kampanyasının ocak ayında yaptığımız havalelerin chipparaları ne zaman yatıyor?
Kampanya detaylarını atabilirmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Şubat 2025; 11:5:56 > -
Şubat sonuna kadar yatacak şeklinde hatırlıyorum. net tarih yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
Teşekkürler.
SMS mesajla katılma yok mu şansa denesek , konuda bir bana çıkmadı herhalde.
Doğalgaz fatura kampanyası için her ay 500 nakit iade geliyordu geçen ay 2 faruraya fatura tutarı kadar toplamda 500 nakit iade kampanyası vardı onun içinde 138,90 TL iade gelmesi gerekiyordu sadece doğalgaz için 500 nakit ödül gelmiş kayıt mı açmak lazım almak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğalgaz fatura ödemesi için komisyon alıyor mu?
-
Hesaptan verdim almıyor kredi kartı alırdı muhtemelen
Akbank Hesabından verince almıyor.
Yalnız değilsin 2 hesap olumsuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar, aylık harcama sözlü kampanyada ilk ay chip parayı kullanıp iptal ettikten sonra geri kalan chip parayı "chip para/kalan ay" şeklinde ekstreye yansıtmaları gerekiyor değil mi? 2000/500 kampanyasını geçen ay iptal etmiştim fakat bu ay herhangi bir yansıtma göremiyorum.
-
sms ile katılım yoktu. 13 hesaptan sadece 4 tanesine geldi bende.
-
bu gümüş seviye pazaryeri kampanyasının detaylarını nereden görebiliyoruz? kişiye özel mi? detaylar için tıklatıyor juzdan açılıyor app olarak, orada kampanya yok. saçma sapan akbank işleri.
-
bu kampanyanin ayrıntısı var mı hocam ? sanki ben de buna katılmıştım, ama migros muydu emin değilim
Uygulamadan Akbank canlı desteğe ulaşmaya çalışıyorum fakat bir türlü temsilciye bağlanmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum kampanyalar bölümünden başka bir kısma aktarıyor ve dakikalarca beklememe rağmen kimseye bağlanamıyorum. Geçen ay 1750 250 FLO kampanyasından faydalanıp puanı gelmeyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 2 Şubat 2025; 13:52:45 >
-
https://forum.donanimhaber.com/akbank-mobil-hepsiburada-1000-tl-hediye-ceki-firsati--159823684-10#160614459
1 hesapla beklentiyi büyük tutmuştum o zaman🙂
Üst seviyenin avantajları diye bölüm vardı uygulamada kaldırmadılarsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X