Geçen ay kişiye özel harcama hedefini tamamlamadım ama bu ay gene yüksek gelmiş. Giyim, elektronik, kozmetik 1500/70000 gelmiş. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1626. sayfa)
-
-
6 ay 750tl harcamaya 1.000 chip para kampanyasına katılmıştım. Bitti aslında ama uygulamada kalan döneme girince 6 aylık harcama sözünün 7.ayındasın 7 ay/6 ay yazıyor. Kendiliğinden kapanacak mı bu yoksa programdan ayrılmalı mıyım? Yeni kampanya yapma ihtimalleri de olmayacak gibi bu aktif gözüktüğünden dolayı.
-
SMS geldi, axess markete 300/30 indirim vermiş. Market için %10 güzel oran aslında ama kampanyayı juzdanda bulamıyorum.
Katılım SMS ini attım cevap gelmedi. Akbank dalge geçiyor gibi.
axess
Axess’ten Market, Gıda ve Restoran Alışverişlerinize 300 TL’ye Varan İndirim Fırsatı!https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/7698/axessten-market-gida-ve-restoran-alisverislerinize-300-tlye-varan-indirim-firsati -
Bende de öyle. Ne yapmak gerekiyor acaba?
-
sağlık harcamalarına 3 taksit var biliyorsunuzdur ama kampanyaya katılmış olmama rağmen bugün medipol'de yaptığım harcamalara taksit gelmedi. canlı destek'ten sorduğumda hastanenin sektör bilgisinin sağlık değil "eğitim" olarak geçtiğini söylediler. bunun çaresi yok mudur dostlar?
-
Başımızın belası o mevxu hocam...
Küçük bir alışveriş yapıp, sektör sormak/bakmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kampanyadan sadece SMS ve/veya e-mail ile bilgilendirilen müşteriler faydalanabilecektir. "
kayıt yaptırdıysanız, size gelen sms kanıt niteliğindedir. bence akışverişi yapıp bekleyin.yüklenirse 9 kere daha yararlanırsınız.
edit: " Kampanyadan faydalanmaya başlamak için “GIDA" yazarak 4566’ya SMS göndermeniz veya Juzdan’daki kampanya sayfasındaki “HEMEN KATIL” butonuna tıklayarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır."
bu kısım size bilgi sms si gelmesini şart koşuyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 17:40:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de durum aynı mh leri ile görüşen veya bilgisi olan arkadaş varmı?
-
yakın zamanda gene gitmiştim ve taksit yapılmıştı... üzüldüm cidden.
-
cumartesi günü akbank kredi kartı ile 3000 tllik akaryakıt aldım fakat halen provizyonda bekliyor. normalde 2 gün sürerdi neden böyle olmuş olabilir
Akşama doğru juzdanda katıldığım kampanyalar içersinde göründü.
Free ve axesste geçerli. Markete 300/30 indirim, toplamda 10 kez 300 lira indirim.
Forumdaşlar 3 ay için kredi kartına otomatik ödeme talimatı vermiştim,süresi doldu ama iptal yerini mobilde bulamadım.Fatura talimat iptal var ama KK yok.Bilen var mı?
-
Değişik banka.
Kredi kartları-3 nokta-kart ayarları-ekstre tercihleri-otomatik ödeme talimatı
Düzenleme: eksik adımlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 4 Şubat 2025; 9:40:28 >
Arkadaşlar doğalgaz faturası 2000 TL şartlarını hatırlayan varmı başka fatura kampanyasına katıldım ödül yatmamıştı kayıt açtım doğalgaz fatura kampanyası için ödül yatırılmış bu doğalgaz fatura kampanyası şartlarında baska fatura kampanyaları ile birleştirilemez gibi bir şart olduğundan doğalgaz fatura kampanyası için ödül aldığınızdan diğer fatura kampanyası için ödül kazanımı olmamıştır gibi cevap vermişler.
2000 TL doğalgaz faturanızı hafifletiyoruz fatura kampanyası şartları ekran görüntüsü olan varmı gerçekten bu şekilde başka fatura kampanyaları ile birleştirilemez gibi bir madde varmı yoksa Akbank üstüne mi yatmaya çalışıyor anlamadım.
Eğer varsa öyle şart niye bana özel 2 fatura ver 500 nakit iade gibi kampanya mesajı atarsın ki Akbank resmen kandırıldım üstüne aradılar birde 2 fatura verin 500 iade kampanyası için niye arıyorsunuz o zaman kazanım olmayacaksa Akbank kandırıyor dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Şubat 2025; 9:57:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de o şekilde yaptım ama talimat iptal olmadı,kapalı görünüyor. Bakalım yeni teklif geelcek mi*
-
Bu kampanyanın şartları varmı hocam sizde ben ekran görüntüsü almamışım link de çalışmıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyaya katılmadığım için şartların ekran görüntüsünü almadım, bende yok.
-
Bende katıldım.Pc ye kaydetmiştim.
Başka fatura kampanyaları ile birleştirilemez gibi bir madde göremedim.Bazen baştan savmak için bizde gözüküyor,sizde gözükmeyebilir vs diyorlar inanmayın.Gerekirse şikayet edin.
Mobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyası
30 Kasım’a kadar Doğalgaz faturanız için vereceğiniz otomatik fatura ödeme talimatınıza 500 TL chip-para kazanabilirsiniz. Üstelik herhangi yeni vereceğiniz bir otomatik fatura ödeme talimatından sonra Doğalgaz faturanız dahil faturalarınızın otomatik ödenmesi durumunda aylık 500 TL, 3 ay boyunca toplam 1.500 TL’ye varan nakit iade kazanabilirsiniz.
- 1- 30 Kasım tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı vererek kampanya koşullarını sağlayan Akbanklılara,
- Kasım Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için 1 Aralık’ta
- Aralık Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için 1 Ocak’ta
- Ocak Ayı içerisinde ödenen fatura talimatları için ise 1 Şubat 2025’te iade yapılacaktır.
- İadeler müşterilerimizin açık vadesiz TL hesaplarına yapılacaktır.
Toplam 2.000 TL’ ye varan avantajdan hemen yararlanmak isterseniz hemen Akbank Mobil’den otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz.
Degerli Akbankli, dogalgaz faturanizi 2.000 TL hafifletiyoruz. Faturanizi Akbank'a tasiyarak her ay 500 TL'ye varan nakit iade ve talimatiniza ozel 500 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kampanyaya katilmak icin: akbank.com/talimat-ver Detayli bilgi icin: akbank.com/fatura2000 Son gun: 30 Kasim. Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/Sayfalar/mobilden-akbankli-fatura-kamp.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Şubat 2025; 12:41:4 >
-
Ona teklif mi veriyorlardı biz enayi gibi dümdüz vermiştik hemen iptal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 hesap mı aşiret paket mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X