Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cém , mkyucel Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.754
Cevap
1.139
Favori
3.432.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SMS le geldi.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

• bana da saçma sapan kişiye özel gönderiyor. 2 aydır da kullanmıyorum. 250-25 market, 750-25 qr gibi komik kampanyalar gönderiyor. denizbank zaten 250-50 qr yapmış, bunların çöplerini kim niye kullansın .d

• Bana da market/restoran 300/30(ekstre indirimi) geldi. %10 market için güzel oran aslında. 4 paket sigara alınca tam geliyor. AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR Bunun dışında bir de genel toplam harcama 500/100 chip geldi. Pek bir şey değil ama kafadan bu ay 400 lira faydası var bir şey yapmadan.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

bana da geldi sanırım fatura otomatik ödemesinden geldi diye tahmin ediyorum

• Hepsiburada 1500/100 veya 2500/200 veriyor. Hepsipay deneyen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ocak başında Axess troy ve Free kart alınan hesaba 2 aydır genel geçer 2. alışveriş bilmem ne boş çöp kampanyaları dışında adam gibi hiçbir kampanya gelmedi. Kartlar alışverişe açık ama hiç kullanmadık acaba alışveriş mi yapmamız gerekiyor yoksa akbank gerçek anlamda mı 2 aydır bitik..

Başka hesaba şubatta 1.000₺ havale kampanyası geldi. 5 hesap yaptık. Bizde havale ücreti 1.60₺ Eft ücreti 3.20₺ çıkıyor. Tanıdık 3.20₺ düşerek geri havale yaptılarda herhalde bunun bir standardı yok havale yapmalarına rağmen eft ücreti kestiler onlara yada il dışından diye mi eft ücreti tarifesi uyguladı akbank önemli değil ama o kısmı çok da anlamadık..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WT1243 W kullanıcısına yanıt
    Denedim 2500/200 olumlu

• bruskooooo B kullanıcısına yanıt

Sektör ne geçiyor hocam? Bir ara marketti sanki.

• Aramızda wings kart kullanan var mı ? Akbank’ın sitesine bakınca 1,5 TL yurt içi harcamaya 1 mil gözükürken wings in kendi sitesinde 100 TL harcamaya 20 mil gözüküyor. Bunların hangisi doğru ? Ayrıca bu karttan memnun musunuz hocalar, kişiye özel kampanyaları falan nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt

Hepsipay giyim geçiyor

• AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

Kalan görevleri en kolay nasıl tamamlarım

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Mil detayı

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler

• melihgs kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Wep sitelerinde 1.5 TL ye 1 mil gözüküyor. Yeni mi düşürdüler acaba

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok, bende kartı yeni aldım daha kullanmadım. Belki 1milyon üstü bankada varlığı olanlarla ilgili olabilir.

• WT1243 W kullanıcısına yanıt

Bu hangi kampanya bende görünmüyor kişiye özel mi

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Free kart mı sizde ki kart

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Axess Platinum. Oyun kampanyasında hiç sorun yaşamadım. Tüm harcalarımı saydı. PlayStation, Xbox, Steam karışık harcadım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende free var sorun olurmu onun arayisindayim normal axess te var ama troy oldugu icin psn kabul etmez.

Sartlarda sadece "axess" diye belirtmis, olur herhalde

• 
Sayfa: önceki 16331634163516361637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.