Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samil422 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.775
Cevap
1.141
Favori
3.434.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen sen benzeri bir kampanyaya katılmıştım.Detaylarda sadece son 90 gün içerisinde iptal edilmiş olup, kampanya dönemi içinde yeniden verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanyadan yararlanamaz detayı vardı.

Bazılarında da bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez ifadesi oluyor.

Sizde geçen ay gelen akbank.com/500tliade kampanyasının detayı varmı?

Doğalgaz faturası kampanyası bende de var 14.02.2025 3.ay faturası yatacak .Ay sonuna doğru katılsam bitmiş olmuyormu?

Mh lerini aradım, onlarda da link açılmıyormuş,detayları ve verdiğim fatura talimatlarımında iptal tarihini göremedi.Yarin aramamı söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Şubat 2025; 0:12:35 >
  • Axess kredi kartıyla doğalgaz, elektrik gibi faturaları(otomatik talimat olmadan) kendim elle girerek ödüyorum herhangi bir faiz alıyormudur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Alınır

1 TL işlem ücreti alıyor sadece, geçen gün ödedim elektrik faturasını. Manuel ödedim fatura ödeme kısmından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcHiMaN -- 13 Şubat 2025; 10:43:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    En uygun Axess 1 TL alıyor

• ArcHiMaN kullanıcısına yanıt

Kredi kartıyla fatura ödemelerinide ekstre kesim tarihine kadar faiz işler diye bir şey okudum ama emin olamadım bende

Yok hocam ben hep Axess ile ödüyorum. Fatura+ 1 TL işlem ücreti yansıyor.

• "Free ile talimatlı olarak ödenen faturalarınıza, faturanın ödenme tarihinden itibaren ödeme yapılana kadar aylık fatura ödeme faiz oranı günlük olarak işletilecektir.
    Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.
    Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil (Avea), Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarınızdan faiz alınmamaktadır."

talimatlıya alıyorsa, manuel ödemeye de alır diyor, sağduyu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Şubat 2025; 12:12:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

El ile ödeme yapıyorsanız, ilgili işletmenin kendi sitesinden/uygulamasından kredi kartı ile ödeme seçeneği sunuyorsa ödemenizi o kanaldan yapabilirsiniz. İşletme kendisi masraf aldığını/alacağını yazmadıysa; banka tarafında herhangi bir komisyonu olmaz. Normal harcama gibi işleminizi tamamlarsınız.

kredi kartından otomatik ödeme talimatı verirseniz ekstre kesim tarihine kadar değil, ekstre son ödeme gününe kadar olan gün kadar günlük faiz işletir ve ekstreyi öyle keser. ekstreyi son ödeme gününden daha erken öderseniz erken ödediğiniz gün kadar faizi sonraki ay karta iade eder.

kredi kartından tek seferlik ödemelerde 1 lira işlem ücreti alır faiz almaz. cep telefonu faturalarından talimatlı talimatsız fark etmez faiz ya da işlem üceti almaz.

• Akbanktan daha önce HGS alanlar için iki sorum var. HGS hesabı hemen açılıyor mu, dün başvurdum? İhlalli geçişin 10 günü kaldı cezaya girmesi için. Etiketin gelmesi kaç gün sürüyor?

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Hgs etiketini beklemeden karayollarının sitesinden indirimli olarak kredi kartı ile manuel ödeyebilirsiniz .

• Havale kampanyasından 1000tl chip yatmış

• Akbank bu ay hiç uğraştırmadı. Başarılarının devamını diliyorum. AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR 

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR
  • Benim yatmamis

• Kredi kartı şartını gördükten sonra havale kampanyasınıi aile içi yapıp bırakmıştım, kartta 200 chip-para gözüküyor bundan yattı herhalde.

Kart hareketlerinde falan yok, kk olmadan da yatıyor mu bu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Havale kampanyası biraz çelişkili ama sonraki açıklamada kazanılan chip para açık olan axess veya akbank karta yüklenir diye bir kısım eklenmiş. İlk cümlede ise axess kk na yüklenir demiş. Dolayısıyla bence yatar. Henüz yeni yapıyorum kampanyayı

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

geçen ayın kampanya sayfasını silmişler ama şartlarda kredi kartı bulunmayan ödül kazanamayacaktır gibi bir madde vardı direkt o yüzden yapmayı bırakmıştım, bu ayı bilmiyorum.

• Benim kartım var

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Bugün mh leri aradı sadece geçen ay iptal ettiğim faturayı kabul etmedi.Başka cep ve internet faturası hesaptan otomatik ödeme talimatı verdim.Ayın 1 de 500 tl chippara yatacakmış.90 gün ve başka kampanya ile birleştirilemez şartı yokmuş.Sorun olursa görüşme kaydı var onunla hakkımı ararım.

• 
Sayfa: önceki 16311632163316341635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.