< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1647. sayfa)
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam ben de bu olayı mobil uygulamalardan yapamayınca, müşteri hizmetlerini arayıp "tam şu gün olsun" diye istekte bulunmuştum ve olmuştu. Oradan da bir deneyebilirsiniz.
@den
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada kart aidatı ₺1150 olmuş
Neyse ki 6 ay kapatmama sözüne iade ettiler.
-
Canlı destek den yazarak yada mh aracılığıyla yapılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank gün seçtiriyor ama son ödeme tarihinin tatil olmasına bağlı olarak hesap kesim tarihi bazı aylarda değişebiliyor. Vakıfbank'ta da aynı şekilde işliyor sistem
Evet, benzer durum Garanti'de de var. Ama bende gün cok degismiyor; yilda belki 8-9 ay istedigim gun oluyor.
Bana da mesaj geldi Juzdandan katılıp 2550 TL alışveriş yaparak 10.000 TL taksitli nakit avansı faizsiz kullanabilirsiniz diye, ancak juzdan yada akbank mobilde kampanya çıkmıyor nasıl olacak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 4 Mart 2025; 15:7:24 > -
bugün free kartımın iptali için akbankı aradım
6 ay kapatmama sözüne 450tl cihppara verdiler.
öncesinde 5000tl faizsiz nakit avans verdi onu kabul etmedim
-
1-15 mart için yine sadece belli sektörlerde konaklama/akaryakıt/restoran için 3000/250 chip puan vermiş.
-
Benimde sadece free kartım var hem canlı destek den yazdım hem aradım ne kart kapatmaya ne de limit düşürmeye teklif sunmadılar kartı kapatıyorum onaylıyor musunuz aşamasına kadar geldi o aşamaya gelmeden teklif verse verirdi sanırım yada onaylasak 7 gün içinde teklif gelir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
Benimde sadece free kartım var hem canlı destek den yazdım hem aradım ne kart kapatmaya ne de limit düşürmeye teklif sunmadılar kartı kapatıyorum onaylıyor musunuz aşamasına kadar geldi o aşamaya gelmeden teklif verse verirdi sanırım yada onaylasak 7 gün içinde teklif gelir mi acaba?aynen o aşamadan önce teklif verdiler bana
7 yıldır kullanıyorsunuz felan dedi.
-
-
Hepsipay e yatırıp alabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
chip paraları nasıl kullanıyorsunuz fikir verebilir misiniz market harcama harici
Ekstre borcundan düşüyorum ben çoğu zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank müşterisi olup bunu dert etmek hala büyük sıkıntı hocam :)
Şu alemde bankaların bu konuda şahıdır padişahıdır! Elindeki chipparaları yaptığın harcamalarda kullanabiliyosun. Mobilden o ayki harcamalarına bak ChipPara ile Öde seçeneğini göreceksin. İstediğin harcamayı chipparanla temizle.
Gidip illede bişey almak zorunda fln değilsin.
-
Ben her zaman :)
Bu konuda akbank diğer bankalardan çok ama çok başka bi yerde.
Chipparalarda tarih yok, illede git harca derdi yok.
-
ziraat ile harcamalarımı ödüyorum dediğiniz gibi ama akbank olarak evde sadece banka kartları var fikirler için teşekkür ederim kredi kartı çıkarırsak öyle yapacagım
O zaman en güzeli akaryakıt araç var ise.
Sıfır sıkıntı.
-
evet hocam mantıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X