chip paraları 1e1 haricinde harcayabileceğimiz (katlı olarak yani) bir yöntem var mıdır? wings yok free var. |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1648. sayfa)
-
-
Eskiden x2 yaparlardı. Uzun zamandır o da gelmiyor.
-
Ziraat bankasında da aynı uygulama var ,süresiz ve ekstreden düşülebiliyor.Diğer bankalar gerçekten yoruyor puan konusunda ,yapın işte sizde ekstre borcundan düşelim gitsin ,zaten cücük kadar oranlar,iyice düşürdüler
-
Bide tarih kısıtları fln var. Harcamak zorunda olduğun bi süre vs tam bela.
Yaşasın akbank :) (ziraat yok bende)
-
Hocam maximum limitiniz 2025'te tekrar arttı mı?quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKBide tarih kısıtları fln var. Harcamak zorunda olduğun bi süre vs tam bela.
Yaşasın akbank :) (ziraat yok bende)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam henüz stabil. Her gün başvuruyorum. Onlar olumsuz dönüyor arkasına tekrar başvuruyorum :)
-
Evet kesinlikle öyle... Puanların anında yatması da apayrı bir güzellik. Diğerlerinde yükleme tarihi gelene kadar kampanyayı unutuyor insan... Hele bir de eksik yatarsa geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her başvurunuzda kredi puanınız düşer haberiniz olsun
-
Düşmez, şehir efsanesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok öyle bişey :)
İnanmayın yapmayın etmeyin :)
Dediğiniz gerçek olsa bende puan fln kalmazdı. Koca bir yalan.
-
Kredi kartı ekstre ödeme talimatım vardı ama unutmuşum, bugün son ödeme tarihi ve sabah aklıma geldi 9'da para yatırdım. Ama bu saate kadar otomatik çekmedi borcu. Bu saatten sonra çeker mi, bilen var mı?
Otomatik ödeme gece çeker,faiz işlemez.Bu gece saat 2-3 gibi hesaptan parayı çeker.
-
Tamamdır teşekkürler.
Yapıkredi de talimat verdikten 3 gün sonra aktif oluyor. Gece çekmeyebilir. Kontrol edin yinede.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önceden talimatı verdiyse bu gece geçer.
-
Talimatı geçen ay vermiştim ve bu gece otomatik çekmemiş parayı. Ben de manuel olarak yatırmak zorunda kaldım. Şimdi geri alırlar talimat ödülü olarak verdikleri chip paraları...
bende hiç sorun olmadan çekiyordu,geri alırlar mı bilemem.
-
Sanırım son ödeme gününden bir gün önce parayı hesapta tutacaktım ve son ödeme gününe girilen gece 02:00'de çekecekti otomatik...
öyle bir şey yok,ben de hep parayı son ödeme gününde sabahtan attım.Gece 2-3 gibi 3 ay boyunca sorunsuz çekti..
-
İyi o zaman ödülü ger ialırlarsa bunu söyler, itiraz ederim. Para bir türlü otomatik çekilmediğinden, borç gecikmeye düşmesin diye kendim ödeme yaptım mecbur derim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X