Kadınlar gününe özel,kadın kart sahiplerine 7-8-9 mart için 1000/100 chip puan vermiş.max 500 lira iadeye kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 8 Mart 2025; 11:13:35 > |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) MART 2025 GÜNCELLENİYOR (1650. sayfa)

-
-
Maalesef o yok hocam bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yararlandım. Black plus olmak lazım ben olduğum halde kampanyalarda gözükmüyordu üç beş defa müşteri gizmetlerini darlayınca gözüktü.
Transfer talimati verdim sabahın 7 sinde parayı gönderdi ama işlemedi.
Kendi adıma gönderdiği için olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yada 3 gün sonra işleniyor herhalde.
para gönderme falan Normalde 2 gün sonra işliyor bu 4 gün oldu işlemedi
Dostlar Wings kredi kartı aidatı senelik mi ? Yoksa 2. Ekstre demi alıyor ?
Senelik evet. 13. ayın ekstresine yansıyor.
-
Teşekkürler 🙏🏼 başvuru yaptım
-
Artı para tanımlı hesabın üzerine basın. Sağ üstteki 3 noktaya basın. Çıkan menüde ikinci sırada hesap detaylarını inceleye girin. En altta artı para faizi %5 yerine %0 yazıyorsa faizsiz tanımlanmıştır. Belirtilen süre bitmeden bakiyesini tekrar artıya geçirmiş olmanız lazım.
Ayın son 10 günü diyorsa ayın 21inde bakmanız gerek.
Ben başkasına da yaptım farklı bankaya da yaptım hiç bir zaman olmadı. Altın seviyeye geliyorum 3 aydır.
Mobil finansal işlemleri qr ile ödeyerek qr ile para çekerek yapıyorum
Bankacılık ürün kullanımını 2 tanesi kartları kullanarak. Akbank kartla para çekiyorum, kredi kartı kullanıyorum. 3. olarak artı para kullanıyorum bazen geçen ay sırf bunun için -5 tl ye girdim. 4. olarak vadesiz hesaplarda kullanım var. Bu havale falan yapınca oluyor sanırım. 5. olarak hisse senedi hesabım var 1 tane hisse alıp satıyorum. Hisse hesabına para gönderince 4. de oluyor galiba aynı zamanda 50 liralık falan da para fonu aldım. Bu ay işledi yatırım fonu geçen ay işlememişlerdi. 6 görev böyle.
Diğer görevler kolay adres tanımı vardı zaten hesaba kola adres tanımlıyorsun. Qr ile ödeme hem buna işliyor hem de mobil finansal işlemlere. son olarakta kredi kartı borcu ödüyorum. Altın hesaba giriyorum. Tod üyeliği, şok da 50 tl. ekspresso lapte bir kahve bedava oluyor.
-
Madem saymayacaksın ne diye koydunuz 🕴️
Şunu tamamlasak diğerleri hallederim diye düşünmüştüm. Sayan olmamış
Bizim Valideye şubat sonuna kadar 1.000₺ doğalgaz elektrik fatura kampanyası sms olarak gelmiş ama şimdi daha yeni gördük yazık oldu bu ay sonu tekrardan gelir umarım..
Birkaç ay sonra kart ücreti çıkacak. Ödemeyip kapatın dediğimde "ok" derlerse de Akbank'taki limitimi kaybedeceğim. Normalde Flexi, ve World Eko kullanıyorum, ama Akbank'taki limit de dursun bir kenarda diyorum...
Free kart olunca mı Axess Platium kart ücretini daha kolay iptal ederler yoksa Free kart olmayınca mı? Free karta şimdiden mi başvurmalı? Yoksa "ya aidatı ya da kartı iptal" edin diyeceğim o gün geldiğinde mi?
-
Bu kampanyada chip ne zaman yatıcaktı bilen varmı hala yatmadı.
Geri vereceği varsa verir. Free ile alakası olduğunu sanmıyorum. Limit gitmesin endişeniz varsa çoktan free'ye başvurmanız lazımdı. Çağrı merkezinden free'ye başvurun, webden başvuruları reddediyorlar.
Kart ücreti yansıma gününü beklerseniz, o ücreti her türlü ödersiniz. Sonraki ay iadesi geliyor çünkü. İade tutarı da kesilmiş ekstreden düşmüyor.
-
Arkadaşlar selamlar. Kartıma 1016 tl lik aidat yansıtılmış. Juzdan dan canlı desteğere sorduğumda 6 ay kapatmama sözünüze iade ederiz dedi. Kabul ettim. Ama ekstremde gözükmüyor. Sordum da chip para olarak mı yüklediniz yoksa tl olarak mı iade ediyorsunuz diye. TL olarak iade ediyoruz dendi. Benim ekstremde değişiklik olmadı. Yani 1016 tl yi ödeyeceğim. Sonradan hesabımıza mı 1016 tl yatıracaklar anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade etti ise karta tıklayıp bekleyen işlemler kısmını kontrol et. Provizyondan çıkmamıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet biraz önce juzdandan canlı desteğe tekrardan sordum. Bugün yansımaz, yarın yansır dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X