Şimdi Ara

Axess ile Market Alışverişlerinize 100 TL Chip-Para Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess'le market, gıda sektörlerinde yapacağın 300 TL ve üzeri her ikinci harcamana 25 TL, toplam 100 TL chip-para fırsatı! Kazanmak için hemen kampanyaya katıl! Son gün 30 Haziran.

Kampanya detayları:

1-30 Haziran 2022 tarihleri arasında kampanyaya kaydolan müşterilerin, yurt içinde, 300 TL ve üzeri market, gıda, manav, kasap ve şarküteri sektöründeki her ikinci harcamalarına 25'er toplamda 100 TL chip-para verilecektir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan'dan “Hemen Katıl”a tıklayarak ya da Akbank'ta kayıtlı cep telefonu numarasından "GIDA" yazıp 4566'ya SMS göndererek kampanyaya kaydolması gerekmektedir.
    Kampanyaya internetten yapılan harcamalar dahildir.
    Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.
    Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.
    Katılım için gönderilen SMS'ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek ve sanal kartlar dahildir.
    Kampanyaya Wings, Bank'O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.
    Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 600 e 25, 2400 e 100.

Bu oranları neden bu kadar uçurdular ki?

• prim vermemek lazım

her bankanın artık hep uyguladığı yapıkredinin icat ettiği bu çılgınlığa katılmamak lazım

bankalar bu yüksek enflasyonda ve alım gücünün azalmasında ne yapmak niyetindeler

herşeyi tersine yapıp ne amaç elde etmek niyetindeler?

katılım bile yapmamak lazım 

neymiş her ikinci alışverişin yapı kredisine de axesine de jüzdanına da 

• yıllar önce kahkaha.com da telefon şaka kayıtları vardı, eski bir filmden alınma "oğlumu bulana 100.000 lira vericiim" diyen bir sese karşılık telefonu açan (o dönem paradan 6 sıfır atılmamış haliyle para çok minik birşeydi) "o parayı ben sana veriym sen bul" diyordu. o kadar alışverişi sen yap biz sana verelim sayın jüzdan.

yaşasın paraf, en azından 109 liraya 9 lira parafüstü veriyor az ama öz..

• Ben de sevmiyorum her ikincisine veya ikinci ve sonrakilere şartlarını o yüzden harcamıyorum ama katılıyorum. Belki haberimizin olduğunu ama kullanmadığımızı görüp (sanmıyorum ama) değiştirirler diye

Ayrıca akbankın kişiye özel kampanyaları olmasa kullanmazdım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 1 Haziran 2022; 16:47:9 >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

Bu ikinciye üçüncüye muhabbetini Yapı Kredi mi çıkarmıştı?

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Evet kişiye özellerden neyse ki güzel bir şeyler çıkabiliyor. Akbank dışında kişiye özel kampanya sunan banka var mı hocam bildiğiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka gibi

• kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Garanti (puan kullanım süresi kısıtlı diye bu tür kampanyalar dışında garantiyi pek tercih etmiyorum) var diye biliyorum mesela kişiye özel harcama hedefi veriyor veya aşağıdaki gibi kampanyalar veriyor (bonus flexi kartım var katılım ücretli ama sanal kartla katılım ücretsiz ).
    www.bonus.com.tr
    Dijital film ve dizi platformlarında harcadığınız kadar bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dijital-film-dizi-kampanyalari

www.bonus.com.tr
    Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığınız kadar bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dijital-oyunmuzik-bf-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 1 Haziran 2022; 18:29:13 >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

İş bankası bende vardı hocam hiç kişiye özel kampanyalar gelmiyordu

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Nerde veriyor kardeşim her ay binlerce lira market harcaması yapıyoruz o puanlardan 2 kez geldi. 3 5 lira para için müşteri hizmetlerinden ömür tuketemem diye aramıyorum. Zaten gelse bile her ay 20 TL sınırı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.