Şimdi Ara

Axess Kredi Kartı kampanya oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz kampanyayı tüm şartları sağladığımız halde hedef kitlesi dışındasınız diyerek dahil edilmedik.

1 hafta önce kayıt açtırdık hala işleminiz sürüyor maili geliyor.

BDDK başvurup şikayet oluşturmak dışında ne yapılabilir ?

Benzer durum yaşayan biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi Axess'i iptal etmenin tam zamanı!

Haaaaydiii kış kış akbaaaaaaaank!

• vitriol kullanıcısına yanıt

Yapılacak olan o böyle bir kandırmaca nasıl yaptılar şaşırıyorum

• Değerli Akbanklı,

1000 TL Chip-para Kampanyası ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

Söz konusu kampanya Bankamızca önceden belirlenen müşterilerimize özel hedef kitleli bir kampanyadır.

Yapılan inceleme sonucunda; ilgili müşterilerimiz içerisinde yer almadığınız tespit edilmiştir.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Mutlu günler dileriz. 

Akbank

kimler dahil acaba

• sizin kredi kartı yokken bu kampanya juzdan uygulamasında varmıydı ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimberk35 kullanıcısına yanıt

Aynı cevap banada geldi hedef kitleyi neye göre belirliyorlar bilemiyordum şaşırtıcı bir durum. BDDK yazsak çözüm olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon1881 -- 27 Ekim 2022; 12:19:40 >
  • Kart çıkardıktan sonra sana özel kısmında otomatik tanımlanması lazım ama hedef kitle saçmalığından kampanya dışı kalan arkadaşlar oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuç ne oldu hocam bende başvurmayı düşünüyorum hem bu kampanya için hemde 10 bin 0 faiz taksitli avans için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ttgg44 kullanıcısına yanıt

2 hafta önce Axess'e başvurdum ve kampanya hem Akbank mobilde hem de Juzdan uygulamasında görünüyordu ve kampanyaya katıldım. Harcamalar sonucunda 1000TL chip para ve bunun yanında %10 chip para gibi kampanyalarla beraber 1400TL civarında bir kazancım oldu. Eğer kampanya sizde tanımlı ise ödülünüz geliyor buna dikkat etmeniz lazım.

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15658/axesse-simdi-basvuran-akbanklilar-1000-tlye-varan-chip-para-kazaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle34 -- 10 Kasım 2022; 20:3:3 >
  • deagle34 kullanıcısına yanıt
    Bereketli olsun hocam chip paraları nerde alışveriş yaparak kazandınız acaba ben Trendyol veya çiçek sepeti üzerinden altın almayı düşünüyorum

Sağolun, ben hepsiburadanın cüzdan uygulamasına her gün 1 000TL, toplamda 5 000TL yatırarak alacağım bir üründe kullanmıştım. Axess genellikle, kampanya detaylarında belirtilmediyse nerede harcadığınıza bakmıyor, bu yüzden ben e-ticarette kullandım. Dediğiniz yerlerde de sorun olmayacağını düşünüyorum.

Çok teşekkürler hocam

Chip paraları hemen yatırıyorlar mı yoksa bir sonraki ay mı yatırıyorlar?

Hemen yatırılıyor.

Sağolun hocam

• Son ödeme tarihine 1 kala otomatik kart ödeme talimatına 100chip para diye mesaj geldi, tıkladım talimatı verdim kampanyaya dahil olmak için 1 adet işlem yapılmalı dedi, onu da yaptım. Hesaba para attım bekliyorum çeksinler ödemeyi diye. Hala hareket yok.. Bir kere daha yıllar önce başıma gelmişti, asgari ödeme talimatı vardı baktım ertesi gün oldu hala ödeme alınmamış, ben asgariyi ödedim, birkaç dakka sonra talimatınız doğrultusunda kartınıza ödeme yapıldı dite sms geldi, bi baktım asgari ödeme tutarı kadar bir de kendileri çekmiş.. Sistem hatası vs dedilerdi.. Yine aynısı mı olacak bakalım..

• Yeni müşterilere, 10000tl 0 faiz 6 ay taksitli nakit avans için akbanklı oldum (baştan bilgi vereyim; aktif kredim yok, kredi kartı borcumun hep tamamını öderim, uzun süredir çalışıyorun, güzel de maaşım var); 5 gün boyunca mhlerinin türlü saçmalıklarıyka uğraştım, önce diğer bankadaki limit yüksek dediler, indirdim limiti, hala işleniyor, aradım bize gelmedi limit düşümü dediler. Ertesi gün hala işleniyor, aradım mh, o başvuruyu iptal edelim yeni basvuru yapalım, başvuruyu iptal etti tekrar başvurdu, pat diye onaylandı kart. E hani görünmüyodu sizde limit düşümü?

Limit düşümünde 100tl chip puan sözleri vardı, vermediler. Saçmalığın kalitesi şurda, 10000tl sıfır faiz kampanyasından da yararlandırmadılar.

Akbank isterse 1000000chip para kazandırıyor olsun, böyle kazandırıyorsa gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 17 Aralık 2022; 13:59:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.