Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PriMe

Bu mesajlar kime göre neye göre gönderiliyor, neden bana hiç gelmez :( ya böyle kampanyalara kaydolmak için özel birşeyler yapmak mı lazım?

Bana da gelmiyor. Aradım bugün telefonum kampanya bilgilendirmelerine kapalıymış. Açtırdım hemen ama kampanyadan faydalanamıyorsunuz bu seferlik dediler. Sizin de aynı durum olabilir.
  • Axess'im var ama Akbank hesabım yok, bu yüzden internet bankacılığında nakit avans vermiyor "yatıracak hesabınız yok" diyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiklikforever

Axess'im var ama Akbank hesabım yok, bu yüzden internet bankacılığında nakit avans vermiyor "yatıracak hesabınız yok" diyerek.

Bunda yadırganacak birşey yok. Nasıl verecek ki internet bankacılığından? Ancak bankamatikten alırsınız.
  • Nakit avans özelliği hesap sahibi olmanın değil, kredi kartı sahibi olmanın getirdiği bir imkan. Yani avans çekebilmek için hesap sahibi olmak değil, kart sahibi olmak gerekiyor.

Mesela Yapı Kredi'de hesabım var, kredi kartım yok bu sebeple herhangi bir avans falan çekemiyorum. Bu da oldukça mantıklı. Zira kredi ürünü, kredi kartıdır. Hesap, kredi ürünü değildir.

Axess kartım var, Akbank'ın kredi ürününe sahibim yani. Avans çekebilmem lazım. Bankamatikten verir belki. İnternet şubesinden de verse, istediğim bir hesaba İBAN'la aktarsam, EFT ücretini de ödesem, kolaylık olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkoo

quote:

Orijinalden alıntı: PriMe

Bu mesajlar kime göre neye göre gönderiliyor, neden bana hiç gelmez :( ya böyle kampanyalara kaydolmak için özel birşeyler yapmak mı lazım?

Bana da gelmiyor. Aradım bugün telefonum kampanya bilgilendirmelerine kapalıymış. Açtırdım hemen ama kampanyadan faydalanamıyorsunuz bu seferlik dediler. Sizin de aynı durum olabilir.

Benim bütün promosyon ve bilgilendirmelere açık ama gelen giden yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da paraya ihtiyaç vardı . Bankamatikten yarın bakalım inşallah vermiştir...
  • Platinium kart var bi kere bile böyle mesaj gelmedi. Kapaticam bu karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermiyorlar...
  • Kime neye gore verdigini anlasak zaten

• İyi denk geldi hakikaten. İçindeki chip parayı kullanıp kartı kapatmayı düşünüyordum. Nerede değerlendireyim diye bakınırken bu başlığı gördüm. Meğer bana da mesaj gelmiş (muhtemelen çoğu kişi gibi tanıtım mesajı sanıp umursamamıştım). Haftasonu iki günde hallettim işimi.
  • ben bankamatikten 4 4 2 olmak üzere 10 bin tl aldım aylık 1666 küsüratlı ödemesi var tşk akbank
  • Sabah ATM'den taksitli nakit avans için baktım ancak % 2,02 faiz oranı yazıyordu. Aylardır kullanmadığım 10 bin TL limitli kredi kartım ve8 tane fatura talimaının bulunduğu aktif çalışan hesabım var ama sonuç olarak babayı aldık.
  • Bu Ay için mesaj gelen var mı

• Niye cortlattınız konuyu, bana da gelmemiş yazmak için mi
  • var mı msj gelen arkadaşlar
  • erkoo E kullanıcısına yanıt
    kampanya bilgilendirmelerini nasıl açıyoruz acaba?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Ben Müşteri hizmetleri aracılığıyla açtırmıştım. Başka yolu var mı bilmiyorum.
  • Yakin zamanda bana mesaj geldi TA yazip 6665 e msj gonderin sizi arayalim yaziyordu

• Yakin zamanda bana mesaj geldi TA yazip 6665 e msj gonderin sizi arayalim yaziyordu
    Bugun arka arkaya 2000-2000 cektim 0 faiz

• quote:

Orijinalden alıntı: romio_1001

Yakin zamanda bana mesaj geldi TA yazip 6665 e msj gonderin sizi arayalim yaziyordu
    Bugun arka arkaya 2000-2000 cektim 0 faiz

Msj gonderdinizmi hocam kendilerimi aradi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.