Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünlük 2 adet 2000 TL çekebildim. Günlük işlem limiti dolmuş. Ay sonuna kadar limiti bitireyim bari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 4000 TL nakit avans çekim çekim limiti varmış. 31 Ocak'a kadar maksimum 20 bin alabileceğim :/ Parafın ücretsiz 5000 TL kampanyası vardı. Ama bu gerçekten deli birşey... İlk ay 200 TL faiz getirecek. Hacı Sabancı Özge Ulusoy'un hatırına açmış kesenin ağzını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 27 Ocak 2016; 23:46:31 >
  • o zmn her hesabi ve limiti kurtaran axessliye veriolar gibi???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben maaş müşterisi olduğum için bende gözükmüyoru.MH ile görüştüm kişiye özel bir durum olduğunu ilettiler.Siz yinede internet bankacılığında taksitli nakit avans kısmına bir bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylık şu kadar harcama gibi bir madde varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrisintranspozu -- 28 Ocak 2016; 0:32:28 >
  • Buraya okuyunca sevinip yok böyle bir kampanya dedim, internet bankacılığına girdim baktım, 2.02 oran ve masraf çıktı. Hakkatten yokmuş böyle bir kampanya
  • Bende de yok böyle bir kampanya
  • Parafta 5.0000 TL vermişti

Ya araplardan gelen para kayıt altına alınıyor yada birileri kara para aklıyor
  • Birde benim gibi hiç ihtiyacı olmamasına rağmen hergün 2 kez aranarak bu mevzu için taciz edilenler var. Şikayet var a dahi yazdım. İstemiyorum dedikçe arıyorlar aramayın dedikçe devam ediyorlar bela okudum sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da mesaj geldi ancak hesabım yok,direk kredi kartından çekebiiyor muyuz acaba
  • Bende de birşey yok. Maaş müşterisiyim.
  • Ben maaş müşterisiyim ama bende de oldu, sıkıntı yok. Merak edenlere tablo şu şekilde;
     Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans
  • geçen ay içinde bana da böyle bir teklifle geldiler ve limitim kadar faydalanmıştım...hatta gram altın alıyım , taksit zamanları gelince bozdururum diye düşünmüştüm , eğer o zaman almış olsaydım toplamda 1000 tl kazanç sağlayacaktı ama riske atmak istemedim...hele hele faize veya finans kurumuna yatırmayı hiç yapmayı tavsiye etmem...Elhamdülillah müslümanım diyen arkadaşlarımada faize para yatırmamaları hususunda acizane rica ve tavsiye ediyorum...zaten istemeden de olsa bankacılık sistemine faiz ödeyip günaha giriyoruz , birde Allah korusun faiz yiyip daha fazla günaha ve vebale girmeyelim...çektiğim para kenarda duruyor , kredi kartı ödemelerim geldiğinde eksik kalan kısmı tamamlıyorum ve sağa sola bana bir kaç haftalığına şu kadar para verin diye dolaşmıyorum , maaşımı alıncada eksik kısmı tamamlıyorum...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 28 Ocak 2016; 10:39:31 >
  • bende yıllardır axxes kart kullanırım bu tür bir sms hiç gelmedi. maaşi müşterisi olduğumuz için galiba.
    keşke bana da bu tür sms gelsede parayı alıp bir telefon alsam.
  • Aynı gün içinde ayrı ayrı 2000 TL kullanan oldu mu?
    Sadece Axess var, hesap yok, mesaj geldi. Ona göre gidip 4000 çekeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Aynı gün içinde ayrı ayrı 2000 TL kullanan oldu mu?
    Sadece Axess var, hesap yok, mesaj geldi. Ona göre gidip 4000 çekeceğim.

Yukarıda 1 günde 2 kere 2.000 lira çeken bir forumdaş var.

• sadece maaş müşterisine mi oluyor bu kampanya? maaş müşterisi olmadan bu kampanyadan yararlanan var mı?
  • 4 ay önce beni de müşteri temsilcisi aradı. Tam anlamadığım için kullanmak istememiştim ama arayan ısrarla anlatınca 13000 TL. 6 ay taksitle kullandım. Şu an 4. taksiti ödüyorum. Hiç kaçırmayın kullanın derim. Hesabıma 2000 TL. lik parçalarla aktarmışlardı. 2000 üzerine tekrar 2000 kullanılabiliyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acacia_ce

sadece maaş müşterisine mi oluyor bu kampanya? maaş müşterisi olmadan bu kampanyadan yararlanan var mı?

Asıl maaş müşterileri yararlanamıyormuş.önceliğin onlara verilmesi gerek.

• Hesabım yok. Gittim 2 kere çektim. Direkt 2000+2000 verdi nakit olarak

Ek kartım vardı ona da verdi. Akbank çıldırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.