Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aldım 100 TL teşekkür ederim. Akbank bana son 6 ayda 3 kere de sıfr faiz sıfır masraf 3000 'erden toplamda 9.000 TL 6 taksitli nakit avans kullandırdı. Baya karlı oldu kart. tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kitap -- 26 Nisan 2017; 0:36:48 >
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt
    İş yerinde çalıştığım kişinin akbank kart limiti 50 bin TL 1500 TL maaş alıyor gerisini sen düşün.
    Eskiden limiti yüksek olanlara yeni getirilen kanun geçmiyor galiba yada kartı belli bir süre kullandıysan buda etkili olabiliyor.

Sonuç olarak Asgari ücretle çalışan kişiye 50 bin TL kart limiti veriyorlarsa üstteki arkadaşımızda bu sebepten yüksek limite ulaşmış olabilir.
  • Kara Kitap K kullanıcısına yanıt
    3 yıldır Garanti Bonus Genç kullandım pek bir faydasını görmedim hatta her faturadan 4 TL kesiyordu kan emiciler!
    Akbank Free kartım var 8 ay olacak sıfır faizli nakit avans kullanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

İş yerinde çalıştığım kişinin akbank kart limiti 50 bin TL 1500 TL maaş alıyor gerisini sen düşün.
    Eskiden limiti yüksek olanlara yeni getirilen kanun geçmiyor galiba yada kartı belli bir süre kullandıysan buda etkili olabiliyor.

Sonuç olarak Asgari ücretle çalışan kişiye 50 bin TL kart limiti veriyorlarsa üstteki arkadaşımızda bu sebepten yüksek limite ulaşmış olabilir.

Konuyu yanlış anlamışsın.ben şuanki limitine yorum yapmadım.eğer bu limitini iptal ederse tekrar aynı limiti alamayacağını anlatmaya çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Sonuçta bence çok düşük de olsa bir riskti, daha önce defalarca aldığım bir risk, sonucundan emin olmadığım hiçbir riske girmem, rahat ol. Limite gelince alamayacağım konusunda neden ve nasıl bu kadar emin konuştuğunu anlayamadım.

Şuanda 75.000 tl limitli kart almak için aylık 18.000 tl civarı belgeli bi gelirin olması lazım ( eğer evini ipotek ettirmediysen ) 2 yıl önce hyundai gets i araştırmışsın 18.000 gelirin olsa ne burda takılırsın ne de getz e binersin.... bencede eğer limitini düşürselerdi tekrar o limiti alamazdınız.tabi bunlar varsayım

Katiliyorum kardesim. 11 yillik kartim Benim limitim 69 bin birak 100 tl yi 200 tl puan verse ben hayatta boyle bir riske girmem.

• quote:

quote:

Sonuçta bence çok düşük de olsa bir riskti, daha önce defalarca aldığım bir risk, sonucundan emin olmadığım hiçbir riske girmem, rahat ol. Limite gelince alamayacağım konusunda neden ve nasıl bu kadar emin konuştuğunu anlayamadım.

Şuanda 75.000 tl limitli kart almak için aylık 18.000 tl civarı belgeli bi gelirin olması lazım ( eğer evini ipotek ettirmediysen ) 2 yıl önce hyundai gets i araştırmışsın 18.000 gelirin olsa ne burda takılırsın ne de getz e binersin.... bencede eğer limitini düşürselerdi tekrar o limiti alamazdınız.tabi bunlar varsayım

bazı bankalar ozelinde lımıt alma yollarını biliyordur belki arkadaş

iş sektöre göre belgeli limit istemeyen bankalar çok

garanti limitimi arttırmıyor mısal

ama teb 15 bin lımıt verebiliyor aynı gun..

o sebeple alırım demiş olabilir

Anladım şimdi bu kanunlar neden yapılıyor anlamıyorum 10 Bin TL'den az olmamalı kaç senedir kredi çekiyoruz ve kredi kartı kullanıyoruz anlamıyorum.

Maaşının 4 katına kadar limit veriyorlar.
  • forumun aklına uyduk 4500 olan limiti 2500e düşürün dedik onaylıyormusunuz dedi onaylıyorum deyince hemen 2500 yaptılar. elde var sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

quote:

quote:

Katiliyorum kardesim. 11 yillik kartim Benim limitim 69 bin birak 100 tl yi 200 tl puan verse ben hayatta boyle bir riske girmem.

70 bin epey çılgın bir limit. Başka böyle kartlarınız var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Nisan 2017; 0:46:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

quote:

bazı bankalar ozelinde lımıt alma yollarını biliyordur belki arkadaş

iş sektöre göre belgeli limit istemeyen bankalar çok

garanti limitimi arttırmıyor mısal

ama teb 15 bin lımıt verebiliyor aynı gun..

o sebeple alırım demiş olabilir

Artik merkez bankasindan onay geliyor limit icin belge lazim 15 bin olabilir ama 75 bin imkansiz milletvekili olmak ya da is adami olmak lazim. Eskisi gibi yuksek limit alamazsin. Cok iyi hatirliyorum Ben bir telefon onayiyla Hsbc den 60 bin limitli kredi kartini 100.000 bin limitli kredi karti yaptirmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

quote:

quote:

quote:

Var kardesim Bonus ve World onlarda cok yuksek ama eski musteriyim yeni kart alsam imkansiz bu limitler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

forumun aklına uyduk 4500 olan limiti 2500e düşürün dedik onaylıyormusunuz dedi onaylıyorum deyince hemen 2500 yaptılar. elde var sıfır.

Hahaha soylemeye calistigim tam da buydu. Gecmis olsun kardesim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

quote:

quote:

quote:

Var kardesim Bonus ve World onlarda cok yuksek ama eski musteriyim yeni kart alsam imkansiz bu limitler.

Hımm anladım. Çek yerine kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.

Sevgili kardeşim baya bir araştırmışsın zahmet etmişsin de hiç gerek yoktu. Şu konuda bir yanılgıdasın izin verirsen düzelteyim, yüksek limitli kartım var veya yüksek bir gelirim var diye illa pahalı bir araç sahibi olup lüks bir hayat sürmem mi gerekiyor? Bence hayır, benim hayat görüşüm öyle değil en azından. Kesinlikle pinti değilim hamdolsun olduğunca dolu dolu yaşıyorum amma velakin anlamsız ve bana artı değer katmayacak şeylere dünya para yatıracak kafada da değilim. Hamdolsun o dediğin kadar olmasa da Rabbim muhtaç etmiyor kimseye. Ekonomik yaşamayı seviyorum. Getz de ilk aracımdı o yüzden almıştım çok da memnundum, benzinli olmasına rağmen süper tasaruflu bir araç. Şimdiki aracım da yine orta sınıf bir aile arabası. Ne diyeyim sen de haklısın ülkede malesef parayı bulan basıyor lükse, gösterişe. Gelirin yüksekse beklenti bu. Ama demek ki herkes aynı olmuyor.
    Samimi olup bir gerçeği paylaşmak neden bu kadar tepki çekti anlamış değilim. Yemişim kartını da limitini de bunları bu kadar büyütmeyin abartmayın arkadaşlar. Bu ülkede asgari ücretli insana bile 100,000 TL lik kart verildiğini unutmayın. Şimdi verilmiyor belki ama eski verilenler de silinmedi duruyor. Valla bi laf ettiğime bin pişman ettiniz. Ne oldu bu foruma böyle anlamıyorum. Ben en iyisi yine sessiz moda alıp sadece okumaya geçeyim. Samimiyet yaramıyor insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 26 Nisan 2017; 1:2:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar demin aradım 7500 tl limitli kartımı 2500 e düşürmek istiyorum dedim. Limit Yüksek filan muhabbeti. Temsilci tamam dedi(o sırada eyvah durumu) yalnız ekranlarımızda 100 tl chip para var 6 ay süreyle kapatmama ve limit düşürmeme sözünüze dedi. Ben de dedim hayhay.
  • İkinci kart için uğraşıyorum bir türlü 100 lira teklif vermediler. Onaylıyor musun dediğinde hayır chip verin diyorum teklifler anlık diyor ben de sonra tekrar deneriz diyip kapatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

İkinci kart için uğraşıyorum bir türlü 100 lira teklif vermediler. Onaylıyor musun dediğinde hayır chip verin diyorum teklifler anlık diyor ben de sonra tekrar deneriz diyip kapatıyorum.

Hahahaha gece gece guldurdun.

• Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. 100 tl yi kaptık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Tabi pes etmedim tekrar aradim. Ek kart gorunuyor sistemde olmayan ek kart. Kulladigim lartin limoti dustu 2500 e . ek kart 4500 duruyor. Kapatin ek karti diye tekrar aradim 50 tl verdiler. Limiti yeniden guncelleyin dedim 5500 yaptilar

• Yaklasik 1 ay önce limit azaltma işlemi yapmıstım baska banka kredi kartı limitini arttırmak için; boyle bir teklif gelmemişti.

Şimdi aradığımda 100TL puan tanımlandı.

Kredi kartı limiti kart değil musteri bazlı oldugu için 2. kartları denemek nafile bir çaba olsa gerek; zaten limit azaltmama taahhütü verilmişken.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.