Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skymasterrr

quote:

Orijinalden alıntı: Oktaymese

siz nasıl alıyorsunuz bu kadar chip parayı. ben 7000 lik kartı 3000 e indirin dedim direk onayliyomusunuz dedi onaylamıyom dedim kapattim. onayliyommu demem lazim

Bende onaylamıyorum dedim korkuttu beni

Birisi de cikip yazmiyor sureci, ayni sekilde bana da onayliyor musunuz diye sordu? Ben de baglantiyi kapattim, acaba onayliyorum dedikten sonra mi teklif ediyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler

http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2006625-akbankin-1-ceyrek-net-kari-14-milyar-tl-olarak-gerceklesti

Akbank'ın 1. çeyrek net karı 1.4 milyar TL olarak gerçekleşti. Beklentiler ise 1.24 milyar TL seviyesindeydi.

Akbank karının çerez parasını bugun müşterileriyle paylaştı

• Kartı yeni çıkarttım yer mi böyle bir şey 😂😂

• Eşimin 1,000 TL lik kartı için de aradım ve 25 puan da oradan aldım. Az olsun bizim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Eyvallah gece gece 100 TL puanı aldık valla sağolun. Kart kapatmamak için de almıştım. Keşke tüm bankalar Akbank kadar bonkör olsa. Kartın limiti 75,000 dedim ki 1,000 TL ye düşürün :)

Es kaza onaylasaydi ne yapacaktin.

Sittin sene 75 bin limit alamazdin.

• haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • Cok tesekkurler :) 100₺

• Artık kartlardaki limit önemli. Örneğin tek kartınız var ve limiti gelirinizin 4 katı sınırına yakın. Bu limitte kaldıkça diğer bankalar size kart veremiyor. Böylece kendi kartlarındaki limit düşmedikçe diğer bankaların rakip olma ihtimali azalıyor. Sanırım bankalar artık yüksek limitle müşteriyi kendine bağlamaya çalışıyorlar.

Babama denizbank 13650 TL limitli kart göndermiş mesela. Kendisi emekli ve başka bankadan kartı yoktu. Gelirin 4 katı limitine göre ayarlamışlar. Bu karttaki limiti düşürmeden başka banka kredi kartı veremez. Bu açıdan düşünürsek puan vermesi mantıklı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Nisan 2017; 0:17:59 >
  • 1350 TL limiti vardı kartımın neden limit düşürmek istiyorsunuz diye sorunca puan veriyormuşsunuz bi bakalım dedim minimum 1100 e düşürebiliyormuşum 6 ay limit düşürmeme karşılığında 10 TL verdi
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bence çok düşük de olsa bir riskti, daha önce defalarca aldığım bir risk, sonucundan emin olmadığım hiçbir riske girmem, rahat ol. Limite gelince alamayacağım konusunda neden ve nasıl bu kadar emin konuştuğunu anlayamadım.
  • 100 tl'de ben aldım. son kullanım tarihi yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Axess gold için 100 tl aldım free için de aynısını yapsam olur mu olursa ayıp olur mu?

valla fırsat bu fırsat 100 tl de free için verdi ,akşam akşam 200 tl bedavadan geldi,konuyu açan arkadaş totalin akaryakıt kampanyasından sonra en iyi fırsat bu bence sağol varol.

ben de şimdi vip hattını aradım.. anında bağlanması süper bir olay :)

100 chip aldım

kıza dedim free için yapalım dedim.. ortak müşteri lımıtı dedi zaten çıkmaz dedi
  • 1000 tl 30 tl veriyorlar. Bana 2000 dusurmeye 60 tl verdi kabul ettim. Kredi kartı limitini yukseltseydim keske

• Konuyu AÇan Arkadaşa Çok Teşekkürler Bende 6 ay Kapatmamaya Karşılık 80 TL aldım Bereketversin :) Yalnız Öyle birşey yok Filan diyolar ilk Başta Sonuna Kadar Gidip ya Herro ya merro Demek Gerekiyor Ondan Sonra Teklif Ediyor Arkadaşlar Kartta Kapanabilir Ama Az Çok Aktif Müşteri İseniz Hemen TEklif Yapıyor
  • quote:

Sonuçta bence çok düşük de olsa bir riskti, daha önce defalarca aldığım bir risk, sonucundan emin olmadığım hiçbir riske girmem, rahat ol. Limite gelince alamayacağım konusunda neden ve nasıl bu kadar emin konuştuğunu anlayamadım.

Bence 100 tl icin değmezdi, gerci senin bu kadar emin olman bir bildigin anlamina gelir. Hayirli olsun

Kart limiti yeni düzenlemede Gelirin 4 katına kadar kredi kartı limiti alınabildiği için 75 bin alman icin maasin yaklasik 20 bin olmali.

• Bu ay limit arttırmak için başvuru yapmıştım artırılacak limitin %5 i kadar puan verelim dediler. Diğer banka limitlerimi indirdim axess 2000 artırıp 100 lira verdi. Demek ki artırmaya da düşürmemeye de puan verecekler.

• Ben nolcam

• PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
    Ben kredi karti limitini indirmek istiyorum diyorsunuz. Onlarda kaca indirelim diyorlar rakam soyluyorsunuz misal 6000 limit varsa 3000 olsun diyorsunuz onlar sistemden teklif geldi diyorlar 60 90 100 neyse kabul ediyor musunuz yoksa limiti azaltalim mi diyorlar

Surec bu sekilde

Baska sekilde olanlara sistem teklif vermiyor olabilir

Her 1000 tlye 30 tl veriyor gibi duruyor sistem.

• quote:

Şuanda 75.000 tl limitli kart almak için aylık 18.000 tl civarı belgeli bi gelirin olması lazım ( eğer evini ipotek ettirmediysen ) 2 yıl önce hyundai gets i araştırmışsın 18.000 gelirin olsa ne burda takılırsın ne de getz e binersin.... bencede eğer limitini düşürselerdi tekrar o limiti alamazdınız.tabi bunlar varsayım

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Hesap numaranı yaz bağış yapalım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.