Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 krs vermiyor free kartimi tak diye kapatti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 35 tl verdiler 6 ay limit düşürmeme taahhüdüne
  • 17500 limitim 10000 olsun dedim 10200 oluyor dedi.ciddi ciddi yapacakti baska banka azaltmami soyledi dedim 70 chip para yukledi

• 5000 den 2000 e düşürün dedim 30 tl verdi
  • Kart iptali için aradım 55 TL verdi hayır dedim sonra 65 TL verdi gene hayır dedim. Kapattı kartı :)

6000 TL limitim vardı. Tekrar ararlar mı acaba daha yüksek bi teklifle yoksa kapanır gider mi?
  • Free kartlara da veriyolar mı deneyen var mı?

• 1500'e 15 tl
  • 10.000tl limit vardı 500tl düşürün dedim 75tl çip para verdiler 6ay kalma sözüne shellden benzin aldım

• Bu axesa tam cakal cikti bayram resmi tatilde son odeme gunuydu bende nasilsa resmi tatilde hicbir banka zorunlu tutmuyor diyerek pazartesi sabahtan odeme yaptim ama axesste tarih neyse atm den de olsa yatirin diyorlar 5 aylik 500 tl ilk axess kampanyasi bitsin hemen kapaticam

• Taahhutum bitmisti tekrar aradim iki kere chippara yuklerler belki diye kapatin dedim talimatinizi aliyoruz onayliyor musunuz dediler ben tekrar ariycam ekstrelerimi kontrol ediyim bahanesiyle kapattirmadan sonlandirdim konusmayi , bu aralar acik kalma sozund chippara alan var mi

• Banka firsatlarina bekleriz
    WhatsApp.com
    Sıcak Fırsatlar Genel
    https://chat.whatsapp.com/CkVQ7ojl3cSKOwe66n1CDQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 18 Haziran 2020; 1:28:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 16 bin tl axess platinum kart icin onayliyorum dedim cat diye kapadilar hicbirsey soylemeden

• Gecen ay 635 , tl evvelki ay 3850 tl...

• 10 binden 5 e düşürmeye 50 chip-para vermişlerdi 1-2 ay önce

• ulan durduk yere kartı kapattık iyi mi

• Gördüğümüm en rezalet ikinci banka. Akbank kredi kartı yani Axess neyse bu kartı arada kullanıyorum. Bana birde ek kart yolladılar. Yani aslı neyse buda o . Artı hiçbirsey yok yani. Fatura öderken 2 ay önce ek karttan ödemişim. Bu günde ekstresada 150 TL üyelik ücreti yansıtmışlar. Oha çüş yani. Asıl kart bile değil ayrıca bir sene bile olmadan geçirmek nedemek. Şikayet ettim sonuç her zamanki otomatik mesajlar sonuç ne olur bilmiyorum.

En kısa zamanda kapatacam. Buraya ağır sözler yazmak isterdim ama ne gereği var. Şikayet bölümüne girerseniz bu kart için bir hafta kaç kişi şikayet etmiş görürsünüz . Rezil banka uzak durun .

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.