Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3400'den 1 liraya düşürmek istedim 70 puan verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

7000 TL limitli kartım mevcut,100 TL cippara alabilmek adına ne kadar limit düşürmeyi istemeliyim ?

7700 olan limitime 3000 e düşürün dedim, minimum 3100e düşürebiliriz dediler (Ne alaka bilmiyorum ), tamam 3100 uygun dedim, 100 tl tanimladilar bi kaç gün önce. siz de 2000-2500 falan deyin, o size bir alt sınır söyleyecek muhtemelen.
  • limit azaltma ile alıp sonrasında artırmak isteyerek alan da var mı (119 tl aidatın acısını bir şekilde çıkarmam lazım)
  • Teşekkürler hocam.

CHIP-PARA +100,19 TL

8800 >> 3000 düşürün kampanyalarınızı yeterli bulmuyorum diğer bankalar daha cazip teklifler sunuyor dedim.
    Hemen düşürmezseniz bankamız size 100 tl chip para yükler dedi.
  • 2000 den 1000 e 30 TL teklif ettiler. Free için de ayrıca alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit düşürme lazımdı. Garanti de denedim. 10.500'den 6000e düşürün dedim. Hiç bir şey sormadan düşürdüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Yalan söyleyerek 100 tl yi havada kapmak..

Hiçbiriniz elbetteki limiti düşürmek istemiyorsunuzdur, hatta aklınızzdan bile geçmemiştir..

Ama bankaya yalan söyleyerek düşürmek istediğinizi söylediniz ve 100 tl cepte..

Bu ve benzeri sdurumlarda kendiniz bi otokontrol sistemi geliştirin ve acaba bu yapılan ne kadar insancıl, ne kadar dürüst ve etik bir davranış ve karşı tarafa hak geçiyor mu, yalan söylemiş oluyor muyum diye bi düşünün.. Ondan sonra karar verin

Konuyu açan kişi... Bu yapılandan bir günah kazanıyorsan bil ki, bu durumdan yararlananlarınki de sana yükleniyor...

hocam şöyle düşünürsen aslında yalan olmuyor,

böyle birşeyin varolduğunu duyana kadar ben limitimi düşürmek istemiyordum.

böyle bir kampanyayı (bankanın gönüllü olarak verdiği bir para, gizli saklı ya da bir çeşit arka kapıyı kullanarak yapılan bir faaliyet değil) duyduktan sonra kartımın limitini DÜŞÜRMEK İSTEDİM. yalan yok. o yüzden yalan dolandırma vs yok, şuan bana puan vereceklerini bilsem bir daha arar ve limitimi düşürmek istiyorum derim. ama bana kampanya yapmayacaksa limitimi düşürmek İSTEMEM.

yalan nerede?

ayrıca etiklik konusunda şöyle bir anım var: maaş müşterisiydim, anlaşmamız bitince başka bankaya geçtik ama ben memnun olduğum için kredi kartını ve hesabını kapatmadım akbankın. bize söylenen, kart ücreti ayda 1000 liranın üstünde alışverişiniz olursa kesinlikle kesilmeyecekti. ama öyle olmadı.

takip etmesek gözümüzden kaçacak bir vakitta (anlaşma biter bitmez değil, aradan 4-5 ay geçince) kesmişler, ben (ki kendimi dikkatli biri olarak görürüm) bile kesildikten sonra farkedip arayıp iade aldım. ya farketmeyenler? ya da nasıl olsa harcama yapmıyorum deyip kenara koyduğu karta iki sene sonra gelecek 250 lira borç?

etik ahlak bankacılıkta işlemez, seni kanun yapıcı ve denetleyicinin gücü kadar korunursun, birazcık gevşerse donunu bile alırlar adamın

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Akbank iflas etmeden konuyu mail attım, banada 1000 tl verdi,,

ooow sağlam espri alırım bir dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

quote:

ooow sağlam espri alırım bir dal

Yavaş al,
  • Devam ediyormu 29.undan sonra mesaj gelmemiş hiç

• Beyler ticari karttan oluyor mu kesin puan vereceklerse arattirayim babamı

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

Beyler ticari karttan oluyor mu kesin puan vereceklerse arattirayim babamı

ticariye ekmek yok kart aidatını bile iptal etmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Devam ediyormu 29.undan sonra mesaj gelmemiş hiç

devam ediyor ben dün akşam aldım chip parayı.
  • mymustang kullanıcısına yanıt
    Benim Axess Gold kart onaylanmış fakat limit çok düşük 1000 ₺ olarak belirlemişler.Yasal zorunluluklardan dolayı bu şekilde diğer Kredi kartınızın limitini düşürüp bizimkini arttırabilirsiniz diyor.

Bu 1000 ₺ limiti düşürmeye birşey vermezler galiba

• 10.000 den 6000 e düşürün dedim, düşürdü insafsız 😢

• İlk başta telefonla free kart için telefonla limi düşürme talep ettim onaylıyor musunuz dediler teklif sunmadan kapattım direk. sonraki arayışımda başka biri çıktı 65 tl teklif etti kabul ettim? daha öncede kapatmama sözüne aldıydım 90 tl
  • 3900 den 1500 dedim
    85 chip para
  • free kart ile deneyen oldumu arkadaslar durum nedir free de :)
  • burak235 B kullanıcısına yanıt
    Ayni veriyor.. en düşük limiti söyledin mi daha fazla puan veriyorlar

• mx0131 kullanıcısına yanıt
    Limiti Zaten başka kart alabilmek için 1800 e düşürmüştüm altın falan alıyorum 1060 falan yapabilirim en az :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.