Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle canlı deskten limit düşürme işlemi yapmıyorlar. güncelleme yapılmış artık yapmıyoruz dedi.
  • Arkadaşlar bilen var mı,chipparaları akaryakıtta kullanabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

quote:

Orijinalden alıntı: cem_uA

Arkadaşlar benim size farklı bir sorum olacak..
    senelerdir garanti bonus kullanıyorum fakat bu sene kart ücretinden vss yollarımız ayrılacak gibi. sizce axess mi tercih edeyim? ne dersiniz?

Tabiki hiç düşünme

garanti çok cimri bana göre. 1 yılda 5000 TL garanti posu alışverişe 25 bonus ...
    çok az... Akbank tan iyi si yok bence bankalarda...
  • Orijinalden alıntı: sxlsoft

OPET te kullandım diğerlerini denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaga55 -- 27 Nisan 2017; 19:2:42 >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    opette kullanabilirsin
  • denizbonus kartın limitini düşürmek için aradım hemen limiti düşürdüler hiç bir teklifi olmadı denizbankın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Yalan söyleyerek 100 tl yi havada kapmak..

Hiçbiriniz elbetteki limiti düşürmek istemiyorsunuzdur, hatta aklınızzdan bile geçmemiştir..

Ama bankaya yalan söyleyerek düşürmek istediğinizi söylediniz ve 100 tl cepte..

Bu ve benzeri sdurumlarda kendiniz bi otokontrol sistemi geliştirin ve acaba bu yapılan ne kadar insancıl, ne kadar dürüst ve etik bir davranış ve karşı tarafa hak geçiyor mu, yalan söylemiş oluyor muyum diye bi düşünün.. Ondan sonra karar verin

Konuyu açan kişi... Bu yapılandan bir günah kazanıyorsan bil ki, bu durumdan yararlananlarınki de sana yükleniyor...

İyi güzelde aynı limitli aynı maaşı alan adamı banka ayırırken bir şey yok ben limit düşür deyincemi günaha girecez bunuda açıklarsanız bende platinum kartı limitini düşürmeyeceğim.

• 70 tl verdi haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • 30 binden 10 bine düşürün dedim 100 TL anında yüklendi

Ben de benzin alarak chipparayı devlete hediye edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 27 Nisan 2017; 22:6:37 >
  • 2 tane platin kart var. birine limit azaltma olayından puan alındı, diğer yeni çıkan hiç kullanılmamış kartı ise kapatın dedim, 30 chippara verdiler, kabul etmedim, kapatın dedim, kapattı. tekrar ararlar mı?
  • Benim 3bin tl lik kart vardi 2bine dusurun dedik dusurduler. :(

• 444 25 25 araciligiyla 90 tl alindi.(7000 tlden 3900 tl limit azaltmak istedim)

• sayende 75 + 15 ek kart için kazanmış bulunmaktayım, teşekkürler. soran olursa 8500 den 6000 e düşürmek için aldım bu teklifi.
  • babama çıkartığım ek kartı iptal ettireyim dedim 30 tl de ona verdiler.

bu akbank gerçekten işini biliyor.
  • Alan alana

• beyler 119 tllik yıllık aidatta ne yapıyorsunuz peki? onu nasıl geri alıyorsunuz?
  • cem_uA C kullanıcısına yanıt
    Free Card al hocam kart aidatı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

an itibariyle canlı deskten limit düşürme işlemi yapmıyorlar. güncelleme yapılmış artık yapmıyoruz dedi.

444 25 25 i aramanız gerekiyor dedi.
  • benim kredi kartı limitini 6500 den 1500 e düşürün dedim onaylıyormusunuz dediler mırın kırın ettim kapattım hiç bir şey teklif etmediler..
  • merhaba

haber verene çok teşekkürler, farklı kişiler olarak alınan rakmalar aşağıdadır

20.000.-den 10.000.-düşürmeye 100 tl
    8.700.-den 5.000.-düşürmeye 100 tl
    5.420.-den 2.500.-tl ye düşürmeye 85 tl
    4.700.-den 2.500.- düşürmeye 80 tl verdiler,
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.